Ce ai de făcutFii bărbat!GreșeliÎmpăcare

Dar dacă vrea să vadă că lupt pentru relația noastră?

dar dacă vrea să vadă că lupt pentru relația noastră, treci peste divort
Trăim vremuri ciudate, ne luăm informațiile de la televizor și nu înțelegem că rolul televizorului nu este să te educe pe tine, rolul lui este să te țină cu ochii lipiți de ecran ca să-ți vândă pasta aia de dinți de o vezi mereu sau să-ți arate reclama aia la detergent de rufe unde o tăntică are cu ea constant o sticlă de 2 litri de detergent în caz că o întreabă cineva cum de are hainele așa bine întreținute.
Ce vreau să spun e că filmele romantice nu sunt documentare pe National Geographic unde se filmează din boscheți doi oameni în habitatul lor natural și li se studiază comportamentul și modul de a-și alege partenerul pentru reproducere.
Nu, filmele romantice sunt făcute să te țină în suspans, să nu schimbi programul, și să îți dea o senzație plăcută la final, să te uiți și la următorul film. Dacă ți-ar prezenta scene reale și nu povești, te-ai plictisi, ai schimba programul și nu ai mai ajunge să afli ce medicamente te scapă de constipație.
Așa că dă-o naibii de viață reală, filmul îl facem să placă publicului țintă, nu să educăm oameni. Dacă ea l-a părăsit, atunci el trebuie să se dea peste cap să o facă să se întoarcă. Și normal că la final se vor împăca, asta își dorește lumea să vadă, nu?
Apropo, tu nici măcar nu faci parte din publicul țintă, fosta ta soție e publicul țintă. Și da, e un sentiment frumos să știi că cineva te dorește atât de mult încât ar face orice pentru tine. O va face pe ea să fie mai atrasă de el? Nu, dar se simte mai bine, îi mai crește și încrederea în sine. E plăcut. 
Dar să revenim la lucruri serioase, precum ce prostii mai învățăm din filmele de dragoste. Când le spun bărbaților că dacă o femeie se desparte de tine trebuie să o lași în pace, aud des expresia ”dar dacă ea vrea să vadă că lupt pentru relația noastră?”. 
Și dacă nu v-ați despărțit încă, da, e posibil să vrea să vadă asta la tine. Dar și așa trebuie să știi ce ai de făcut, pentru că dacă începi deodată să o pupi în fund ca să o vezi fericită, să nu crezi că rezolvi ceva. 
Dar dacă s-a despărțit de tine, nu vrea să vadă că te lupți pentru relație. Și nici nu rezolvi nimic cu asta, pentru că a lupta pentru relație nu înseamnă să începi să te rogi de ea să te primească înapoi. 
Cel mai important lucru e ăsta: dacă a spus că vrea să vă despărțiți, știi ce vrea de la tine? Să vă despărțiți! Șocant, știu, dar nu trebuie să cauți înțelesuri ascunse, să descifrezi hieroglife. Pur și simplu, s-a săturat, nu vrea să mai continue relația, vrea să o ia de la zero. Probabil că până în momentul ăla ți-a dat de mai multe ori de înțeles că vrea să vadă că te lupți. Când ai ajuns în momentul despărțirii, e deja prea târziu ca să te schimbi.
Bine, aici sunt multe nuanțe și multe variabile de luat în considerare, dar asta nu e o carte, e un simplu articol și trebuie să îl fac scurt și să generalizez, că altfel te plictisești și te apuci să citești altceva. Păcat că nu fac reclamă la detergent.
Și pe lângă faptul că ea nu vrea să te lupți acum pentru relație, nici nu știi ce ai de făcut. Pentru că nu se va umezi când te vede că tragi de ea ca nebunul pentru o împăcare. Am explicat în articolele din urmă de ce e o prostie să tragi de femeia care te-a părăsit, dar tu faci cum crezi.
Mai ales că știu sigur că dilema asta a ta vine din faptul că îți tremură fundul de frică să nu o pierzi de tot și nu ești destul de stăpân pe tine să o lași să plece și să se întoarcă singură. Așa că mă întrebi dacă ea nu vrea să te vadă că te lupți pentru relație când, de fapt, tu îți cauți scuze ca să te comporți ca o nevertebrată.
Dar îți spun doar așa: dacă ea e genul de femeie dispusă să se despartă de tine doar ca să vadă că te milogești de ea pentru o împăcare, atunci sincer, femeia aceea nu merită să te lupți pentru ea, și nici nu e a naibii de atrasă de tine. Dacă e dispusă să se despartă de tine doar ca să te testeze, atunci te iubește de nu-ți vine să crezi. 
Așa că lasă-mă cu prostiile, și dacă v-ați despărțit deja, nu îți fă strategia după niște filme de Hollywood cu happy end, că în afară de ce detergent să folosești, nu înveți nimic bun.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Un comentariu la „Dar dacă vrea să vadă că lupt pentru relația noastră?

  1. Ok, am înțeles..foarte bun articolul insa s.a terminat brusc…ce am de fapt de făcut..ce sfat ai pt unul ca mine de care tocmai ce soția vrea sa se despartă ??

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!