Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

De ce dispare sexul oral din relație?

cand dispare sexul oral din relatie, treci peste divort
Nu șochez pe nimeni spunând că înainte de despărțire, viața sexuală are de suferit, dar e important de văzut cum se schimbă ea, poate înțelegem de ce.
Cel mai adesea, devine un fel de al treisprezecelea salariu. Dacă ai noroc, îl vezi o dată pe an, dacă nu, speri că primești ceva la anul. 
Lăsând gluma deoparte, termenul real e cam o dată la două-trei luni. Nu e mult de explicat aici, pur și simplu, e atrasă atât de mult de tine, încât acceptă să facă sex cu tine doar după ce insiști și te rogi de ea ca un sclav.
Și totuși, deși sunt pe cale de despărțire, unii încă au parte de intimitate în cuplu. Nu mai e ca în prima zi, dar măcar mai există. Ce e interesant aici de observat e felul în care se schimbă interacțiunea din dormitor.
Pentru că deși la începutul relației sexul era fierbinte și plin de picanterii, pe final devine doar o reglare de hormoni ce ne aduce mai multă frustrare ca oricând.
În primul rând, apar problemele de erecție. Știu că avem impresia că doar nouă ni se întâmplă, dar nu e chiar așa. Și lasă pastilele deoparte, problema e strict una psihică. Voi explica mai multe în articolul viitor. Astăzi îți explic de ce dispare sexul oral pe finalul relației.
Mereu explic aici că într-o relație, trebuie să fii bărbat. Și totuși, în formularul pe care clienții mei trebuie să îl completeze, există o întrebare de genul „cine e cocoșul în relație?”. Da, știu întrebarea sună penibil, dar toți înțeleg întrebarea, și mai toți aleg să răspundă cu „există un echilibru între noi”.
Răspunsul acela e o capcană, nu e nici un echilibru între ei, ea poartă pantalonii în relație, dar din răspunsul ăsta înțeleg foarte bine cum văd ei propria relație. Și o văd prost.
Pentru că nu au nici o problemă să o lase pe soție să devină bărbatul în relație, dar sunt foarte nedumeriți de ce, în pat, ea nu se transformă într-o ființă feminină, gata oricând să-și satisfacă bărbatul. Dar o cafea nu vrei?
Iar sexul oral dispare din două motive. În primul rând, ea nu te simte pe tine bărbat, deci îi va fi greu să devină feminină. Sexul este o activitate în care, în mod normal, femeia se lasă dominată. Dar pentru sex oral, femeia trebuie să devină mult mai submisivă, are nevoie să te simtă pe tine cu adevărat puternic pentru a putea ea să se simtă feminină. Dacă tu ești un milog care se roagă de ea pentru un sex oral, să nu te întrebi de ce te refuză.
Al doilea motiv e simplu, nu mai face oral pentru că nu-i mai pasă. Mai exact, sexul devine o simplă reglare de hormoni. Ea are nevoie de sex, că suntem oameni și e și asta o nevoie, dacă ai și tu beneficii de pe urma asta, e fix problema ta. Nu se va da peste cap să-ți facă ție pe plac, te mulțumești cu ce primești sau nu, asta nu e problema ei.
Și dacă nu te satisface, ce? Ce o să faci? O vei părăsi? Crezi că îi e frică de asta? Multe femei în situația asta ar fi bucuroase să vadă că ai tu curajul să faci pasul ăsta. Și nu e vorba de răutate aici, dar, vrei să recunoști sau nu, ăsta e stadiul relației.
Cam acum îți apar și ție problemele de erecție și vei avea onoarea să o vezi pe ea cum se arată dezamăgită de tine că nu reușești să fii bărbat și să o satisfaci în pat. E un lanț al slăbiciunilor care, în cele mai multe cazuri, duce în același loc, la notar, pentru divorț.
În caz că nu te-ai prins, cheia e la tine. Cât timp nu ești destul de bărbat pentru ea, nu te aștepta să te trateze ca și cum ai fi.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

13 comentarii la „De ce dispare sexul oral din relație?

 1. …si totusi, dupa un timp (nu foarte mare, de o parte sau alta) atractia se stinge oricat de barbat ai fi, atunci ce facem, ne mutam la alta floare?

  Hai sa privim in viata reala, la cuplurile existente: cate relatii de durata se bazeaza pe atractie? Cele care rezista sunt cele bazate pe loialitate, pe intelegerea mecanismelor vietii sau…cei doi devin aproape morti si intre morti nu pot fi multe probleme.

 2. Nu înțeleg asta cu sex oral ! E așa de bine ? Nu m-a interesat niciodată .

  Chiar dacă mulți ma vor condamnă îmi voi spune povestea . Cei care veți dori să-mi spuneți cuvinte mai urite va rog măcar să o făceți cu măsura .
  Am 57 de ani și surpriza totală pe 27 febr 2021 am aflat că soția mă înșeală ! Nimic nu prevestea asta ,se comportă ireproșabil mai puțin nu dorea să meargă la țară la părinții mei ambii cu AVC . Ziua în care am aflat era o zi de sâmbătă . Am sunat-o pentru o parolă . Ea a spus că nu găsește hirtia apoi închideri de telefoane . Intr- un tîrziu am apelat la cumnata si la băiatul meu să o contacteze . Menționez că în 2022 împlinim 30 de ani de căsătorie .
  Văzând co incep sa o sune toți mi-a răspuns din nou și surpriza îmi spune că de fapt ( la ora 20:30) este la ziua unei colege eu fiind la țară . O întreb pentru prima dată îngrijorat ,de unde și pînă unde ,chiar și la o colega ea se duce la ora aceea singura de acasă . Închide iar telefonul . O sun și îi spun că vreau sa vorbesc cu colega și o întreb de ce nu se aude niciun zgomot . Face apoi cumva și în următoarea convorbire telefonică îmi spune că s-a întâlnit cu un bărbat dar s-au întâlnit doar acum și l-a ocupat o singură dată fără sex . Eu nu mai aveam cu ce ajunge acasă așa că a doua zi la 8:00 eram la apartament . Deci în ziua de duminică nu am scos nimic ,abia luni seara pe la 19:00 a recunoscut un pupat și un act sexual .
  Menționez că nu am batut-o niciodată , nu am țipăt niciodată la ea , nu a știut ce este aceea frica în cuplu . Nu am bătut-o nici după ce am aflat . Consider că pînă să aflu viața noastră a fost una frumoasa cu multă înțelegere ,mai mult o simțeam tare apropiată . Singura ei problema ar fi ca ea nu prea știe să spună te iubesc . În 30 ani nu cred că mi-a spus de 30 de ori dar comportamentul ei era foarte dulce mereu .

  Două luni m-am consolat că a fost un singur act sexual apoi a recunoscut că a avut 3-4 întâlniri și 3-4 acte sexuale . I-am spus că or fi fost 3-4 întâlniri dar și prostul proștilor știe că la 3-4 întâlniri au fost 7-12 acte sexuale .

  Din grabă nu am menționat , am o fata de 25 de ani ,profesoara de engleză cu master ,definitivat și titularizare și un băiat de 23 care nu prea a vrut să meargă la facultate dar se descurca .

  Acum vine nenorocirea ! La două luni jumate de cînd am aflat eu , băiatul i-a spus : mamă nu te mai preface ,știu tot ! Acum ei fiindu-i teama ca băiatul îmi va spune mie și voi afla din gura lui ceea ce știa și i-a spus foarte scurt ei ,mi-a spus ea mie ca băiatul știe și sa vorbesc cu el . Fără să-mi spună băiatul nimic eu îi spusesem ca nu cred nimic din ce îmi spune și i-am zis că sunt sigur că a făcut mizeria asta de multe ori și cu mai mulți masculi .

  L-am abordat pe baiat si dezastru , cel puțin 3 masculi în viața ei ! Mi-a zis ca in 2017 deja avea altul ! Primul i-a fost coleg de liceu ,celălalt i-a fost maistru și era cu 12-13 ani mai mare ! Practic diferență de vîrstă m-a deranjat enorm . La masculul 3 lucrurile se schimbă în „bine”. ! Este mai mic decit ea cu 5 bucăți ! A început să vorbească cu asta în iunie 2019 , a început să aibă relații sexuale a doua zi de Crăciun și am descoperit mizeria în febr 2021 deci un an și două luni de sex .

  Minte de înghită apele ! Băiatul mi-a arătat toate masajele pe mess . Totul dar totul ! Daca aș mai trăi cu ea încă 200 de ani și ar vrea să recupereze spunindu-mi vorbele frumoase pe care i lea-a spus lu’ ala ,nu ar reuși nici pe departe . Culmea din mesaje ies 17 întâlniri dar în iunie 2020 a fost de patru ori ! Deci întâlnirile stabilite prin telefon pot fi mai multe . Culmea din nou ea spune că nu era bun la pat și nu prea se întîmplă de două ori pe noapte . I-am spus clar sa i-o spună lu’ mutu’ și că are cel puțin 90-100 de f******* cu asta . Ceilalti doi desigur erau tot aproape impotenți dar și acolo i-am zis că are zeci și zeci de contacte sexuale .

  Suntem încă împreună , cred că de cînd am aflat nu i-am făcut viața un chin . Deși nu i-am spus nicio vorbă urita pînă să aflu ,acum am făcut-o de mai multe ori nesimțită , stricată ,mincinoasă, perversa,prefăcută ordinară . Nu are rost să spun aici tot ce i-am spus . Atît nu am făcut-o în fața curva . Ea suporta în fața cu stoicism deși pînă să aflu adevărul de la băiat , nu știu de ce cu cele 3-4 întâlniri ,se credea îndreptățită să bată din picior și să-mi facă zile fripte . Mi-a spus că vrea să rămîneam împreună și culmea eu vreau pentru că o iubesc din toată inima ,încă . Acum și face datoria la fel ca înainte dar încredere nu voi mai avea niciodată în ea . Înainte eu eram cel care îi spuneam în cele mai neașteptate momente că o iubesc însă acum nu prea o mai spun și nu prea mai sunt nerăbdător ca înainte să o ating . Totuși o iubesc si chiar acum la trei luni nu mă pot gîndi la despărțire . Inima si sufletul meu sunt pline de ea chiar dacă îmi dau seama că nu merită . Nu am avut nicio relație în afara căsătoriei , nu am avut de gînd să o înșel vreodată și nu am de gînd .
  Probabil treaba asta se moștenește din familie pentru că ambii ei părinți au calcat strimb . Curios e că tatăl ei a chinuit-o o viață cu reproșurile , bătăile și gelozia iar ea avea deseori ieșiri verbale violente la adresa lui de față doar cu mine și cu cumnata mea . Asta deși ea ma înșeală de cinci ani ! I-am interzis s-o mai facă de față cu mine sau față de altcineva . Nu are dreptul . O spunea de față cu mine ca o asigurare ca ea este imaculata ! Cînd îl f**** pe maistrul ei , folosea altă mizerie . Lua cărți religioase din biblioteca și se ducea să-l întâlnească ca să i le împrumute și ea de fapt i se oferea la pat . A recunoscut că le-a spus la toți , te iubesc . Să-i spui asta la unul ci 13 ani mai mare decit tine înseamnă că ai o inimă tare largă .
  Acum marea mea problema e că nu am cum să aflu daca a luat-o sus . Daca aș afla asta abia atunci cred că aș părăsi-o !
  Vă dați seama cîte nu se pot spune aici dar i le-am spus ei ! Nu vreau să o părăsesc dar nu știu ce va fi peste 5-6 luni . Am nevoie de ea . Nu văd pentru ce as mai încerca cu ala femeie . Ce are altă femeie și nu are ea ? I-am spus sa nu îmi pună răbdarea la încercare ca să vadă și ea cum ar fi să-i fac și eu ceea ce i-a făcut tatăl ei lui mama . Apartamentul nu avem cum să-l împărțim și îmi este milă de ea pentru că nu are unde să se ducă . I-am spus că dacă vă fi să plece cineva atunci ea va fi aceea .

  Deși am momente cînd o amenint că îi voi spune fetei si surorii ei pentru care am o stimă deosebită , îmi pare sincer rău că știe băiatul . Asta pentru că deși în casa noastră nu a fost niciodată ceartă și supărare ,băiatul nu vrea să i mai bate în seamă deloc .

  Propriul meu băiat m-a îndemnat pînă acum de trei ori să o părăsesc !!!! Doamne Dumnezeule !!! Băiatul nostru a fost atît de apropiat de noi și de iubitor pînă să intre în adolescență !

  Aștept comentarii . Nu fiți prea duri . Poate sunt prea prost să accept o astfel de trădare dar nu mai am putere s-o iau de la început cu altă femeie . Cita activitate sexuală mai pot eu să am de aici încolo ? Sigur ma apropii de final . Între mine și altă femeie nu mai poate fi nimic .

  1. Salut Fanel ! Cel mai mult doare duplicitatea si minciuna ,cred eu, decat actul propriu zis al sexului cu o persoana ( sau mai multe…)din afara relatiei. Inselatul nu incepe cu prima intalnire ilicita , incepe cu primul secret ( si au fost destule pe parcursul relatiei voastre ). Nu cred ca sunt in masura sa te sfatuiesc daca sa continui sau sa rupi relatia , as putea doar sa-ti spun care ar fi unele din conditiile necesare din punctul meu de vedere pentru ca o persoana care a trecut printr-o astfel de trauma sa fie dispusa cat de cat sa se gandeasca la un viitor alaturi de cel/cea care a tradat…
   1. Ruperea oricarei legaturi cu amantul/amanta…
   La modul cel mai absolut si inechivocabil , daca ai inchis ai inchis , nu telefoane nu mesaje nu prieteni pe facebook, nimic
   2.Asumarea responsabilitatii pentru durerea care ti-a produs-o dar sa vezi ca intr-adevar ii pare rau si ca are remuscari
   3. Transparenta totala , daca o intrebi ceva in legatura cu ce s-a intamplat cu amantii ei si ce-a facut trebuie sa raspunda sincer fara sa se apere si sa devieze de la subiect ( aici e important pentru tine sa fii sigur daca vrei sa afli raspunsuri la intrebarile tale sau doar vrei vrei sa stie ea ca te gandesti la lucrurile astea… ai grija caci odata ce ai aflat unele raspunsuri nu le mai poti uita)
   4. Foarte important , recladirea increderii dureaza mult timp , dar mult si nu vorbim de o luna o saptamana, iar ea in tot timpul asta trebuie sa fie gata sa-ti dea socoteala unde e cu cine ce face , oricand la orice ora…
   5.Constientizeaza ca nimeni nu te poate face fericit , ne nastem singuri si tot asa murim , fericirea si viata implinita ne-o facem noi insine . Lucreaza la tine ca persoana in primul rand . Ai grija de sanatatea ta ? Faci sport ? Cum te iubesti tu pe tine ? Te pui pe primul loc , sau macar esti una din prioritatile tale ? Noi ca barbati deseori daca nu de cele mai multe ori ne uitam pe noi si punem pe primul loc nevoile altora. Daca se intampla asa cu tine trebuie sa schimbi lucrul acesta , azi. Copii sunt mari pot sa-si poarte de grija , iar sotia ta nu e responsabilitatea ta , pune-te primul loc …
   6. Daca o pedepsesti constant pentru ce s-a intamplat sa stii ca nu o sa te faca pe tine sa te simti mai bine decat pe moment dar cu fiecare ocazie cand o umilesti te cobori din ce in ce la nivelul ei . Am impresia ca vrei sa iesiti amandoi din situatia asta mizerabila nu sa ajungi sa te balacesti in troaca porcilor cu ea…
   7 E fapt stiintific dovedit ca femeile se plictisesc de monogamie mult mai repede ca barbatii , nu e ca nu mai vor sex dar nu-l mai vor pe ala pe care-l pot avea oricand…E timpul sa-i iei siguranta asta. Certitudinea ca vei fi oricand si orice s-ar intampla langa ea e nociva si te-a adus aici in punctul asta. Din alt punct de vedere, si asta e doar parerea mea si-mi asum complet daca unii nu sunt deacord cu mine , toate privilegiile care le avea cand era ceea ce tu credeai ca e o sotie model s-au dus pe apa sambetei … In afara de bani pe mancare si pe utilitati nu trebuie sa-i mai dai nimic , fiecare cu mamicuta lui…
   8 Constientizeaza ca nu e vina amantilor , laitmotivul seducatorului e doar un pretext , cand sunt lipsuri in cuplu exista moduri mult mai etice de a aborda situatia .
   9. Cand incepeti sa discutati despre ce s-a intamplat , limitati durata durata conversatiilor la ceva de genul jumate de ora o ora nu mai mult , daca nu faceti asa o sa intrati intr-o spirala de negativism din care cu greu mai poti iesi. Incearca sa gasesti ajutor de specialitate psiholog, psihoterapeut , nu te confesa prietenilor si familiei. Nu te confesa niciodata prietenilor si familiei , daca alegi sa ramai in relatie stigma care ti-o vor pune ca ai ramas va fi mai grea decat cea care o ai pentru ca ai fost inselat…
   10. Nu sunt reguli pe care daca le respecti vei ajunge la rezultatul dorit. Casatoria care a fost s-a terminat odata cu aflarea infidelitatii .Ceea ce a fost nu va mai fi niciodata. Cineva spunea la un TED TALK ca in ziua de azi majoritatea persoanelor au 2 sau 3 relatii semnificative / casatorii pe parcursul vietii iar unii dintre ei vor avea aceste relatii cu aceeasi persoana … Ramane de vazut daca vei mai putea avea o alta relatie cu aceasta persoana …
   Orice-ar fi iti urez numai bine si sanatate ! Fii puternic , implinirea ta nu depinde decat de tine !

   1. Mulțumesc pentru cuvintele decente . Mă așteptam să fiu condamnat . Mi-a plăcut mult punctul șase și în general tot textul . N-am nici cea mai mică intenție să o fac să se simtă ultimul om . Ea nu s-a temut niciodată de mine și nici de acum nu intenționez asta . Nu este felul meu ! I-am reproșat puternic unele lucruri dar chiar și atunci nu am ridicat tonul prea mult și ea știe că nici așa nu am avut vreo intenție să o lovesc .
    Acum situația e oarecum bună , i-am spus că nu doresc să fie reticență cu mine , avem contacte fizice de toate felurile , îmi place dar i-am spus și ei nu mai este ca înainte .
    Acum merge cu mine în fiecare dimineață la țară la ai mei în rest este la muncă și acasă . I-am spus că orice ar face pînă cînd va ajunge la vîrsta de 65-68 ani încrederea mea va fi zero .
    În legătură cu amantul , nu dau vina pe el ,i-am spus și ei ca este singura vinovată fiind la numărul trei nu mai era o începătoare .
    Fiindcă le știu toate mesajele îl știu și pe el din poza și i-am scris cineva mesaje . Un singur lucru urît i-am spus și l-am făcut netrebnic , reprosindu- i că nu și-a căutat una necăsătorită ,el fiind divorțat . Fiind dintr-un oraș învecinat nu cred ca îl voi întîlni vreodată .
    Este foarte nemulțumită că nu sterg conversațiile lor . I-am spus că am un motiv mare pentru care nu le șterg și anume că vreau sa vad daca au făcut-o în căminul nostru . Din cele trei secțiuni de mesaje ,l-am terminat doar pe primul și deja am găsit ceva suspect iar ea a confirmat . Mă mai interesează să vad daca i-a făcut oral pentru că dacă a făcut-o ,nu ma mai ating de ea . Nu concep așa ceva !

    Mulțumesc încă odată !

   2. Ionut, frumos si logic raspuns la problema lui Fanelu. Bravo ! Asa trebuie sa gandeasca un bărbat.

   3. Mulțumesc !
    Acum fiind mai atent la mesajele dintre ei am văzut că sunt 27 de intilniri . Anul trecut într-o lună a fost de trei ori și in altă de patru ori . Partea proasta e că nu am totuși o imagine clara ! Intilniri au fost făcute între ei sigur și audio pe mess și sigur prin convorbiri telefonice directe . Acum practic aproape sunt convins că tipul a făcut-o și în căminul nostru pentru că tot insista sa vina și acasă la noi cînd lipseam eu . In trei situații din mesaje mai reies trei intilniri puțin incerte in care ea îl invită să vina el fiindcă ea se invoieste . Sunt aproape sigur din mesaje că o făceau și în mașina lui in timpul verii .
    Ce m-a dat peste cap însă iar cînd am mai citit din mesaje ,ea i-a spus cînd într-o perioadă erau certați și practic cerșea sa o accepte din nou , că împreună cu el a mai simțit doar ceea ce a simțit în prima ei relație . Asta e prea de tot ! Eu știu că se spune că femeia nu uita niciodată primul iubit dar putea măcar sa nu spună și asta . I-a spus lui asta cred de sute de ori că îl iubește , scumpul meu , dragul meu , ultimele două mie nu mi le-a spus niciodată dar cu ceea ce a simțit în prima relație m-a dat gata . Nu că ar conta doar nu era cu mine dar a spus că nu a avut relații sexuale cu ăla iar acum nu o mai cred nici asta !
    Cu asumarea responsabilității nu cred că se pune problema , n- o va face , nu a plîns niciodată dar putea să-i spună că plînge tot timpul cînd era certata cu ăla . In plus tot amenință , crede ea că este in această poziție . Pe 6 sept la ora 20:00 după ce i-am făcut niște reproșuri s-a supărat , noi fiind la părinții mei , a ieșit și a intrat în porumb . Am m cautat- o și pentru prima dată am făcut un gest puțin mai violent . Am apucat-o puternic de braț și apoi am prinși de păr și așa am scos-o din porumb . Eu cred sigur că nu regreta nimic iar refuzul ei de a da detalii cred că vine din dorința de as-si apară dragostea , amintirile și bucuriile pe care le-a avut cu el desi spune că vrea să rămână cu mine .

    Nu știu , mai subliniez o data , eu am fost convins că am avut pina sa primesc această lovitură o căsnicie excepțională , dar probabil trebuia să fiu mai atent pentru că așchia nu sare departe , părinții ei avind ambii problema asta .

    La reclădirea încrederii mă îndoiesc vreodată că voi mai avea vreodată încredere . Bănuiesc că și respectul va avea foarte mult de suferit .
    Fericit mă făcea doar ea . Fericirea adevarata nu voi mai ști niciodata ce este . Pe primul loc nu m-am pus niciodată , a fost ea și copiii .

    Sper sa nu ajung niciodată la pedepse fizice , ar fi împotriva a tot ceea ce am fost pina acum , in plus , zic eu nu sunt o fire violenta.

    Nu știu sigur dacă îmi voi reveni vreodată . De felul meu nu suntem prea optimist dar totuși în inima mea nu mă dădeam bătut și chiar dacă înainte nu debordam de bucurie eram bucuros că sunt lîngă ea . Acum cu mizeria asta nu mai știu , am momente bune și momente foarte proaste . Mă gindesc că ar fi timpul sa merg la un psihiatru !

  2. https://youtu.be/IEZhkibthhc . uite aici, Fanelu. Ce a spus si Ionut are perfecta dreptate. Mai adaug ca niciodata un barbat nu uita ca a fost înșelat. Intotdeauna se va gândi la actul sexual dintre cei 2 amanti. Si sa fim seriosi, cand înșeli pai iti cam faci de cap, deja esti intrat in hora si n-are rost sa nu încerci tot tacamul : normal, oral, de ce nu si anal. Tot ce probabil nu ai acasa.

 3. In cateva cuvinte :
  Da-o draqlui de penala !
  Munceste si dezvoltate !
  Viata nu e dreapta nici corecta
  Ce alegi sa devi de azi depinde doar de tine
  „Combina” si tu ceva sa vezi ce ai pierdut in anii acestia cat ai fost fidel
  Sfarsitul nu-i aici !

 4. Este un articol interesant si revelator, deoarece abordeaza o tema tabu in mod direct si fara menajamente. Sunt de acord ca inainte de despartire, viata sexuala poate sa sufere, dar ceea ce este important este sa invatam sa ne schimbam perspectivele si sa intelegem motivele din spatele acestor schimbari. Articolul ne reaminteste ca comunicarea si echilibrul in relatie sunt cheia unei vieti sexuale sanatoase si satisfacatoare. Abordarea franca si detaliata a problemelor precum erectia si sexul oral, fara judecati sau prejudecati, este un semn de maturitate si de intelegere a complexitatii acestei teme. Apreciem curajul autorului de a aduce in discutie astfel de subiecte si astept cu interes urmatorul articol, in care sa ne ofere mai multe informatii si solutii practice pentru a ne imbunatati viata sexuala.

 5. Este trist sa constatam ca in majoritatea relatiilor, viata sexuala devine o victima inainte de despartire. Si in loc sa ne concentram pe solutii sau pe intelegerea motivelor din spatele acestor schimbari, noi suntem oameni si preferam sa ne lamentam si sa ramanem in aceeasi situatie periculoasa. E important sa ne dam seama cum se schimba interactiunea din dormitor si sa depunem efortul de a o imbunatati. Nu putem ignora problemele de erectie sau absenta sexului oral in ultima parte a relatiei. Acestea vorbesc despre o lipsa de comunicare si de echilibru in cuplu. Este necesar sa fim barbati in cadrul relatiei, pentru ca doar asa vom putea avea o viata sexuala implinita si satisfacatoare alaturi de partenera noastra. Inteleg ca ne putem simti orbiti de iubire si putem lasa femeile sa preia controlul, dar in pat trebuie sa ne comportam ca niste lideri si sa le oferim siguranta si satisfactie.

 6. Eu dacă as fi în situația lui as avea numai două variante.
  1. Să mă satur de sex cu ea și iubitul ei,adică să o avem amândoi în același timp,să o înjosesc.
  2. Divorț imediat și o terapie la psiholog să treci peste asta,altfel te distrugi și ea nu merita asta. Bafta

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!