Termeni și condiții generale

www.trecipestedivort.ro aparține S.C. KLT Services S.R.L., cu sediul în Iași, strada Canta, nr 43, CUI: 39206082, J22/ 961/ 2018, telefon 0747-330-698, email: contact@trecipestedivort.ro

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

DESCRIEREA SERVICIILOR

trecipestedivort.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

trecipestedivort.ro iși propune să educe utilizatorul astfel încât acesta să poată trece mai repede peste traumele unui divorț, să înțeleagă mai bine natura umană și să îl ajute să devină o versiune mai bună a sa. Serviciile noastre nu trebuiesc confundate cu cele oferite de cabinetele de psihologie sau psihiatrie. În cazurile de depresie sau alte probleme medicale trebuie să apelați la serviciile unui psiholog sau psihiatru, după caz.

trecipestedivort.ro oferă consultanță persoanelor care caută ajutor în problemele apărute în urma unui divorț sau a unei despărțiri. Consultanța poate fi telefonică, cu durata de o oră, sau pe email. Aceste tipuri de consultanță pot fi achiziționate prin plata online cu cardul.

 

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

trecipestedivort.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

trecipestedivort.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. trecipestedivort.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

trecipestedivort.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și sunt considerate ca fiind utile.

Politica de livrare a produselor.

Serviciile oferite de trecipestedivort.ro vor fi livate (prestate) în funcție de disponibilitatea părților (atât a clientului cât și a prestatorului), dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data confirmării plății. Pentru consultanța telefonică se va stabili împreună cu clientul o dată și o oră exactă pentru convorbire. Dacă la data și ora stabilită de comun acord, conversația nu poate avea loc din motive ce țin de client (nu răspunde la telefon, nu poate vorbi, nu are semnal, probleme ce țin de terminalul GSM al clientului, etc), conversația va fi reprogramată pentru o dată ulterioară. Dacă la a doua programare, clientul este în continuare indisponibil, trecipestedivort.ro își rezervă dreptul de a nu reprograma convorbirea.

 

Politica de retur/ anulare

În cazul în care serviciile achiziționate de pe site-ul nostru nu au fost prestate până la termenul limită din vina noastră, clientul are dreptul de a cere o rambursare a sumelor plătite. De asemenea, dacă un client dorește renunțarea la serviciile noastre și ne comunică în scris prin secțiunea de contact  până la data prestării serviciilor, fondurile achitate de acesta se rambursează în termen de 5 zile lucrătoare.

Orice renunțare la serviciile noastre sau cerință de retur după prestarea serviciilor nu va fi luată în considerare.

 

Politica de confidențialitate și informații privind siguranța datelor clienților.

trecipestedivort.ro se angajează să nu divulge date cu caracter personal unor terțe părți, decât cu acordul prealabil al clientului. Datele de contact și datele personale nu vor fi folosite în alt scop decât cel de identificare a clientului. Datele ce țin de plata online nu sunt stocate de site-ul nostru, ci sunt procesate de un procesator de plăți online agreat Visa/ Mastercard, conform legilor în vigoare.

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

trecipestedivort.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.