Consultanță

 

Dacă ai nevoie de mine, putem vorbi la telefon.
Cât costă? 500 Ron, deci cam 100 de euro. Păi cum, trebuie să plătești pentru asta? Da, trebuie să plătești, că nu sunt Dalai Lama să te ajut gratis. În primul rând, timpul meu e foarte valoros pentru mine, dacă vrei ajutorul meu, trebuie să mă plătești. Nu trăiesc din asta, deci prefer să-mi ocup timpul liber cu altceva.
Dacă timpul meu nu e la fel de valoros și pentru tine, atunci ne irosim amândoi timpul, pentru că nu vei lua în serios sfaturile mele și nu vei schimba nimic la tine.
Cei 100 de euro ți se par prea mult pentru o consultanță? Înseamnă că nu vezi valoare în ceea ce îți ofer și, din nou, nu vei da importanță sfaturilor mele. Oricât timp mi-aș pierde cu tine, nu vei schimba nimic din ceea ce faci. Prin urmare, ne pierdem timpul aiurea amândoi.
Și totuși, dacă după consultanță consideri că nu a meritat cei 100 de euro? Simplu, apasă aici, completează formularul și îți returnez banii. Nu mă interesează motivul pentru care vrei să-ți returnez banii, dacă nu consideri că te-am ajutat, nu am nevoie de banii aceia.
Dacă tu consideri că ceea ce-ți ofer eu valorează cei 100 de euro, dar nu ți-i permiți acum, atunci ai probleme mai importante momentan decât să înțelegi ce vrea fosta ta nevastă de la tine. Și asta nu o spun ca jignire și nici nu te privesc de sus, când am fost în locul tău mi-ar fi fost foarte greu să găsesc 100 de euro pentru așa ceva. 
Tot ce spun acum e că dacă nu ai banii ăștia, lasă deoparte problema cu femeile și începe prin a-ți rezolva problema financiară. Te va ajuta mult la capitolul încredere în sine, și ăsta nu e un capitol la care excelăm în timpul divorțului. Ca bărbat, ai nevoie să fii stabil financiar, așa că pune femeile pe planul doi. E foarte posibil ca și partea financiară să te fi dus acolo unde ești acum, așa că fă din asta o prioritate și îți vei rezolva multe din problemele pe care le ai. Ia și citește tot blogul meu și încearcă să pui tot ce spun aici în aplicare. Te va ajuta mult.
Ce primești de banii ăștia? În primul rând, nu-ți aduc soția înapoi, și cine îți promite asta, te minte. Dar te pot face să înțelegi foarte clar situația în care te afli, îți pot explica ce înseamnă comportamentul ei de acum, ce ai făcut greșit de ai ajuns în situația asta și ce ai făcut bine atunci când ai cucerit-o. Îți pot spune cum trebuie să te comporți de acum înainte, și te va ajuta să ieși cu capul sus din divorțul ăsta.
Te pot învăța ce înseamnă când te caută, ce înseamnă când te acuză de lucruri pe care nu le înțelegi, ce înseamnă motivele despărțirii pe care ți le spune ea. 
Cresc șansele unei împăcări? Da, dar nu îți poate garanta nimeni nimic, și trebuie să-ți spun că șansele nu sunt extrem de mari, asta pentru că sunt căutat prea târziu de voi. Dacă acceptam să vând speranță, îți scriam de pe bancheta unui Seria 7 acum.
Pe lângă șansele mici, să știi că e și greu. E greu să fii bărbat în situații grele și nu-ți va fi ușor să-ți schimbi comportamentul peste noapte. Dar nu o faci pentru ea, o faci ca să poți sta cu capul sus în fața celor ce urmează în viața ta.
Nu vei găsi aici liniște sufletească, pentru asta vorbește cu un preot sau un psiholog. Vreau să vorbesc cu bărbați hotărâți să schimbe ceva în viața lor.
Cât durează? Teoretic, o oră. Dacă simt că ne pierdem timpul, atunci durează o oră. Dacă văd că am cu cine discuta, atunci durează atât cât e nevoie.
Când putem vorbi? Seara sau în weekend. Nu vorbesc în timpul zilei sau dimineața pentru că, de cele mai multe ori durează mai mult de o oră și nu am mai mult de o oră pentru asta în timpul zilei. Seara și în weekend am timp de vorbit până discutăm tot ce e de discutat. Te voi contacta eu să stabilim data și ora exactă.
Mai departe, alege Consultanța Telefonică de mai jos, iar după ce efectuezi plata, completează formularul care apare la final.

Afișez singurul rezultat