Fii bărbat!Status quo

De ce nu am mai scris nimic?

de ce nu am mai scris nimic, treci peste divorț
În primul rând, ce s-a întâmplat cu mine de nu am mai scris nimic de un an? Nu s-a întâmplat nimic cu mine, sunt foarte bine, doar că mă focusez pe alte proiecte din viața mea. Am pus acest site pe ultimele locuri în prioritățile mele.
De ce? Pentru că nu îmi mai face plăcere să scriu. Trebuie să înțelegi că au trecut 5 ani de la divorțul meu, viața mea s-a schimbat mult, și s-a schimbat în bine. Am o viață frumoasă, sunt fericit, planurile pe care mi le-am făcut după divorț mi le-am îndeplinit și chiar depășit cu mult. Nu îmi face plăcere să revin mereu la gândurile pe care le aveam acum 5 ani, la stările pe care le aveam acum 5 ani. 
Îmi face plăcere să ajut oameni, ăsta e motivul pentru care am făcut site-ul, dar trebuie să înțelegi că mă încarc cu atât de multă energie negativă atunci când am un client de consultanță încât nici asta nu îmi mai face plăcere acum. Și nu fac asta pentru bani, nu am făcut-o niciodată.
Cei care mi-au fost clienți știu că nu am făcut-o pentru bani. Nu am gândit niciodată site-ul ăsta ca pe o sursă de venit, cine se pricepe la marketing vede asta. 
Nu am făcut niciodată reclamă site-ului pentru că nu am vrut. Nu am pus reclame pe site ca să primesc bani din asta. Nu am acceptat ca să primesc recenzii pe google pentru site pentru că am vrut mereu să păstrez confidențială identitatea clienților mei, iar eu recenzii anonime sau semi-anonime de genul „Georgel, 32 ani” și fără poză nu pun pe site. Am avut un client care mi-a dat recenzie fără să mă anunțe și, deși era o recenzie pozitivă, l-am rugat să o șteargă.
Am avut acel formular de „trimite povestea ta”, pe care l-am închis pentru că nu mai făceam față la mesaje. Am avut atât de multe detalii pe care puteam să le public, pentru că aveam acordul scris al celui care îmi trimitea povestea, dar pe care am decis eu să le scot ca să protejez identitatea respectivului încât foarte multă lume mă întreba dacă poveștile acelea chiar sunt reale. Dacă vream să cresc site-ul și să îl transform într-o afacere, aș fi publicat mult mai multe detalii, ca să nu mai fiu întrebat dacă poveștile sunt reale sau nu. 
Spun că asta nu a fost o sursă de venit, dar consultanță făceam doar contra cost. Da, pentru că am realizat destul de devreme că dacă nu pui o taxă de intrare, toți vor ceva de la tine și toți au impresia că ești dator să îi ajuți. Nu sunt dator nimănui și timpul meu nu este nelimitat. 
Despre consultanță vorbesc la trecut pentru că de astăzi voi închide posibiltatea de a cere consultanță pe site, motivele le găsești în articolul acesta. Oricât de mult mi-ar plăcea să ajut, voi refuza în continuare să fac consultanță gratis. Dar site-ul va rămăne pe net, sper că îi va ajuta în continuare pe cei care trec printr-un divorț.
Am vrut să scriu o carte și, sincer să fiu, aș vrea în continuare să o scriu, dar nu am timp. Muncesc foarte mult pe alte proiecte din viața mea și chiar nu am timp pentru asta. Sper totuși să o scriu cândva. 
Ce vreau să înțelegi din tot articolul ăsta? Vreau să înțelegi că, deși astăzi ți se pare că viața ta s-a schimbat iremediabil în rău, peste câțiva ani, problemele pe care le ai astăzi vor fi doar o amintire neplăcută pe care nu are rost să o păstrezi vie. Vei fi bine, fericit, mândru de tine și de ce ai realizat și te vei gândi doar la viitor, nu la trecut. Vă pup!

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

10 comentarii la „De ce nu am mai scris nimic?

 1. Mult succes in proiectele tale. Verificam aproape zilnic site-ul tau pentru postari, dar ai spus mai demult ca esti foarte ocupat cu proiecte noi si o carte. Datorita acestui site urmaresc zilnic postarile lui Corey Wayne si ma ajuta foarte mult. Chiar ma gandesc sa incep un proiect de genul pentru persoanele care nu cunosc limba engleza.

 2. Oarecum ma regasesc in cele scrise de tine, daca imediat dupa divort cautam raspunsuri si incercam sa inteleg „rostul”, fiind abonat la diverse canale de youtube pe care vedeam si revedeam de nustiu cate ori azi acele clipuri care i-mi apar le „sar” si caut altceva mai interesant,educativ etc. in timp am dezvoltat alte pasiuni/interese si am alte proiecte/vise. Am citit odata ca „razbunarea ce-a mai buna este sa te pui intr-o pozitie care sa nu mai necesite dorinta de razbunare”.
  I-ti multumesc pt articolele scrise care mi-au fost de mult ajutor, doame ajuta-ti spre un viitor mai interesant si sa lasam trecutul trecutului.

  1. Mersi mult Flavio, ma bucur ca ti-am fost de folos!
   Viitorul va fi misto pentru ca ni-l facem singuri!

 3. Salut. Sa stii ca imi fac griji pentru tine. Pana acum te-am inteles ca vrei sa te limpezesti. Dar totusi macar spune daca esti bine sau nu.

 4. Este înțelept să-ți accepți limitele și să stabilești anumite bariere în ceea ce privește consultanța și timpul tău. Timpul este o resursă prețioasă și este important să o gestionezi într-un mod care să-ți permită să te dedici altor proiecte și să-ți păstrezi echilibrul personal.

  Sunt bucuros să aud că site-ul va rămâne disponibil pentru cei care trec prin experiențe similare de divorț și sper că informațiile pe care le-ai oferit vor continua să fie de ajutor pentru aceștia.

  Îți doresc mult succes în toate proiectele tale și sper că vei găsi timpul necesar să îți îndeplinești dorința de a scrie acea carte pe care o ai în planuri. Felicitări pentru modul în care te-ai reconstruit și pentru perspectiva ta pozitivă asupra viitorului. Să fii mândru de ceea ce ai realizat și să te bucuri de viața frumoasă pe care o ai acum. Toate cele bune!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!