Ce ai de făcutFii bărbat!ÎmpăcareInfidelitate

Soția te-a înșelat. Ce faci mai departe?

sotia te-a inselat, ce faci mai departe, treci peste divort
Spui adio! Simplu! Cam asta ar trebui sa fie tot articolul, dar, din păcate, nu este de ajuns pentru unii dintre voi. Oricât de greu îți este, oricât de greu crezi că-ți va fi de astăzi înainte, nu ai cale de întoarcere. Pur și simplu, nu ai cum să rămâi cu ea și să îți păstrezi demnitatea.
Încetează să mai raționalizezi acțiunile ei și să te întrebi de ce s-a întâmplat. Tot ce contează este că s-a întâmplat. Tu trebuie să înțelegi că se va întâmpla din nou dacă o primești înapoi. Orice greșeală care nu produce repercursiuni se va repeta.
Indiferent de motivul pe care ți-l dă ea, pur și simplu soția ta te iubește atât de mult și te respectă atât de mult încât nu s-a putut abține să nu facă sex cu altcineva. Știu că sunt crud, știu că nu e ceea ce îți dorești să auzi, dar viața e dură și nu îi pasă că ești tu un suflet sensibil care nu suportă adevărul și care vrea să creadă în continuare în povești cu zâne.
Una din cele mai proaste idei pe lumea asta este să ceri sfaturi unor femei despre femei. E mult de explicat, dar pe scurt, femeile nu știu exact ce vor, sau nu vor să îți spună pentru că nu vor să te rănească. În schimb, majoritatea femeilor pe care le vei întreba îți vor spune că bărbatul care își iartă soția după o infidelitate, nu se respectă și nu este bărbat.
Pur și simplu, orice scuză ai avea ca să o ierți, ești slab, și asta o știu toate femeile, inclusiv soția ta. Dacă tot vorbești cu alte femei despre relații, poate îți vor spune un alt adevăr universal valabil: femeile înșeală diferit față de noi, bărbații.
Dacă un bărbat înșeală, nu înseamnă că nu-și mai iubește soția. E posibil să o iubească, dar ceva lipsește în relația lor. În schimb, când o femeie înșeală, ea nu numai ca nu-și mai iubește soțul, dar nici nu-l mai respectă, indiferent de motiv.
O femeie înșeală când s-a detașat emoțional de soț. Indiferent ce scuze îi găsești acum, pur și simplu, ce e între voi nu se mai numește relație.
Mai poți să ai vreodată încredere în ea? Mai poți sta liniștit acasă neștiind exact ce face ea în momentul ăla? Mai poți sta liniștit dacă ea stă peste program într-o seară? Mai poți sta liniștit vreodată cât timp ea este plecată în delegație sau a ieșit cu prietenele ei în oraș?
Mai simplu spus, vei putea sta liniștit cât timp nu știi ce face ea 24 de ore din 24? Vei putea sta liniștit când vei vedea că primește mesaje pe messenger și nu știi de la cine? Dar când vorbește la telefon cu o persoană necunoscută ție, poți să-ți păstrezi calmul? Dacă trebuie să pleci din oraș pentru o săptămână în interes de serviciu, vei putea pleca fără să simți o strângere de inimă știind că o lași singură acasă și se poate întâmpla iar?
Mai ții minte cât de plin de speranță și de îndrăgostit erai la începutul relației? Asta visai să se aleagă din relația voastră? Ăsta a fost visul tău? Să stai în casă cu cineva în care nu poți avea încredere? Să nu te poți uita în ochii ei fără să îți imaginezi clipele când făcea sex cu altul pe la spatele tău?
Sperai să ajungi vreodată să trebuiască să îi ceri parola la facebook pentru a nu înnebuni de gelozie? Să îi verifici telefonul cât timp ea e la duș? Asta îți imaginai când te gândeai cum arată relația ideală?
Înainte să o cunoști, când te gândeai la cum ar trebui să fie femeia perfectă în viziunea ta, ai spus vreodată că vrei o femeie care să te înșele?
Știu că vei fi tentat să o primești înapoi, și știu și de ce. Expresia ta ”nu vreau să o pierd” se traduce prin ”știu că nu este genul de femeie pe care mi-o doresc, dar nu sunt în stare să găsesc alta mai bună.” Și ghici ce? Ai perfectă dreptate! 
Astăzi, când trebuie să te conving eu că ești un om slab dacă o primești înapoi, chiar nu ești în stare să găsești ceva mai bun. De fapt, primim de la viață fix ce merităm. Dacă ne mulțumim cu puțin, vom primi puțin. Dacă, în schimb, nu ne mulțumim cu puțin și luptăm pentru ceva mai bun, vom primi ceva mai bun.
Dacă planul tău este să o primești înapoi dar în paralel să îți cauți o altă relație, ești deja pe drumul spre eșec. Femeile de calitate vor bărbați de calitate, și tu nu ești unul dintre ei. Un bărbat puternic ar fi spus adio din secunda în care a descoperit infidelitatea.
Trebuie să înțelegi că umilința pe care singur o suporți se vede pe fața ta, nu o poți ascunde. Știi care e una din principalele trăsături de care este atrasă o femeie la un bărbat? Încrederea în sine. Ce încredere în tine crezi că ai tu dacă nu ai curajul să spui adio, dacă nu ești ferm convins că meriți și poți găsi ceva mai bun decât ea?
Crezi că dimineață când o să te uiți în oglindă la eșecul ce ai devenit vei prinde încredere în tine? Dar când nu ți-a răspuns la mesaj de o oră și jumătate? Dar când te uiți în ochii prietenilor tăi care știu că ai fost înșelat și totuși ai iertat-o? Crezi că o să te simți puternic? Crezi că o să te simți bărbat? Părinții tăi vor fi mândri de tine?
Ce fel de femeie crezi că va accepta să intre într-o relație cu un bărbat slab, ca tine? Când va afla că ți-ai iertat fosta pentru infidelitate, i se va părea un lucru bun? Te va considera bărbatul ideal pentru ea?
Așa că ai dreptate, nu vei găsi pe alta mai bună, pentru că nu meriți. Dacă vrei altă femeie mai bună, trebuie să devii mai bun, și trebuie să începi de astăzi, spunând adio.
Da, vei suferi, îți va fi greu. Vei veni acasă de la serviciu și vei găsi casa goală. Locurile unde ieșeați împreună îți vor provoca o tristețe apăsătoare. Vei simți că o parte din tine lipsește și îți va fi a naibii de greu să o iei de la capăt. Te vei gândi la un moment dat dacă nu cumva ai făcut alegerea greșită, îți va fi dor de ea, vei începe să îți amintești doar clipele frumoase petrecute împreună.
Dar ghici ce? Cei slabi vor renunța, cei slabi se vor înjosi, cei slabi vor ceda lupta, dar aici se face diferența între Locul Întâi și o simplă Diplomă de Participare. Femeile vor să fie cu învingători, nu cu cei ce primesc diplome de participare. Nu-i pasă nimănui de Diploma ta de Participare!
Nu pot să-ți promit că vei găsi o femeie mai bună decât ea, asta ține doar de tine și de câte ești tu dispus să faci ca să devii o versiune mai bună a ta, dar îți pot promite că vei ieși din relația asta cu capul sus, respectându-te. Ceilalți te vor respecta pentru că într-un final, tu te vei respecta pe tine.
Ironia sorții este că fosta ta nevastă va începe să te respecte din nou pentru că știe că e nevoie de un bărbat pentru o decizie ca asta. Ironia supremă a sorții este că se va simți din nou atrasă de tine, dar nu-ți fă speranțe, dacă vei ceda avansurilor ei, îi vei arăta că nu ești cu adevărat puternic și revii la stadiul de astăzi. Rectific: adevărata ironie a sorții e că infidelitatea ei poate deveni cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată.
Dacă vei folosi suferința asta să deschizi ochii și să vezi lumea așa cum e cu adevărat, dacă vei învăța cum trebuie să fii ca bărbat, dacă vei învăța să te prețuiești, să te pui mereu pe primul loc, să te dezvolți ca om, dacă vei învăța ce vor cu adevărat femeile de la un bărbat pentru a putea avea o relație fericită cu următoarea femeie din viața ta, atunci fosta ta soție este cea care a declanșat dezvoltarea ta personală.
Vei ajunge peste un an să realizezi că fără să o cunoști pe ea, nu ai fi ajuns unde ai ajuns, iar dacă nu ți-ar fi greșit, nu ai fi schimbat nimic la tine. Așa că acceptă faptul că unii oameni intră în viața noastră doar pentru a ne da niște lecții și a ne ajuta să creștem, acceptă că fosta ta soție ți-a dat una din cele mai importante lecții, aceea că trebuie să fii bărbat, și desparte-te frumos de ea.
Încearcă să te desparți de ea având doar recunoștință pentru tot ce a făcut pentru tine. Peste ceva timp, când vei fi fericit într-o altă relație, va trebui să recunoști că e și meritul ei.
Te sfătuiesc să citești și celelalte articole despre infidelitate de pe site, apăsând pe linkul ăsta.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

57 de comentarii la „Soția te-a înșelat. Ce faci mai departe?

 1. Buna seara,numele meu este Daniel și stau împreuna cu o fata de 5 ani de zile mai pe scurt sa nu m-a întind cu vorba aceasta fata a avut timp de 2 sau 3 luni 4 aventuri cu un alt tip am aflat despre treaba aceasta numai in urma cu 5 zile și am trimis-o acasă la părinții ei in România ca noi stam in alta țara.Si acum nu mai pot de supărare și de lipsa ei,tu ce sfat poți sa îmi dai sa o iert sau sa m-a despart de ea ? Mulțumesc anticipat

  1. Depinde de cate ori vrei sa te mai insele. Daca o ierti, te va insela si alta data. Daca nu o vei ierta, nu te va mai insela. Tu ce vrei de la relatia asta?

   1. Bună seara numele meu este David.
    Cu soția mea suntem împreună 4 ani de zile și avem un copil de 3 ani.
    Sotia mea ma inselat cu cel mai bun prieten 1 si jumate de zile a fost cu mine dar și cu el împreună.
    Am aflat am iertat-o ca o iubesc dar mai ales ca avem un copil.
    A terminat cu prietenul meu și după 1 an iar ma inselat cu un fost iubit al ei.
    Nu știu ce sa fac, sa rămân cu ea sau nu.
    Părinți mei sunt divorțați si stiu cum este sa nu fie ai tai împreună si nu stiu ce sa ma fac.
    Un sfat as dori mulțumesc

    1. Eu zic să profiți de situație și îi ceri să participi si tu la întâlnire,încearcă nu vei regreta!

  2. Buna ziua.As dori sa expun și eu ,,problema ‘’ cu care ma confrunt in momentul de fata.De curând m-am despărțit de iubita mea cu care am fost 4 ani .Dar sa luam cu începutul.Ne-am cunoscut la locul de munca și după o luna eram împreuna, ne simțeam bine , totul era perfect , eu zic caci chiar am început sa ne iubim, dar după o perioada frumoasa de aproape 1 an, eu am luat decizia de a părăsi țara ( am plecat in USA ) din motive de a cauta o viața mai buna, am discutat cu iubita mea treaba asta dar ea a spus ca nu poate veni cu mine deoarece Are o fetita dintr-o căsătorie anterioară ( specific ca fetita sta mai mult la tată, decât la ea) și ca simte ca ar abandona-o. Deși îmi era greu, am înțeles și respecta decizia ei și am zis sa ne continuam relația la distanță urmând sa vedem ce se intampla pe viitor.Totul a fost frumos timp de 2 ani și jumătate cât am fost plecat , timp in care vorbeam zilnic cu ea și mai ales ca ea venise de 3-4 ori in America la mine și stătea o luna .Dar intr-o zi , când m-am întâlnit cu sora ei care era și ea in state ( venită recent) am descoperit din telefonul ei ( ea și-a uitat telefonul pe masa și eu am intrat in el și am văzut conversațiile iubitei mele cu sora ei in care ii explica cum ca se culca și Are o relație de 4-5 luni cu un bărbat căsătorit . In acel moment sa lăsat cerul peste mine, automat am sunat-o și i-am cerut explicații, ea spunându-mi ca Da este adevărat dar ca a făcut toate astea ca se simțea singura după atâția ani ( deși noi decisesem ca eu sa mai stau 6 luni in America și pe urma sa ma întorc in România sa întemeiem o familie.In urma celor întâmplate eu m-am simțit ft dezamăgit și am zis sa își vadă de viața ei cu acel bărbat căsătorit doar ca din toate argumentele date de ea despre ei, reiesea doar ca acel bărbat caută doar sex cu ea și nu implicare sentimentala , cum se intampla cu ea.Am decis sa nu mai vorbim iar după 2 săptămânii mi-a scris ca sa stau linistit ca Dzeu a făcut-o sa sufere mai repede decât asteptam eu și ca sa despărțit de acel bărbat căsătorit deoarece ia spus ca nu mai este cu mine și atunci el sa enervat și ia transmis ca sa nu îl mai caute. Ea era suparata când vb cu mine și plăngea fapt clar ca pusese suflet in relația cu el , dar eu cum încă o iubeam i-am spus sa ne împăcăm și sa vina in America pentru o luna sa vedem dacă putem sa fim din nou împreuna .Ea a acceptam și a venit , am petrecut o luna frumoasa și înainte sa plece in România am
   Decis ca mai stau și eu 2 luni și ma întorc in România ca sa întemeiem ceea ce discutasem înainte sa vin in America , familie și copil.A trecut 2 luni in care vorbeam din nou zilnic și ne promiteam unul altuia iubire și fericire eterna , eu m-am întors in România și m-am mutat la ea acasă unde timp de o luna jumătate a fost destul de ciudat deoarece când eram ca doi iubiți , când ne certam ca doi dușmăni din orice prostie și lucruri minore.Eu i-am spus de câteva ori sa nu pună atâta presiune pe mine ( certandu-ne aproape zilnic pt orice nimic), ca voi pleca de la ea deși o iubesc enorm iar inevitabilul s-a produs intr-o dimineața când nu am mai putut ( deoarece iarăși ne certasem din nimicuri) și am plecat de la ea făcându-mi toate bagajele și mutandu-ma la părinți mei.Dupa 2-3 zile de la acest eveniment ma sunat dar nu sa își ceara scuze sau sa ma cheme la ea, doar așa sa vorbim și am reluat poveștile noastre și automat după 2-3 zile de povesti m-am întors la ea .Dar o simteam distanta și intr-o seara ( aproximativ la 4 zile de când ma mutasem la ea) in timp ce ea era la baie i-am spionat telefonul și am găsit in telefon o Conversație cu sora ei in care se plângea de mine in toate felurile Și in care ii zicea ca nu mai vrea sa stea cu mine și ca sa saturat de mine ( convestatile acestea erau exact in cele 3-4 zile in care eu ma mutasem la ai mei.M-am enervat foarte tare și i-am cerut explicați la tot ceea ce a scris acolo dar din partea ei nu am primit nici un răspuns , atunci am plecat de la ea din casa din nou mutandu-ma la părinți mei. A doua zi ea mi-a scris ca mai am câteva lucruri personale la ea , iar eu i-am răspuns ca sa își caute alt bărbat care sa nu fie așa cum ma descris ea in convorbirea cu sorasa și ca eu o sa vin sa îmi iau lucrurile personale rămase, atunci când îmi trece mare dragoste fata de ea ( inclusiv i-am spus ca o iubesc enorm și i-am demonstrat iertându-o ca ma înșelat cât eu eram in America și plus ca am revenit in România datorită ei și pt a face familie și ca ea de ce a vorbit urat de mine la sorasa , ea nu mi-a răspuns la ceea ce i-am scris dar a 2 zi eu am sunat-o și vorbind cu ea mi-a spus ca ea ieri a cunoscut un alt bărbat și sa culcat cu el , eu din nou am crezut ca Mor și i-am cerut explicații ( de ce ?-răspunsul fiind ca ea a crezut ca nu va mai fi cu mine veci și atunci nu a vrut sa fie singura și cum acel băiat tocmai o sunase in ziua aceea sa ii propună sa iasa împreuna la o poveste, ea a acceptat și seara sau dus la ea și sau culcat împreuna iar a doua zi dimineața la fel. I-am cerut detalii despre cum a fost și ce a simțit cu el iar ea mi-a dat cu lux de amănunte ce sa întâmplat deși vedea ca sufăr enorm .Desi sufeream și plângeam la telefon i-am cerut sa ne împăcăm și sa uitam totul și ea sa renunțe la acel băiat ( specific ca atunci când am intrat in telefonul ei nu avea nici o Conversație cu acest bărbat , Adică scuze una numai in care era vorba de un card la banca și pe care iubita mea trebuia sa intre in posesia lui iar acest băiat fiind director de retail la banca ia scris ca atunci când va veni cardul o sa o anunțe , sunt sigur ca mai erau și alte convorbiri intre ei dar ea le-a șters) , deci ea mi-a zis ca nu se mai simte atrasa de mine și ca dorește sa vadă cum o sa fie relația cu băiatul cu care din spusele ei sa culcat de la prima întâlnire( deși eu nu cred ca tocmai după o zi când eu am plecat de la ea a sunat-o ăla, e prea mare coincidenta ).Eu am mai încercat sa mai vorbesc cu ea și de fiecare data am primit acest răspuns , ca ea nu mai crede ca putem fi vreodată împreuna și ca vrea sa încerce sa vadă dacă o sa fie fericita cu acel băiat.A trecut o săptămâna de la ziua de când mi-a spus ca sa culcat cu bărbatul ăla ( si ca o nesimțita mi-a povestit cu lux de amănunte cum a decurs sexul intre ei) și ca nu mai vrea sa fie cu mine și sufăr enorm deoarece nu îmi vine sa cred cum de s-a culcat cu acel băiat chiar din prima când cică sau cunoscut ( ea mi-a zis ceva de genul ,, ce rost avea sa mai tot aștepte ca oricum Acolo ajungeau și de ce sa mai piardă timpul dacă și ea și el asta si-au dorit) și eu sunt aproape sigur ca nu e chiar așa( cum am mai spus, cred ca ei demult vorbeau intre ei și poate chiar au avut raporturi sexuale mai demult ) dar îmi doresc sa ma împăc cu ea și sa încercam sa fim fericiti unul cu altul așa cum ne-am promis de atâtea ori dar ea acum nu mai vorbește cu mine și prin sora ei îmi transmite (deoarece eu mai vorbesc cu sora ei sa o întreb ce face fosta mea iubita și dacă e fericita cu acel băiat deși nu cred k ar putea ști asta așa de repede trecand doar 6-7 zile de când cică ei sunt împreuna.Ajutati-ma va rog cu in sfat ce sa fac deoarece simt ca îmi pierd capul și vreau Sa mor așa de mult o iubesc și as face orice ( chiar as ierta-o dacă se poate numi așa pt ce mi-a făcut).Va mulțumesc anticipat și sper sa ma puteți ajuta in aceasta mare problema și suferința a mea. Țin sa precizez căci eu am 40 ani iar ea 37

   1. In primul rand, te duci la un psiholog! Cu expresii de genul „vreau sa mor” nu ne jucam! In al doilea rand, ce ar trebui sa faca femeia asta ca sa renunti la ea definitiv? Sa se culce cu unul de fata cu tine? Cum poti accepta tot ce ti-a facut? Imi pare rau, pt nimic in lume nu te-as ajuta sa te intorci la o asemenea femeie. Ia-ti o perioada sa suferi si sa treci peste, vorbeste cu un psiholog, dar cauta-ti alta femeie!

 2. Cand mi am facut prietena la inceput ea mai vorbea cu fostu si de revelion a mers la party la el acasa cu mai multi prieteni iar la final s a imbratisat cu el si el a incercat sa o sarute si i a atins buzele intr un colt ea tragandu se. Asta a spus ea. Sa o iert?.

  1. Te-ai simtit respectat sa stii ca prietena ta si-a facut revelionul acasa la fostul? Tu daca esti intr-o relatie cu cineva, te duci sa faci revelionul cu fosta? Nici nu-mi pasa daca s-au sarutat sau nu… Daca te respecta nu facea revelionul acolo.

    1. Daca ma intrebi pe mine, nu e ceva de netrecut peste, mai ales ca probabil erati la inceputul relatiei si inca nu te respecta. Dar am doua probleme: 1. Astazi te respecta? 2. Tu ce parere ai despre ce a facut? Tinand cont ca imi spui asta la multe luni dupa ce s-a intamplat, as spune ca nu esti impacat cu ideea.

     1. Acum tine foarte mult la mine ma iubeste. Dar a fost proasta. A fost antisociala si fostu avea un grup mai mare de prieteni in care era si ea si mai ieseau dar dupa ce s a intamplat aia la revelion a rupt orice legatura. Ea mi a ascuns asta 1 an pana a mustrat o constiinta si mi a zis dar a zis ca nu a vr sa ma piarda de aia nu mi a zis.

     2. In locul tau as trece cu vederea, tinand ca la inceputul relatiei, nici nu suntem extrem de legati unii de altii. Dar as fi foarte atent daca acum iti mai arata lipsa de respect.

  2. Se exagerează maxim aici. Eu am 30 ani, sunt cu soțul meu de 9 ani. De 3 ani relația noastră nu ma e stralucita, am suferit mult și de supărare ca soțul m-a înșelat cu nasa mea de cununie am păcătuit și eu cu un prieten cu care ne cunoastem de 13 ani ( si atunci am făcut-o la beție). A fost cea mai mare greșeală din viața mea, regret, regret nespus de fiecare data când îmi aduc aminte. Așa ca nu mai vb prostii ca dacă o femeie inseala asta înseamnă ca se va repeta. Eu și soțul meu ne-am dat încă o șansa relații noastre, deocamdată lucrurile merg foarte frumos😊 Deci, se poate. ( cu prietenul nu mai țin legătura și nici cu nasa 😀 )

   1. Inclusiv tu ai folosit cuvantul „deocamdata”. Pentru ca nu stii sigur ca asa va fi pana la capat. Ca acum relatia merge, nu inseamna ca si in urmatorii 30 de ani va merge. Poate apare alta nasa, alt prieten, alta betie. Am vazut asta de prea multe ori ca sa am impresia ca totul va fi bine in urmatorii 30 de ani. Cu prima ocazie cand el nu va fi exact ce iti doresti, va aparea alta betie, alt motiv pt care el e un nesimtit (poate chiar e).

 3. Foarte bine punctat! Îți voi împărtăși experiența mea pentru că m-am regăsit în acest articol! În urmă cu ceva timp am avut o relație care a durat un an de zile! Totul bine și frumos, am respectat-o, am oferit tot ce am putut să ofer într-o relație (dragoste, respect, afecțiune, atenție, etc…)! După un an de relație am descoperit că m-a înșelat la modul cel mai nesimțit, practic s-a culcat cu alt băiat în patul în care dormeam împreună. Când i-am prins am fost șocat dar nu am sărit la bătaie să arăt că eu sunt cocoșul mai mare! Am pus punct în secunda doi, fără discuții pentru că mi s-a părut destul de dezgustător plus că în minte mi-a venit instant gândul că eu merit o femeie care să mă respecte! După ce au trecut aproximativ 2 săptămâni, mi-am revenit! Acest lucru nu a fost valabil și în cazul ei pentru că ea încă mă căuta! La momentul actual sunt un bărbat foarte echilibrat cu o iubită care mă respectă!

  1. Normal că te respectă cât timp și tu te respecți pe tine! Felicitări!

 4. Ma numesc Dan si am divorțat in urma cu 2 ani .Dupa divorț am hotărât sa mai dam o sansa relației si am continuat fara acte sa locuim impreuna .Dar acum cateva zile am aflat ca sunt înșelat ,chipurile din vina faptului ca am înșelat o in urma cu 2 ani ! Imi cere sa o iert si eu .Ce sa fac ?? Avem 2 copii impreuna !

  1. Atunci când și tu ai înșelat, mi-e greu să-ți spun că ce a făcut ea e un lucru rău. Dar să nu uităm un lucru: nu vei avea încredere în ea, cum nici ea nu are încredere în tine. Iar partea cu copiii, te cred că ai copiii cu ea, dar aia e o familie în care vrei ca ei să crească? Ce crezi că vor învăța de la voi? Ce crezi că vor face apoi în propriile relații? Vor înșela și vor fi geloși (că urmează să vadă asta la tine).
   Iar motivul spus de ea e doar pueril. S-a culcat cu altul doar ca să se răzbune pe tine? Nu, de fapt, a vrut să înșele și nu a fost nimic să o împiedice pt că și tu ai făcut-o.
   O va mai face.
   Oricum, povestea cred că e mult mai complexă și te sfătuiesc să mi-o trimiți prin linkul din meniul paginii, iar eu îți voi răspunde printr-un articol.

 5. Salut,

  Sunt casatorit de 1 an de zile ( noi ne cunoastem de 4 ani). Am observat in ultimele 2 saptamani un comportament ciudat la ea si am investigat. Am intrat pe laptop si avea messenger-ul deschis, am gasit conversatii cu fostul iubit. De 2 saptamani vorbesc in fiecare zi, prin mesage pe facebook si video call. Am aflat intr-un mesaj ca s-au intalnit in realitate, fiind 13 februarie, ea mi-a spus ca a fost la lidl si si-a cumparat flori. Cand am intrebat-o despre comportamentul ciudat nu a vrut sa imi dea telefonul, iar a doua zi a sters toate mesajele de pe facebook, ca pe urma sa isi schimbe si parola.
  Ea nu stie ca am vazut mesajele.
  Sa mai am incredere in ea? Sa divortez?

  1. Pai nu ma intreba pe mine daca sa mai ai incredere sau nu. Intreaba-te pe tine. Tu mai ai incredere in ea? Daca diseara sta 2 ore peste program, esti linistit? Stai fara griji?
   E treaba ta daca divortezi acum, dar ia si analizeaza-ti comportamentul si vezi de ce a simtit ea nevoia sa il contacteze pe fostul. Nu pt ca tu esti vinovat pt ce a facut ea, ci pentru ca daca nu intelegi unde gresesti acum, vei repeta greselile si mai tarziu.

 6. Salut!
  După 25 de ani de căsătorie soția m-a înșelat cu un coleg de serviciu.
  Semne in comportamentul ei au fost, dar am avut mare încredere în ea. Nu m-am gândit că poate merge atât de departe.
  Ce să fac? Să divorțez?

   1. Tocmai aici e problema! De încredere.
    Personal, am depus un efort mare pentru a asigura familiei un nivel de trai mai mult decât decent, Avem copiii, iar familia pentru mine a fost un lucru sfânt
    Acum m-am mutat departe, pentru a lua o decizie, pentru a-mi clarifica ce simt, îmi este incredibil de greu să nu comunicam, să nu o sun.
    Când mă gândesc în urmă realizez că de foarte multe ori mă mințea că ar fi într-un anumit loc, eu fiind o persoana foarte ocupată, nu am înșelat-o niciodată.
    O iubesc încă!
    Ce să fac?

    1. Nu mai vei putea avea niciodata incredere in ea. Vrei sa traiesti langa cineva in care sa nu poti avea incredere? Crezi ca vei fi fericit?

     1. Cred că nu.
      Fiind împreună de foarte mulți ani, pe lângă relația firească de iubire, a intervenit din partea mea, acum realizez, și o mare doză de afectivitate,. De asemenea, eram percepuți că o familie ok, chiar model, respectați și apreciați. Cel mai greu îmi este când îmi imaginez ce a făcut, că m-a umilit și injosit, când sunt privit de sus de unii cunoscuți.

     2. Si cum crezi ca se vor uita cunoscutii la tine daca o ierti?

  1. Exact așa am pățit și eu… și nu am inselat-o niciodată.Te rog cere-mi prietenia pe facebock să putem discuta pe messenger.Am profilul Traian Brad,o creangă cu mere Kandil Sinap.Multumesc frumos!

 7. Nu știu!
  Câțiva, mai apropiați, au încercat să-mi explice că s-a întâmplat, că i-a sucit mintea, că ar trebui să trec cu vederea, că oamenii greșesc, că toți greșim, etc
  Să continuăm viața împreună.
  Dar, pe moment, parcă le-aș da dreptate, însă, când rămân singur o iau de la capăt cu aceleași frământări: de ce, de ce, de ce tocmai mie. Ce nu a fost bun la mine de s-a culcat cu celălalt, chiar dând semne de femeie îndrăgostită, iar fața de mine o indiferență nemaiîntâlnită. De asemenea, mă gândesc că pe moment aș reveni la vechea viața, dar ce o să simt când vom sta unul lângă celălalt!? Îmi va veni permanent în minte momentele intime pe care le-a avut cu amantul!? Ce o să fac atunci? Am să o resping? Ce o să spună cunoscuții când ne-or vedea împreună?
  Se vor estompa aceste trăiri?
  Merită încercat?
  În același timp vreau să respect și pe mine. De altfel, recunosc că am o mare teamă de necunoscut, de o alta viața, de o altă familie.

  1. Va fi greu sa spui adio, nu iti va fi usor. Doar ca, dupa o perioada (destul de lunga) de suferinta, vei putea sa iti refaci viata….
   Dar cu ea nu vei mai fi niciodata linistit.

 8. Cand e vorba de inselat, nu stai la nicio discutie cu ea.
  Demonul geloziei o sa te roada in fiecare moment si o sa stai sa numeri minutele pe ceas cand o sa vezi ca pleaca la magazin si nu mai vine.
  Duoa ce n-a mai fost cu mine, tipa doar s-a combinat cu unul si pe mine m-a scarbit complet (nu e o lauda asta, dar vreau sa intelegeti ca e nevoie sa te respecti ca barbat, ca femeile asta asteapta de lamnoi, stima de sine cat muntele)

 9. Intro astfel de problema sint si eu
  O relatie de 6 ani copil casatoriti
  Nu ma gandeam ca sotia mea va lasa pe cineva in viata iei stiind ca are acasa un copil si un barbat care a fost langa ea in orice moment in toti acesti 6 ani
  A inceput cu el o relatie de pretenie si de aici a degenerat mai mult
  Probabil ca sau intalnit probabil ca au avut si contact ca sa schimbat radical in decurs de 2 luni sa ajung sa nu o mai recunosc
  Am intrebato daca il iubeste a spus ca nu ca sint foarte mult legati o prietenie stransa deci ceea ce simt este mult fata de a crede ca nu il iubeste
  Ma tot gandesc
  De ce tocmai eu care am fost langa ea
  Ce vrea sa imi arate
  Nici acel respect nu mai e nici nimic doar obisnuinta
  E o situatie in care nu gasesc raspuns
  Sta cu el ore in sir la telefon sta pe skype prezenta mea o doare undeva
  Am vb cu un avocat de divort
  Pe noi ne leaga si bune si grele in toti acesti ani si nu stiu cum.sa trec peste
  Pe deooarte ma gandesc la noi si pe alta parte ma gandesc cat o sa mai dureze acest cosmar

  1. La care voi te gandesti? Tu, ea si amantul? Ca voi doi nu mai sunteti de mult un cuplu. Cat o sa mai dureze? Pana spui tu stop. Daca sta de vorba la telefon cu el de fata cu tine, sotia ta nu da doi lei pe tine. Nu vei fi niciodata fericit in acel cuplu.

   1. De acord cu tine in ceea ce spui
    Va trebui sa am rabdare pana isi ea zborul la amant si direct divort
    Am rabdat prea multe cu ea si am inghitit multe din cauza iei
    Ca sa pot trece cu vederea

    1. De ce sa ai rabdare pana pleaca ea ca sa dai divort? Ce treaba are prezenta ei in casa cu divortul?

     1. Problema este ca
      nu are incredere deplina de a se muta cu el si a face pasul respectiv pentru a avea relatia mult dorita cu el
      E o situatie grea in care trebuie sa suport totul pana va face pasul si pleca definitiv din acest apartament
      Ca se va muta singura ca se va muta cu el
      Este fix problema iei
      Ceea ce ma deranjeaza e ca se comporta ca ultimul om si a dat cu piciorul la 6 ani pentru cineva care a distrus o familie

 10. Auleu ! E grav , da grav de tot. Femeia aia nici macar pres nu te considera. Iar tu esti departe de a fi ata de la pres. Instant!! da instant ii faci bagajele. Nu negociezi nimic, vrea independenta,libertate etc. Sa o aiba dar nu sub acelasi acoperis cu tine. Cred ca realizezi cum stau si rad amandoi de cat de „fraier” esti iar tu visezi ( ori la ce ai visa tot aevea ramane). Deci sfatul meu e bagajul in fata usi , fara explicatii, fara drama. Nu dai nimic din casa ( valori materiale etc), astea le da judecatorul, el stabileste tu aprobi prin avocati ( daca aveti valori de impartit) daca tu tre sa zbori iei tot ce este al tau ( nu pleci fara lupta, viata deacum incolo incepe si incepe nasol, dar sa ai niste rezerve/provizi ajuta in prima faza) nu ai vrea sa vina alt flacau sa se puna pe munca ta asa usor.

 11. Salut ! Sunt impreuna cu prietena mea de 2 ani si 7 luni , si in urma cu 2 luni am iertat-o ca ma insela ,iar recent am întrebat-o inca o data de ce a făcut-o,dar nu am primit nici un raspuns. Cred ca iar ma insela, si vreau sa ma despart de ea! Stiu ca am fost prost ca am iertat-o dupa ce sa intamplat dar acum chiar nu vreau sa o mai iert,crezi ca porcedez corect!??

  1. După tot ce am scris in articolul de mai sus, tu ce crezi? Procedezi corect sau nu?

  2. Sigur fără ezitare , mai mult rău îți faci ,unele înșală pentru ca asa sunt , mai slabe, altele înșală Pentru ca crede ele xa tu nu ești alesul . Oricum sunt slabe , trebuie și ele sa dea afecțiune bărbatului nu numai bărbatul femeie

 12. Buna. Acuma o săptămîna sotia ma înșelat dupa 13 ani de relație. Am prins o si am dat o afara din casa. Cel cu care ma înșelat are nevasta si copil . Amantul nu mai vrea nici el sa stea cu ea ia dat papucii. A rămas pe drumuri .Am inteles ca este la o prietena. Avem doi copii gemeni de 12 ani. Acuma ma suna continuu sa o iert.eu spun ca nu o iert.ea se enervează si imi spune ca am sa regret. Eu cred ca are ceva probleme la cap daca ea imi spune mie asa ceva Copii sînt la mine. Ce ma sfătuiți?

  1. Sa vorbesti cu un avocat. Ea daca te-a inselat, legal nu a incalcat nici o lege. Daca tu ai dat-o afara din casa proprietate comuna sau unde are domiciliul legal, ai cam incalcat legi. S-ar putea sa aiba dreptate si sa regreti. Nu mai fi haiduc si iti fa dreptate singur!

   1. Nu ea se refera ca am sa regret ca nu mai găsesc o persoană ca ea . Da poate are dreptate .ca ia nu. Nu sîntem căsătoriți legal. No intereseaza nici de copii.

    1. Sincer, femeie ca ea, care sa te insele, mai gasesti.
     Poate totusi ai noroc si nu mai gasesti una ca ea.

  2. Nu insista sa vina la tine pt tine ! Vine ca a pierdut pe toate fronturile, daca amantul o primea cu bratele deschise sau mai rau erai nevoit sa pleci tu din casa crezi ca mai implora ceva? Vrea inapoi ca are nevoie de o oarecare stabilitate financiara, un an 2 , 9 mai conteaza? Eu zic ca nu.

   1. Asa este .Ai dreptate. Am luat hotărîrea sa nu o mai primesc cu toate că ea spune că regreta tot. Adevarul este ca am prins o dar tot eu sufăr nu inteleg de ce . Dar gîndul ca ma înșelat ma face sa sufăr mai puțin. . Acuma astept sa treaca timpul sa ma vindec …….

   2. Ba da prosti suntem noi bărbații:)) Trec si eu prin asa ceva…si ce crezi?? In cele din urmă eram decis să o iert..dar ce crezi din nou?? Ea nu mai vrea:)) …acum chiar ca am realizat ce greșeală făceam daca iertam…mai bine ca nu mai vrea ea acum iar eu sunt mult mai liniștit,am realizat ce om am avut lângă mine

 13. Salut… pentru ca nu stiu cum sa incep .. Asa ca voi fi scurt si la obiect in urma cu 9 luni o fata pe care o cunosc si eu si sotia a început să îmi trimită mesaje pe baza faptului că-ci avem copiii la școală împreună, din mesaj in mesaj intre ea si mine lucrurile sau încins dar doar la modul de mesaje gen virtual sa zic asa ideea e că-ci soția mea a aflat despre lucrul acesta si am avut discuți si conversati lungi pe această temă, lunile au trecut si ca urmare săptămâna trecută dupa ceva timp in care eu am observato oarecum distanta am decis să aflu cam ce mesaje are ea si cu cine prin moduri nu tocmai legale sa zic asa si sa aflu cu stupoare caci ea se intalnise cu cineva in urma cu aproximativ 3 luni un tip cu care mai mult isi scria dar sau si intalnit de exact 7 òri din care in 2 au avut relații intime sau cum vrei sa ii spui , ce sfat ai având în vedere căci suntem impreuna de 15 ani si cu un copil de 8 … multumesc

  1. Să pleci și să îți vezi de viață în continuare. Oricum relația voastră nu mergea din moment ce tu-ți pierzi timpul stând la discuții încinse pe net cu necunoscute. Nu-mi spune că erai fericit în propria relație când vorbeai cu tipa respectivă. Și apropo, când vorbeai cu tipa respectivă, copila voastră tot 8 ani avea. Adică nu înțeleg de ce atunci copilul nu era un factor, iar acum este.

   1. Din start imi vei zice pleacă căci nu te iubeste si , nare rost sa stai in asa relație, deja nu e relație.
    Hai sa zic si eu poveseta mea , am cunoscut-o la biserică, cinta in biserică, nu era 100% credincioasa dar avea frica de dummezeu .
    Asa am întâlnit-o, frumoasa plina de viață, am schimbat numerele de telefon , neam întâlnit seara si deja aveam si primul sărut, la o săptămână am facut dragoste a fost frumos ,mam îndrăgostit emoțional și o iubeam in felul meu , eram foarte atașat de ea și ea de mine , nu puteam fără sa ne vedem o zi .
    Sexul era minunat, se pare ca eram unul bun , a mai avut 2 relații anterioare dar sa despărțit de ambii cam la 1 an diferența. Era într-o relație cu altcineva care o telefona in timp ce făceam sex.
    Vorbea cu el și ia zis ca deja sa no deranjeze ca are pe altul , pe mine (eu auzeam) deci practic a mai durat o luna unde mia venit mintea la cap și am decis sa nui rs la telefon, ma gândeam ca e o curva ( citeva zile mam oprit sa vb cu ea ) o iubeam tare sigur , ea ma iubea și mai tare ma telefona într-una îmi zicea ca ma iubește și nu poate fără mine nici o sec , a întrat în depresie din cauza mea , eu nu știam ce sa fac , mam gândit o curva care a avut relații cu 2 tipi foarte recent plus se întâlnea cu un alt tip cam 2 luni înaintea mea , o telefona cind făceam sex si o telefona in fiecare zi .. ziceam ca se joaca cu mine fix ca cu ei …. de asta și mam oprit ,.
    Ea a văzut ca mam oprit a plins acasă o săptămână, apoi a plecat în oraș la disco, acolo sa întâlnit cu un băiat cunoscut cu fratele sau , eu am rămas fără cuvinte . După 2 zile mam întâlnit cu ea și iam zis de ce ai făcut asta, căci numai sa sărutat ca a crezut ca am lăsat-o , iam explicat eu , eu mi-am luat pauza căci nu știu cum sa procedez, nu mi-e frica , doar îmi trebuia timp ( eu iam zis in tot acel timp , ma voi întoarce la tine căci te iubesc enorm )
    Sa zicem ca , neam căsătorit, a fost frumos vreo 5 ani , primul copil am făcut chiar din primul an .. după acești ani frumoși de dragoste, am plecat în străinătate unde a început sa lucreze , (ambii) in departamente diferite , in același local ..
    Am muncit greu , munceam mult , nu aveam timp de femeie pentru ca eram obosit mort . Sex mai putin dar ea nu vroia tare , oricum o mulțumeam cum puteam si desi era mulțumită .
    Bine , la 2 ani după munca peste hotare in departamentul ei a întrat un băiat la munca . Femeia mea a început sa se comporte acasă rece foarte rece , desi il lua pe acest amic și plimba prin oraș cu mașina, mia zis ca eu nu-i atrag atenție și a făcut special ca să ma schimb .( doar ziceam munceam din greu ambii pentru un trai un ban mai bun) ok sa zicem acel amic a plecat după 3 luni , și ca am mai făcut un copil , ambii am vrut , nimic nu a fost fără iubire , mia zis dacă e cu mine ma iubește si nu vede pe altcineva lingă ea , în fine ma iubește enorm enorm fericita bla bla bla …
    După nașterea copilului sa supărat pe mine pentru ca nu o ajut , dar cum ?? Eu muncesc pina tirziu cum sa fac ? Ok am decis sa las jobul și sa ajut prin casa , sa stau cu copilul ,
    Surpriza după 2 luni de la naștere a mai întrat un băiat in departamentul ei și voilà sa îndrăgostit de el , mia zis chiar după 2 săptămâni după ce ambii au devenit apropiați, mia zis femeia mea , eu cautam numai atenție dar sa ajuns sa ma îndrăgostesc enorm de mult cu emoții cu totul , după 4 luni ma înșelat , mia zis 2 zile în urma , eu nu vreau sa te mint nimic , uite ce am făcut, după ce am făcut sex cu tine , am plecat la el acasă și mam culcat cu el eram foarte nervoasa …..si eu am rămas ca un stâlp , nimic mai frate nu poți face , cum sa ma iubească asa de tare si sa sara in bratele altuia , acuma imi zice ca nu ma iubește deloc , nu poate sa ma sărute, nu poate sa ma cuprindă, nu poate vorbi , căci nu știe despre ce . E rece!
    Ce am făcut eu ?
    Am venit într-o țară unde sa muncesc sa fac bani pentru viitorul copilului sau copiilor , uite ce a făcut femeia asta ! 11 ani împreuna , a dat cu piciorul în mine și nici copii nu-și iubește , . Petrece timp la munca , de dimineață pina la 8 seara , unde la orele 4 trebuia sa fie în casa , sa aibă grija de copii , mâncare șpalt etc.. nu contează pot face și eu asta oricum .. vii acasă să-ți iubești familia , ma înșelat și mia zis că eu sunt vinovat , căci nu i-am atras atenție și nam iubit-o, drept este căci eu am uitat puțin cu rutina vieții, oboseala copii , spălare mincare , munca job, etc..
    Eram istovit , acum și prost , căci nu-mi dau seama de ce am irosit 11 ani , am subt 40 ani … o viata de câine…..
    Ce pot face , cine ma ajuta ? O femeie proasta plus 2 copii , miam pierdut și jobul , foarte bun job … oricum vreau ajutor ….

 14. Din start imi vei zice pleacă căci nu te iubeste si , nare rost sa stai in asa relație, deja nu e relație.
  Hai sa zic si eu poveseta mea , am cunoscut-o la biserică, cinta in biserică, nu era 100% credincioasa dar avea frica de dummezeu .
  Asa am întâlnit-o, frumoasa plina de viață, am schimbat numerele de telefon , neam întâlnit seara si deja aveam si primul sărut, la o săptămână am facut dragoste a fost frumos ,mam îndrăgostit emoțional și o iubeam in felul meu , eram foarte atașat de ea și ea de mine , nu puteam fără sa ne vedem o zi .
  Sexul era minunat, se pare ca eram unul bun , a mai avut 2 relații anterioare dar sa despărțit de ambii cam la 1 an diferența. Era într-o relație cu altcineva care o telefona in timp ce făceam sex.
  Vorbea cu el și ia zis ca deja sa no deranjeze ca are pe altul , pe mine (eu auzeam) deci practic a mai durat o luna unde mia venit mintea la cap și am decis sa nui rs la telefon, ma gândeam ca e o curva ( citeva zile mam oprit sa vb cu ea ) o iubeam tare sigur , ea ma iubea și mai tare ma telefona într-una îmi zicea ca ma iubește și nu poate fără mine nici o sec , a întrat în depresie din cauza mea , eu nu știam ce sa fac , mam gândit o curva care a avut relații cu 2 tipi foarte recent plus se întâlnea cu un alt tip cam 2 luni înaintea mea , o telefona cind făceam sex si o telefona in fiecare zi .. ziceam ca se joaca cu mine fix ca cu ei …. de asta și mam oprit ,.
  Ea a văzut ca mam oprit a plins acasă o săptămână, apoi a plecat în oraș la disco, acolo sa întâlnit cu un băiat cunoscut cu fratele sau , eu am rămas fără cuvinte . După 2 zile mam întâlnit cu ea și iam zis de ce ai făcut asta, căci numai sa sărutat ca a crezut ca am lăsat-o , iam explicat eu , eu mi-am luat pauza căci nu știu cum sa procedez, nu mi-e frica , doar îmi trebuia timp ( eu iam zis in tot acel timp , ma voi întoarce la tine căci te iubesc enorm )
  Sa zicem ca , neam căsătorit, a fost frumos vreo 5 ani , primul copil am făcut chiar din primul an .. după acești ani frumoși de dragoste, am plecat în străinătate unde a început sa lucreze , (ambii) in departamente diferite , in același local ..
  Am muncit greu , munceam mult , nu aveam timp de femeie pentru ca eram obosit mort . Sex mai putin dar ea nu vroia tare , oricum o mulțumeam cum puteam si desi era mulțumită .
  Bine , la 2 ani după munca peste hotare in departamentul ei a întrat un băiat la munca . Femeia mea a început sa se comporte acasă rece foarte rece , desi il lua pe acest amic și plimba prin oraș cu mașina, mia zis ca eu nu-i atrag atenție și a făcut special ca să ma schimb .( doar ziceam munceam din greu ambii pentru un trai un ban mai bun) ok sa zicem acel amic a plecat după 3 luni , și ca am mai făcut un copil , ambii am vrut , nimic nu a fost fără iubire , mia zis dacă e cu mine ma iubește si nu vede pe altcineva lingă ea , în fine ma iubește enorm enorm fericita bla bla bla …
  După nașterea copilului sa supărat pe mine pentru ca nu o ajut , dar cum ?? Eu muncesc pina tirziu cum sa fac ? Ok am decis sa las jobul și sa ajut prin casa , sa stau cu copilul ,
  Surpriza după 2 luni de la naștere a mai întrat un băiat in departamentul ei și voilà sa îndrăgostit de el , mia zis chiar după 2 săptămâni după ce ambii au devenit apropiați, mia zis femeia mea , eu cautam numai atenție dar sa ajuns sa ma îndrăgostesc enorm de mult cu emoții cu totul , după 4 luni ma înșelat , mia zis 2 zile în urma , eu nu vreau sa te mint nimic , uite ce am făcut, după ce am făcut sex cu tine , am plecat la el acasă și mam culcat cu el eram foarte nervoasa …..si eu am rămas ca un stâlp , nimic mai frate nu poți face , cum sa ma iubească asa de tare si sa sara in bratele altuia , acuma imi zice ca nu ma iubește deloc , nu poate sa ma sărute, nu poate sa ma cuprindă, nu poate vorbi , căci nu știe despre ce . E rece!
  Ce am făcut eu ?
  Am venit într-o țară unde sa muncesc sa fac bani pentru viitorul copilului sau copiilor , uite ce a făcut femeia asta ! 11 ani împreuna , a dat cu piciorul în mine și nici copii nu-și iubește , . Petrece timp la munca , de dimineață pina la 8 seara , unde la orele 4 trebuia sa fie în casa , sa aibă grija de copii , mâncare șpalt etc.. nu contează pot face și eu asta oricum .. vii acasă să-ți iubești familia , ma înșelat și mia zis că eu sunt vinovat , căci nu i-am atras atenție și nam iubit-o, drept este căci eu am uitat puțin cu rutina vieții, oboseala copii , spălare mincare , munca job, etc..
  Eram istovit , acum și prost , căci nu-mi dau seama de ce am irosit 11 ani , am subt 40 ani … o viata de câine…..
  Ce pot face , cine ma ajuta ? O femeie proasta plus 2 copii , miam pierdut și jobul , foarte bun job … oricum vreau ajutor ….

  1. Ziceam ca mi-am pierdut jobul pentru ca mia zis ca nu o ajut la nimic … apoi mia zis ca nu vreau sa muncesc ,
   Când venea acasă era istovita, încercăm so ajut la maxim . Mai frate nustiu cum sa procedez , deja ma interesează copii sa fie în mâini bune la moment , căci femeia care vrea sa plece atunci sa plece , măcar copii sa nu sufere .. căci, probabil voi rămâne fără copii , deja mia zis ca pot doar sai vad atât ! .
   Sincer probabil sunt vinovat , dar totuși nu-mi explic unde , cum ?
   Ce am făcut eu rău in viața asta sa fiu înșelat de femeia care o iubesc sau care ma iubea fără margina ?
   De ce eu ?

   1. Copilul cel mai mare plinge într-una, tata nu pleca terog, mi se rupe inima , e singele meu ! Și uite cum nu vreau sai despart , cum peste noapte să-ți fie inima de piatra? ,
    Ca astăzi facem dragoste (frumos) , la o săptămână ma respinge si nu ma poate atinge , apoi o vad cum plinge căci îi este dor de acel băiat (fat frumos) , și numai mesaje de dragoste , de iubire bla bla bla , cel lalt a dus-o in pat , a putut s-o păcălească, doamne cit de prost ma simt , adică chiar prost ! (La cap) si la urma tot eu sunt vinovat ! Cind mam oprit și am văzut cine e , trebuia s-o las atunci, și aveam viata frumoasa probabil !
    Tot noi băieții suntem de vina , trebuie sa cascam ochii înainte sa ne îndrăgostim,

 15. Doresc sa va împărtășesc si eu experiența mea… sunt stefania, sunt împreuna cu soțul meu de 17 ani, el a fost primul meu iubit (de 8 ani suntem căsătoriți si avem 2 copii) inainte cu 4 ani de căsnicie, eu am avut o aventura cu un bărbat, in timp ce eram plecata din țara, la munca, dupa moartea tatălui meu (aveam 20 de ani) soțul meu spune ca nu ma poate vedea câteodată, si ca i se pare imposibil sa ne revenim, si sa mai aiba încredere in mine… sincer, refuz sa cred ca aceasta experiența poate sa imi distrugă tot… noi suntem bine, din toate punctele de vedeee, vorbim, ne susținem, ne înțelegem Perfecf… dar acele “amintiri” ne strica câteodată dispoziția… suntem de 1 an asa, am fost la psiholog, am maj învățat una alta si de acolo, si aplicam… Spuneti Dvs, chiar merit o asa pedeapsa? Menționez ca si soțul meu drag, a avut niște aventuri de care am aflat acum de cand cu problema asta… ma doare si pe mine enorm, dar nu consider ca acele întâmplări imi dictează viata…
  Va multumesc

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!