Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

După despărțire, scapă repede de lucrurile ei!

după despărțire, scapă repede de lucrurile ei, treci peste divorțAstăzi facem curat. Nu ai nevoie să-ți aduci aminte de ea de fiecare dată când deschizi dulapul. Nu îți trebuie diplomă în psihologie să-ți dai seama că e o idee proastă să te gândești la ea o dată la 5 minute.
Știu că nu vrei, știu că ți se pare că încă mai sunt șanse să se întoarcă, dar realitatea este că s-a terminat și trebuie să accepți asta.
La un moment dat tot va trebui să scapi de lucrurile alea. Nu ai vrea totuși să scapi astăzi de ele, ca mâine să nu îți aduci aminte de trecut la fiecare lucru pe care îl vezi în casă? Da, este un pas greu, dar raționalul din tine știe că am dreptate.
Ca să nu trebuiască să o suni în orice fel, împachetează tot ce crezi că îi aparține sau îți aduce aminte de ea și depozitează-le undeva până ți le va cere. Nu încerca să te folosești de pretextul ăsta pentru a lua legătura cu ea. Dacă le-ar fi vrut erau luate de mult sau ți le-ar fi cerut deja.
E posibil să te gândești că dacă nu ai mai vorbit de mult cu ea, în momentul în care o vei contacta pentru a rezolva problema lucrurilor rămase acasă, vei deschide o cale de comunicare care va duce la împăcare. Din păcate pentru tine, viața nu este un film de Hollywood, iar dacă ea ar fi vrut să vorbească cu tine, ar fi vorbit cu tine deja.
Așa că împachetează-i totul foarte frumos și cu multă considerație, pune-i lucrurile ei într-o boxă sau un garaj, și dă-i timp să ți le ceară. Nu uita că trebuie să rămâi un gentleman și să tratezi lucrurile ei cu respectul cu care ai trata ceva ce e al tău, nu pentru că vrei să-i demonstrezi ei ceva, ci pentru că ești un gentleman.
Lucrurile care sunt ale tale dar îți aduc aminte de ea trebuie să ajungă la gunoi. Dacă vrei să treci peste divorț, e timpul să începi o viață nouă, și nu vei face asta oftând de fiecare dată când vezi bibeloul primit de la fosta soacră și pe care nu l-ai suportat niciodată, dar care acum îți aduci aminte cum fosta ta nevastă îți lăsa bilețele sub bibelou să nu le ia vântul.
Da, astăzi e o zi tristă, o să te simți ca la o înmormântare, pentru că vei ajunge să conștientizezi că s-a terminat și nu mai este cale de întoarcere. Nu prea am ce să-ți spun ca să te simți mai bine, pur și simplu e ceva ce trebui să faci ca să nu-ți faci rău singur.
Ia-ți cât timp crezi tu că ai nevoie ca să faci asta, dar fă-o și nu-ți lăsa rămășițe de care să te agăți mai târziu când îți va fi greu. Tot ce pot să-ți spun e că vei trece mai ușor peste ce a însemnat ea dacă faci curat astăzi în loc să amâni pe mâine.
Tot ce ți-am spus astăzi am învățat din greșeli. Eu nu am făcut ce am scris mai sus. Și am regretat. Am regretat mult. Nu fi la fel de prost ca mine.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!