Ce ai de făcutFii bărbat!Status quo

Are rost să o întrebi de ce vă despărțiți?

 

are rost să o întrebi de ce vă despărțiți, treci peste divorțPentru că nu mai vrea să fie cu tine. De ce vrei să știi mai mult? Dacă te respecți ca bărbat, ăsta este singurul motiv de care ai nevoie. De ce ai vrea să trăiești cu cineva care nu vrea să își împartă viața cu tine?
Crezi că întrebând-o vei primi adevăratul răspuns? Ești sigur că ea știe să îți dea răspunsul acela logic pe care îl cauți tu, atât timp cât ea este o ființă emoțională și nu logică, așa ca tine?
Ceea ce îți spune ea la momentul despărțirii este un discurs gândit înainte, cu scopul de a te face să înțelegi că nu mai sunteți un cuplu, discurs care totuși să nu te rănească foarte tare astfel încât să începi să faci scandal și să se ajungă la situații în care siguranța ei este în pericol.
Pentru că da, se teme pentru siguranța ei. De asta despărțirile au prostul obicei de a se petrece ori în locuri publice, ori prin telefon. E felul ei de a se feri de reacțiile tale.
Nu lua în calcul motivele spuse de ea, e foarte posibil să nu fie reale, dar cu siguranță te vor măcina în lunile ce urmează. Cu siguranță vei dori să îmbunătățești acea parte din tine care ți-a îndepărtat soția, deși nu înțelegi exact cum a îndepărtat-o și de ce acea parte din tine e un lucru rău. Mult succes în demersurile tale de a repara un defect inventat de-al tău.
Cu timpul vei înțelege că femeile nu gândesc ca tine. De cele mai multe ori nici nu sunt conștiente de ce nu te mai iubesc, ele doar simt că nu te mai iubesc. Tu pui o întrebare logică la care ea are doar un răspuns emoțional. În loc să-i pui unei femei întrebarea “de ce?” mai bine ai observa comportamentul ei. Femeile știu asta și tot timpul vor pune pe primul loc acțiunile tale și nu vorbele tale.
Motivele le vei descoperi treptat, odată ce vei începe să înțelegi femeile. Vei vedea ca e o diferență foarte mare între ce motive auzi astăzi și ce vei descoperi singur peste câteva luni. E vina femeilor că nu știu să se exprime pe înțelesul nostru sau e vina noastră că nu știm să comunicăm precum femeile? Indiferent pe cine dai vina astăzi, tu tot divorțat rămâi, așa că mai bine ai începe să înțelegi femeile ca să nu o pățești și altă dată.
Cel mai important lucru de înțeles astăzi? Nu te mai vrea! Indiferent de motiv, indiferent de anii petrecuți împreună, indiferent de câte ai făcut pentru ea, indiferent de ce motive mai știi tu pentru a sta într-o relație, nu te mai vrea. Ca bărbat, ăsta este singurul motiv de care ai nevoie. Ca bărbat, este motiv suficient de a te ridica de la masa și a părăsi negocierile.
Păstrează-ți demnitatea pentru că va fi de neprețuit în lunile ce vin și ridică-te de la masă. Nu trebuie să negociezi, nu trebuie să implori, să te rogi de ea să se mai gândească. Trebuie doar să accepți realitatea.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!