Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

Nu mai negocia la despărțire, tu nu ai ce vinde!

nu mai negocia la despărțire, tu nu ai ce vinde, treci peste divorț

În ziua despărțirii, mulți bărbați încep negocierea: nu mai fac, mă schimb, vei vedea! Voi fi barbatul acela pe care ti-l doresti. Spui ca nu ti-am acordat destula atentie? De astazi, universul meu se va roti în jurul tău. Știi chestia aceea ce nu îți place la mine? A dispărut! Cu siguranță voi deveni un alt om! Deja mă simt un alt om! Nu trebuie decât să mă iubești!
Apleacă-te puțin să îți ridici demnitatea din noroi, acolo unde ai lăsat-o să cadă și fugi repede până la baie unde te poți uita în oglindă să vezi un prost!
Ești acel penibil care vinde brazi de Crăciun pe 28 Decembrie. Nimeni nu mai vrea marfa ta, nimeni nu mai are nevoie de marfa ta, dar tu insiști. Nu vrei să înțelegi că femeia din fața ta nu vrea să cumpere nimic, vrea doar să te refuze frumos.
Dacă mă gândesc mai bine, am greșit. Ai ce vinde! Știi bărbatul ăla puternic și stăpân pe sine de care s-a îndrăgostit ea acum mulți ani? Imaginea aceea e tot ce mai poți tu vinde, deși astăzi, acel bărbat puternic este plin de neîncrederi, este nesigur pe el, are nevoie constantă de validare din partea soției și prietenilor și dă vina pe oricine altcineva în afara lui pentru mocirla în care se află.
Arată-i că acel om încă trăiește, fii bărbat și acceptă situația fără să negociezi, fără să te înjosești, fără să faci compromisuri.
Noi, ca bărbați, mereu ne-am întrebat ce vor femeile și nici o dată nu am ajuns la un răspuns comun. Deși voi detalia mai târziu, îți spun acum rapid ce vor femeile: femeile vor bărbați! Când spun că vor bărbați nu mă refer la purtători de penis, mă refer că vor bărbați și nu băieței.
Vor bărbați care să se comporte ca niște bărbați pentru a putea fi ele feminine. Pe lângă trăsăturile fizice masculine, ea vrea să vadă la tine trăsături de caracter masculine, comportament masculin. Știi ce face un bărbat când este părăsit de femeie? Acceptă situația și merge mai departe. Tu ești bărbat?

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

3 comentarii la „Nu mai negocia la despărțire, tu nu ai ce vinde!

  1. Probabil ca aceasta lectie barbatii ar trebui sa o cireasca inainte de „moment” si nu pentru a m-ai salva relatia ci pentru a se putea reconstrui in procesul de dupa separare. Sa sti ca ai acceptat cu barbatie despartirea fara drama, reprosuri si alte invinovatiri ( pe care femeia ti le va livra gratuit la ce-a mai mica scanteie) va ajuta mult in recuperarea stimei de sine care este ce-l mai profund afectat sintre sentimente.

    1. Din păcate nu ne pregătim pentru momentul acela, dar tot e bine de știut pe viitor. Cât despre stima de sine, sunt perfect de acord.

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!