Ce ai de făcutFii bărbat!Status quo

De ce încă te mai caută fosta soție?

de ce încă te mai caută fosta soție, treci peste divorț
Deși a plecat de acasă de ceva timp, ea vrea să rămâneți prieteni. E foarte interesată să te ajute să treci peste clipele acestea grele și vrea să știe că ești bine. Tu poate nu realizezi, dar cu cât rupi mai târziu legătura, cu atât va începe mai târziu vindecarea.
De cele mai multe ori îți faci rău singur, cu propriile idei și fapte. Ții cu dinții de idea că dacă veți păstra legătura veți găsi cumva o cale de mijloc și vă veți împăca. Poate avea dreptate când ți-a spus că are nevoie doar de puțin spațiu să se gândească și să își pună viața în ordine. Tu trebuie doar să îi arăți că o iubești și să o aștepți să se hotărască ce vrea și veți fi împreună.
Sau poate chiar nu realizează ce băiat bun a pierdut. Poate are nevoie de puțin timp petrecut departe de tine pentru a realiza greșeala monumentală pe care a făcut-o. Te minți singur.
Indiferent de motivele pe care le găsești tu pentru a păstra legătura, ea are doar 2 motive pentru care o face, și nici unul din cele 2 nu sunt acceptabile pentru un bărbat.
În cazul în care nu se mai simte deloc atrasă de tine, ea păstrează legătura doar pentru că simte milă pentru tine. Nu vrea sa rămâneți amici, vrea doar sa știe că ai reușit să treci cu bine peste divorț. Cu cât trece timpul și ești din ce în ce mai împăcat cu ideea divorțului vei observa că veți comunica din ce în ce mai rar, până în punctul în care contactul va dispărea complet.
În cazul ăsta tu ai fost doar “băiatul lui mama”, care are nevoie de dădăceală și care nu este considerat destul de puternic să treacă peste șocul unui divorț. Oricum ai spune-o, nu crede ca ești destul de bărbat.
În cazul în care a mai rămas o minimă atracție față de tine, va încerca să te țină drept rezervă. Se va mulțumi și cu tine, dar doar după ce se va înfrupta din tot ce viața îi scoate în cale. Nu mă înțelege greșit: va ieși în club, va ieși în oraș cu diverși indivizi, va ajunge acasă cu unii dintre ei, va încerca să iți găsească un înlocuitor.
După o perioadă, când ceasul ei biologic va bate din ce în ce mai tare și totuși nu va reuși să găsească pe cineva mai bun, tu vei fi “suficient de bun”. Cum poți, ca bărbat, să știi că ești suficient de bun pentru soția ta? Nu ești ce și-ar fi dorit, dar nu a găsit pe nimeni mai bun ca tine. Indiferent cum o spui, dacă accepți să se întoarcă la tine ești o rușine pentru masculinitate.
Nu mă înțelege greșit, nu e cel mai ușor lucru de făcut. De fapt, cel mai dureros lucru la o despărțire este încetarea contactului. Este mult mai simplu să păstrezi legătura, să te ții cu dinții de speranța că vă împăcați, să te înjosești acceptând termenii și condițiile impuse de ea. Va trebui să treci peste durerea provocată de lipsa contactului și să o accepți ca pe o durere necesară în dezvoltarea ta ca bărbat.
Uită-te puțin în jurul tău, e posibil să știi vreun tip care după ce a fost părăsit de prietenă sau soție, a păstrat legătura cu ea și sunt acum amici. Ți se pare că tipul este un bărbat adevărat?
Într-un moment de sinceritate, orice femeie îți va recunoaște că un astfel de tip nu e bărbat și nu ar putea în veci să respecte un astfel de om pentru că nu se respecta nici el pe sine. În momentul în care ai încetat orice formă de contact îi arăți că ești bărbat. Îi arăți că te respecți destul de mult încât să nu accepți jumătăți de măsură și în același timp ești destul de puternic să treci peste asta.
Sunt două calități care cu siguranță nu vor trece neobservate, cu condiția ca ea să mai aibă un minim de atracție față de tine.
Poate nu știi încă, dar respectul este foarte important într-o relație. O femeie nu poate iubi un bărbat pe care nu-l respectă și nu-l va respecta în veci dacă el nu se respectă pe sine. De fapt, dacă ar fi să te uiți în urmă, vei vedea că respectul a dispărut primul în relația voastră, și aici e doar vina ta.
Așa că, de astăzi, va trebui să începi să te respecți. Știu că e greu, tocmai de asta nu toți o fac. Dacă încetarea oricărei forme de contact ți se pare un lucru prea greu, îți irosești timpul citind mai departe.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!