Ce ai de făcutFii bărbat!ÎmpăcareInfidelitate

Te simți vinovat pentru infidelitatea ei?

te simți vinovat de infidelitatea ei, treci peste divorțÎn sfârșit, ai dreptate. Din vina ta te-a înșelat. Cumva, nevoile ei nu erau satisfăcute de tine.
Dacă ai ajuns la concluzia asta înseamnă că ați purtat acea discuție matură în care ea a avut într-un final curajul să spună tot ce o nemulțumește la tine. Foarte frumos din partea ei că în final a învățat să comunice.
Nu a fost nevoie decât ca ea să se culce cu alt tip pentru a învăța să comunice ca un adult. Aproape că îți pare rău că nu te-a înșelat mai devreme ca să știi din timp ce o frământă, cu ce greșești, cât de ticălos ai fost cu ea, cât de insensibil ești, și cum nu o faci deloc să se simtă specială.
Nu contează că nu știe să-ți explice de ce a fost nevoie să se culce cu altul pentru că tu nu o faci să se simtă specială. Important e că tu ești un nesimțit și ea nu ar fi făcut asta dacă tu nu ai fi fost un nesimțit. Nesimțitule!
Și știu că o iubești atât de mult pe femeia asta că ești dispus să te schimbi astfel încât să nu mai aibă motive să te înșele. Dar nu vei reuși, crede-mă.
Nu vei putea să te controlezi perfect în următorii 30 de ani astfel încât să o faci pe ea constant fericită. Nu-ți vei da seama când greșești, când redevii nesimțitul care nu o face pe ea să se simtă specială. Vei afla prea târziu, atunci când te va înșela a doua oară.
Știi deja că în loc să îți spună ca un adult ce o macină, va apela la un alt bărbat să o facă să se simtă specială. De data asta vei afla că nici flori nu i-ai mai adus de la prima întâlnire. Tu știi că vecinul Costică și-a dus soția la bulgari la all inclusive o săptămână întreagă anul trecut? Tu ai dus-o la bulgari pe ea? Nesimțitule!
După ce te va înșela a doua oară vei afla că nici nu îi mai acorzi deloc atenție ca în prima zi, îți petreci și prea mult timp la serviciu. Și știi ceva? Când i-ai adus ultima dată o felicitare? Cam atât îi vine în minte acum, dacă a mai rămas ceva ce a uitat vei afla când te va înșela a treia oară. Pentru că va fi și o a treia oară.
Dincolo de glume și sarcasm, tu ai de tras niște concluzii. În primul rând, soția ta nu știe să comunice ca un adult. Când ceva o nemulțumește, în loc să îți spună asta, caută rezolvarea în brațele altor bărbați.
Vei fi tentat să crezi că discuția voastră a fost un punct de cotitură în viața ei și de acum va ști să îți spună ce o nemulțumește la tine. Ești pregătit să îți pariezi fericirea viitoare pe lucrul ăsta? Eu nu aș face-o!
În același timp, soția ta nu e destul de matură să-și recunoască greșeala. Nesimțirea ta e o scuză bună ca ea să te părăsească. Faptul că în loc să te părăsească s-a culcat cu alt bărbat, nu are scuză. E o greșeală ce trebuie asumată. Dacă nu și-o asumă acum, nu și-o va asuma nici a doua oară.
Un alt lucru rău este că infidelitatea nu a avut consecințe. Și nu trebuie să îți explic de ce o greșeală fără consecințe se va repeta. Știi și singur asta.
Îți vei pierde timpul dând extrem de multă importanță la ce îți spune ea că ai greșit. Fii atent la ce spune pentru că e posibil să fie un sâmbure de adevăr, dar nu de asta te-a înșelat. În cele mai multe cazuri soția te înșeală pentru că a pierdut atracția sexuală pentru tine. Și asta nu apare de la serenade sub clar de lună. Ba din contră. 
Oricum, vei avea destul timp după divorț să analizezi ce ai greșit în relație. De ce să analizezi? Pentru că tu chiar ai greșit. Pentru că indiferent cât de imatură e soția ta, tu ai făcut greșeli ca bărbat ce au lăsat-o pe ea să se comporte imatur. Nu știu care a greșit mai mult, dar cu siguranță tu ai greșit primul.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

2 comentarii la „Te simți vinovat pentru infidelitatea ei?

  1. Ce tare finalul…si daca înșelăm eu insemna ca ea a greșit prima nu??? Altfel nu imi explic…daca ea înșală inseamna ca eu am greșit primul…ok iti dau dreptate..dar dacă înșelăm eu insemna ca la fel a greșit ea prima si undeva din această cauză am înșelat eu…undeva se bat cap in cap si inseamna ca cine înșeală este un pic absolvit de greșeală ca celălalt a greșit primul in aceea relație…ceva nu se pupă

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!