Fii bărbat!Greșeli

Nu ești sigur că încă te mai iubește? Nu o întreba asta!

nu ești sigur că încă te mai iubește, nu o întreba asta, treci peste divorțDacă trebuie să o întrebi, atunci răspunsul e nu. Tu simți că ceva e în neregulă, altfel nu ți-ai pune întrebarea asta. Dar întrebarea e groaznică și arată atât de multă nesiguranță din partea ta încât sunt aproape sigur că știu și de ce nu te mai iubește.
De ce vrei să o întrebi asta? Ești conștient de faptul că un răspuns negativ din partea ei ți-ar da viața peste cap, nu? Nesiguranța din tine te împinge să pui o întrebare menită să te liniștească. Vrei să o auzi pe ea că încă te mai iubește, că totul ți s-a părut, că poți sta liniștit, relația va merge înainte.
Nu pui întrebarea pentru că ești curios dacă mai există iubire între voi, pui întrebarea pentru că simți nevoia să îți liniștești sentimentul acela ciudat pe care îl ai de o perioadă, sentiment ce nu îți dă pace și de care te temi că ar putea fi adevărat.
Ai văzut vreodată în filmele cu James Bond ca personajul principal să pună întrebarea asta? Nu. Pentru că James Bond e bărbat și nu se înjosește atât de mult încât să se arate slab în fața unei femei. Practic, Bond are două atuuri pe care trebuie neapărat să le deprinzi și tu.
În primul rând, Bond nu are nevoie de validarea femeii de lângă el. Adică el va fi același om, va fi la fel de bărbat, indiferent dacă ea îl mai iubește sau nu.
În al doilea rând, nu are nevoie să o întrebe pe ea dacă îl mai iubește. Își dă seama și singur. Pentru că e mult mai atent la ceea ce face femeia, decât la ceea ce spune acea femeie. Așa că, dacă femeia îi spune că îl iubește, dar în aceeași zi îl tratează cu lipsă de respect, crezi că aceea e dragoste?
Și totuși, ce ai tu de făcut? Uită-te la comportamentul ei și răspunde-ți singur la întrebarea ta. I s-a schimbat comportamentul față de cel cu care te-a obișnuit?
Când vii de la serviciu, mai este ea entuziasmată să sară în brațele tale, așa cum o făcea înainte? Dacă nu o mai săruți tu, încearcă ea să te sărute din proprie inițiativă? Dacă atunci când nu sunteți împreună nu o mai contactezi, îți scrie ea prima? Dacă da, îți scrie pentru că îi e dor de tine și vrea să vadă ce mai faci sau doar să-ți aducă aminte să cumperi pâine când vii acasă?
Când a venit la tine ultima oară doar pentru că simțea nevoia să te îmbrățișeze?
Dacă tot am început cu întrebările de acest gen, pune-ți și cea mai importantă întrebare: tu ești fericit? E ceea ce îți dorești? Ai fi încântat să știi că așa va fi relația voastră în următorii 30 de ani?
Iar dacă ajungi la concluzia că nu te mai iubește, nu te panica! Având în sânge atitudinea de bărbați care rezolvă probleme, avem tendința de a repara lucrurile, de a face ceva. E foarte bine că vrei să repari lucrurile și să o faci să te iubească din nou, dar asigură-te că știi exact ce trebuie făcut.
Dacă ai impresia că trebuie să o copleșești cu atenția ta, dacă primul instinct e să îi cumperi flori sau cadouri, atunci ești pe drumul greșit.
Calmează-te, nu încerca să compensezi comportamentul ei mai retras față de tine, ia și citește blogul meu și vezi unde ai greșit în relație. Și abia atunci când ești sigur că știi ce faci greșit e timpul să și acționezi. Dar trebuie să o faci cu cap.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!