GreșeliStatus quo

I-ai dat soției tale șansa să fie o ființă sexuală?

i-ai dat soției tale șansa să fie o ființă sexuală, treci peste divorț
Noi, bărbații, facem o greșeală mare. Etichetăm femeile în două categorii: femei cuminți și femei, să le zicem așa, mai puțin cuminți. Și cred că e o greșeală pentru că sunt ferm convins că cele două femei sunt, de fapt, una și aceeași persoană. Dacă ai ajuns deja la divorț, măcar să știi unde ai greșit, dacă mai ai o șansă să scapi, atunci fii atent la ce-ți voi spune în continuare.
Nu știu cum se face că în marea majoritate a cazurilor, soția bărbatului român este fată cuminte. Aproape de fiecare dată. Cum adică soția ta să facă sex de plăcere? Cum adică să aibă și ea fantezii erotice așa cum ai tu? Sexul pentru ea e mai mult așa, ca o răsplată pentru tine că ești tu băiat cuminte și duci gunoiul des, iar în rest, doar pentru reproducere. Altfel, nu. Altfel, femeiele sunt niște ființe asexuale care ”nu sunt genul”.
Femeile acelea de le vezi tu pe net sunt ceva total diferit, a luat-o lumea razna și nu se mai duce lumea la biserică, de asta fac ceea ce fac. Nevasta ta nu e genul acela de femeie. Doamne ferește! Cum adică să-i dai palme la fund, cum adică să o strângi de gât în pat, cum adică să o domini, să o compleșești cu energia ta masculină, să o legi de pat, să o supui? Nevasta ta vrea doar poziția misionarului o dată la 2 săptămâni, iar dacă insiști și meriți, face chestia aia de îți place ție. Și doar dacă are chef.
Soția ta are un organ conceput special pentru plăcere sexuală. Exact, clitorisul nu are rol foarte important în reproducere. Rolul lui ca organ este să detecteze stimularea zonei și să creeze plăcere. Iar clitorisul soției tale nu știe dacă ai dus gunoiul, dacă ai fost băiat de treabă sau dacă meriți chestia aia de îți place ție. El știe că va produce plăcere dacă este stimulat.
Și cel puțin o dată pe lună, la ovulație, femeile sunt date peste cap de hormoni. Corpul lor le transmite că sunt fertile și este momentul ideal pentru reproducere așa că va secreta hormoni ce vor face femeia să fie mult mai ușor excitabilă și dornică de un contact sexual. La fel, nici hormonii ei nu știu dacă ai dus gunoiul.
Nu știu cum se face dar foarte multe femei, inclusiv de la noi din țară, au citit cărțile și au văzut filmele din seria ”Fifty shades of Grey”. Cărțile s-au vândut ca pâinea caldă, sălile de cinema au fost pline. Oare e posibil ca femeile să aibă și ele fantezii erotice și să-și dorească să fie dominate? Oare e posibil ca soția ta să fie atrasă de genul acesta de interacțiune? Să-și dorească să fie dominată de un bărbat adevărat pentru a putea ea deveni extrem de feminină? Posibil.
Dar dacă știe că o vei judeca pentru faptul că are dorințe sexuale, atunci nu se va deschide niciodată în fața ta. Nu va avea niciodată curajul să îți spună exact ce fantezii are. Și te asigur că și ție îți plac fanteziile ei. Dacă ai făcut vreodată sex cu ea sub influența alcoolului, ai observat că a fost mult mai deschisă la lucruri noi, inclusiv chestia aia de îți place ție a făcut-o fără să fie nevoie ca tu să depui cerere în trei exemplare. De ce? Pentru că alcoolul ucide inhibițiile, și atunci a putut fi ea exact așa cum este, fără să se mai gândească la faptul că tu o să o judeci pentru asta.
Sexul acela mișto îl puteai avea de fiecare dată, dar tu singur ți-ai pus piedică în momentul în care nu ți-ai tratat soția ca pe o ființă sexuală. Aveai impresia că va veni ea la tine să te roage să o tragi de păr, să o domini?
Ce trebuie să reții tu? Că trebuie să îi dai ei șansa să spună nu. Leag-o și las-o pe ea să te refuze dacă nu îi place. Domin-o și dacă nu se simte confortabil îți va spune. Trage-o de păr, dă-i palme la fund și nu te opri până nu o va cere ea. Supune-o și copleșește-o cu masculinitatea ta, și cel mai important, nu o judeca atunci când pe fața ei vei vedea plăcere. Pentru că vei vedea plăcere. Ia-o ca pe un semn că în sfârșit ai aflat pe ce lume trăiești. Da, femeilor le place sexul, la fel de mult ca tine.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!