Ce ai de făcutStatus quo

Dacă o femeie nu-și face timp pentru tine, crezi că te place?

dacă o femeie nu-și face timp pentru tine, crezi că te place, treci peste divorț
Sună atât de elementar, atât de simplu, poți jura că toată lumea știe asta. Și totuși, când relația se destramă, parcă nu vrem să acceptăm, sau trecem cu vederea un detaliu pe cât de simplu, pe atât de dureros.
O femeie care te place își va face timp pentru tine. Dacă nu te place, va găsi scuze pentru lipsa timpului. Nu e nimic de explicat în asta. Nu ai nevoie de nici un studiu să te convingă. Știi că așa e. 
Trebuie doar să-ți pui întrebarea dacă femeia de lângă tine își mai face timp și pentru tine sau acum e mai important să promoveze la serviciu, să iasă în oraș cu fetele sau cu familia ei, sau e mai mereu obosită și vrea doar să se odihnească.
Dacă ești căsătorit și soția ta se pare că nu mai are niciodată timp de ”voi”, atunci știi clar că nu o mai încântă ideea unei căsnicii cu tine. Nu mai găsește timp să ieșiți în oraș împreună, nu mai găsește timp să plecați undeva împreună? Știi de ce se întâmplă asta. Nu te minți singur.
Ești într-o relație cu ea și vezi că îți este din ce în ce mai greu să găsești un moment potrivit pentru o întâlnire? De ce crezi că se întâmplă asta. Dacă ar fi atrasă de tine și-ar amâna toate planurile doar să te vadă. Dar cum nu face asta, știi măcar cât de atrasă e de tine.
Sau poate abia ai cunoscut o femeie și se pare că nu-și găsește niciodată timp să vă vedeți la o cafea. Ai impresia că stă noaptea și se gândește la tine? Ai impresia că e curioasă cine ești tu? Ai impresia că e atrasă de tine, dar din 7 zile ale săptămânii, nu-și găsește o oră să stea cu tine la o cafea. Hai să fim serioși.
Poți să te minți cât vrei tu, dar la sfârșitul zilei, realitatea e simplă. Nu își face timp pentru tine pentru că nu ești o prioritate în viața ei. De ce nu ești o prioritate pentru ea rămâne să analizezi tu. Ce contează e să nu te mai minți. Să nu-i mai cauți scuze. Să accepți realitatea așa cum e.
Nu a putut să vină cu tine la întâlnire pentru că nu i s-a părut atractivă ideea, nu pentru că a avut nu știu ce raport de terminat mai devreme. Nu a vrut să iasă sâmbătă seara să vă vedeți cu prietenii pentru că nu este atrasă de ideea unei întâlniri cu prietenii, nu pentru că e mereu obosită după o săptămână de muncă. Aici nu vorbesc de lucruri întâmplate o dată. Spun de scuze care se repetă constant.
Și eu, și tu, și ea, toți avem priorități în viață. Am prieteni pentru care aș lăsa totul să îi văd sau să vorbesc cu ei. Am prieteni cu care nu m-am văzut de ani de zile pentru că nu am găsit niciodată un moment oportun. Crezi că am fost chiar atât de ocupat în ultimii ani?
Ce e de făcut? Dacă ești la început, mergi mai departe. Dacă ai invitat-o la o întâlnire de două ori și ea tot nu și-a făcut timp pentru tine, atunci e timpul să-ți cauți o femeie care chiar e interesată de tine. Există.
Știu că ți-ai făcut o listă cu calitățile pe care le vrei de la o femeie, dar ar trebui să mai adaugi ceva pe acea listă. Sună atât de simplu, și totuși nu luăm în calcul niciodată, dar femeia visurilor tale ar trebui să vrea și ea să iasă cu tine la întâlnire. Și asta pentru că e atrasă de tine, nu pentru că te rogi de ea să-ți acorde o șansă.
Dacă ești căsătorit sau într-o relație, acceptă că nu mai e atrasă de tine și vezi ce e de făcut mai departe. Învață ce trebuie să faci ca să devii mai atractiv pentru ea. E mult de vorbit aici, dar cu siguranță nu trebuie să îi oferi și mai multă atenție cuiva care nu îți oferă acea atenție înapoi. Ăsta e un principiu de bază în respectul de sine, iar respectul de sine e atractiv pentru femei, așa că ar trebui să îl încerci. 
Poate o plictisești. Poate relația a devenit atât de monotonă încât nu mai vrea să iasă în același loc, în aceeași zi a săptămânii, să vorbiți aceleași lucruri și să se vadă cu aceleași persoane de fiecare dată. 
Sau poate comportamentul tău a fost atât de slab încât nu te mai respectă. Vezi care e problema și rezolv-o, ca să nu ajungi să afli ce înseamnă un divorț.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!