Ce ai de făcutFii bărbat!Status quo

Te iubește, dar nu mai e îndrăgostită de tine?

te iubește, dar nu mai e îndrăgostită de tine, treci peste divorțDe fapt, nu te mai iubește. Sau te iubește atât de mult încât e pregătită să încheie relația și să-și găsească pe altcineva.
Întotdeauna trebuie să vezi ce face o femeie, nu ce îți spune o femeie. Și să fii puțin realist. Pentru că sunt bărbați care aud expresia ”te iubesc, dar nu mai sunt îndrăgostită de tine” și tot ce înțeleg pe moment e că femeia încă îi iubește. Nu observă faptul că ea tocmai își face bagajele să plece de acasă. 
Cât de mult te iubește? Destul de mult încât să te părăsească. Destul de mult încât să își facă bagajele și să plece în altă parte, destul de mult încât să înceapă o altă viață, departe de tine. Nu e romantic rău?
De fapt, noi bărbații avem tendința să ne agățăm de acest ”te iubesc….” ca fiind o șansă pentru împăcare. Cât timp ea încă te iubește, nu e totul pierdut, nu? Mai e o șansă. Mică, dar există, nu?
Da, e posibil să mai existe șanse, e posibil să nu. Dar hai să nu ne mințim crezând că ea te iubește cât timp tocmai s-a despărțit de tine. 
În cazul în care chiar a spus-o pe bune, și nu a fost doar o replică pe care ți-a servit-o ca să scape de tine, ar trebui să înțelegi un singur lucru de aici. Că deși ești un tip de treabă și nu prea are ce să-ți reproșeze, ea nu mai este atrasă de tine. Sexual. 
Adică sunteți ca niște frați. Și e bine să fiți ca niște frați, numai că ea nu are nevoie de încă un frate. Nu asta caută la soțul ei, nu asta caută de la un bărbat. Pentru rolul de frate există frați sau există alți prieteni buni ai ei. Tu trebuie să joci rolul soțului. Rol pe care nu l-ai jucat prea bine.
Deci dacă mai auzi vreodată expresia ”te iubesc, dar nu sunt îndrăgostită de tine”, tradu-o și schimb-o în ”îmi ești ca un prieten bun, dar nu mai sunt atrasă sexual de tine.” Iar mai departe, vezi cum rezolvi problema asta.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!