Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

Cum ți-ai cucerit soția, tot așa o păstrezi!

cum ți-ai cucerit soția, tot așa o menții, treci peste divorțCe fac eu aici e nu e complicat. Spun chestii simple, elementare, pe care și tu le știi, dar pe care nu le-ai luat deloc în calcul, sau pe care le-ai trecut cu vederea.
Vezi tu, bărbații părăsiți de soție au multe chestii în comun. De multe ori, divorțurile au cam aceleași cauze. Și nu sunt extrem de multe cauze. Astăzi vorbesc despre una din cauzele divorțului. Mai exact, faptul că ne schimbăm, ca bărbați. În rău.
E normal să te schimbi. Toți ne schimbăm ca oameni, dar trebuie să fie o evoluție, nu un regres.
Însă problema e alta. Problema e că ajungem să ne schimbăm comportamentul față de soțiile noastre. Nu știu de ce ajungem să ne comportăm ca niște viermi fără coloană vertebrală în fața soțiilor noastre, dar e limpede că o facem.
Femeile nu sunt chiar atât de greu de înțeles. Tu știi ce o atrage pe soția ta. Că ai atras-o deja odată. Problema ta e că nu realizezi că felul în care ai atras-o este felul în care o menții atrasă.
Ceea ce vreau să subliniez astăzi e că dacă simți că atitudinea ei față de tine s-a răcit, fă ceea ce ai făcut când ai atras-o. Erai mai detașat, pentru că nu aveai încă atâtea sentimente pentru ea? Atunci fii și acum mai detașat. 
Când ai cucerit-o viața ta nu se învârtea în jurul ei. Perfect, atunci trebuie să revii la asta. E (încă?) soția ta, va juca mereu un rol important în viața ta, dar nu trebuie să fie rolul principal. 
La început aveai prietenii tăi cu care petreceai timp departe de ea? Ghici ce? Va trebui să continui să faci asta. Nu vorbesc aici să mănânci semințe și să bei bere la scara blocului, dar păstrează-ți prieteniile cu oameni la care ții. Sau fă-ți prieteni noi.
Dacă la început tu luai deciziile și îți plăcea să conduci relația, ghici ce, asta trebuie să faci în continuare. De ce? Pentru că asta a atras-o pe soția ta. S-a uitat la tine, te-a văzut hotărât și masculin, și s-a simțit atrasă de asta. 
Și cel mai important, dacă aveai visuri și te luptai să realizezi ceva în viață, va trebui să nu pierzi asta. Va trebui să lupți mereu pentru visurile tale. Dacă le atingi, va trebui să-ți cauți altele, mai mari. 
Va trebui să arăți mereu determinare și neînfricare în drumul tău spre ceea ce dorești să realizezi. Sub nici o formă nu pierde asta. 
Și, exact ca la bancă, în josul paginii există termeni și condiții. Dacă ți-ai atras femeia doar cu bani, cu faptul că ai o situație financiară bună, dar aveai un comportament slab, ce ai făcut tu e doar de moment. La un moment dat, se va plictisi de tine și va căuta pe cineva pe care să-l și respecte.
Dacă soția ta a avut doar relații cu bărbați puternici, iar în jurul vârstei de 30 de ani s-a decis să-ți dea și ție, care te descrii ca sufletist, o șansă, acela e doar instinctul ei de reproducere. Nu a fost cu adevărat atrasă de tine, a fost atrasă de ideea că poate avea o familie și crește un copil cu tine.
Asta până va realiza că nu are nevoie de tine ca să crească un copil în ziua de astăzi și te trezești cu actele de divorț. Deci dacă așa ai cucerit-o, fă-ți un bine și schimbă-ți comportamentul. Dacă vrei să te ferești de divorț.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

3 comentarii la „Cum ți-ai cucerit soția, tot așa o păstrezi!

    1. ”And then your wife seems to think you’re part of the furniture
      Oh, it’s peculiar, she used to be so nice”
      Auchhhh

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!