Ce ai de făcutFii bărbat!Împăcare

Te-a blocat? Nu-i transmite mesaje prin prieteni!

te-a blocat, nu-i transmite mesaje prin prieteni, treci peste divortAm scris aiciai grijă ce vorbești cu prietenii comuni pentru că informația va ajunge la ea, și nu e în interesul tău. Dar există și bărbați care fac asta intenționat. 
Sunt bărbați care au fost blocați de fostele lor pe diferite aplicații de mesagerie, și au impresia că dacă au șansa să-și spună părerea, atunci toate lucrurile vor reveni la normal. Se mint singuri.
Dar noi, ca bărbați, avem tendința să acționăm. Nu ne putem lăsa viitorul în mâinile sorții. Trebuie să găsim o soluție ca ea să știe că nu a avut dreptate când s-a supărat pe noi. Sau poate că a avut, dar regreți și promiți că nu mai faci. Sau orice rahat ai impresia tu că dacă i-l spui se va întoarce instant la tine.
Și cum atunci când ești disperat nu ai cele mai bune idei din lume, te gândești să o rogi pe prietena ei cea mai bună să-i transmită un mesaj. În fond, și prietena ei vrea să vă împăcați, nu?
În primul rând, tu nu vrei să vezi realitatea. Ea te-a blocat. Adică a încercat să te împiedice să-i transmiți un mesaj. Ce trebuie să facă mai mult de atât încât să o lași în pace?
Ce face orice om care se respectă într-o situație ca asta? Se dă un pas în spate și își vede de viață. Orice om care se respectă încheie acolo orice formă de comunicare cu ea. 
Dar tu nu, tu ești disperat să-i transmiți ceea ce crezi tu că va schimba radical situația. Și nu mă înțelege greșit, te cred că ceea ce vrei să-i spui poate fi important. Nu spun că nu s-a supărat degeaba pe tine și că adevărul stă altfel. Spun doar că nu-mi pasă. Nu-mi pasă absolut deloc.
Dacă cineva îți dă un șut în fund, pleci. Nu stai acolo să te rogi poate îți dă și cu celălalt picior. Dacă prietena sau soția ta s-a supărat pe tine atât de tare dintr-o neînțelegere, poate că nu umbli cu o femeie foarte deșteaptă.
Dacă te blochează pe whatsapp și tu te apuci să-i scrii pe messenger, atunci doar arăți că nu te respecți deloc. Absolut deloc. Dar când te blochează pe toate aplicațiile și tu decizi să-i transmiți mesaje prin prietenii comuni, atunci ai o problemă.
Ceea ce faci tu pute a disperare. Și oricât de urât sună, ăsta e adevărul. Gestul ăsta pute a disperare. Un detaliu ce-l simte instantaneu și ea și o va face să nu dea 2 bani pe mesajul tău. 
Nu va da 2 bani pe un bărbat atât de disperat încât atunci când i se închid toate ușile în față, el intră pe geam. Atitudinea asta se cheamă perseverență în afaceri sau carieră. În dragoste se cheamă disperare. Partea comică e că perseverența e extrem de atractivă pentru o femeie. Disperarea deloc. Absolut deloc.
Așa că dacă v-ați certat și te-a blocat înainte să-i prezinți Excelul tău cu motivele pentru care decizia ei e pripită, atunci fă bine și fă un pas în spate, și așteaptă să-i vină mintea la cap și să te caute ea. Sau caută-ți pe cineva care știe să comunice.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!