Ce ai de făcutInfidelitateStatus quo

Nu e vina ta că te-a înșelat!

nu e vina ta că te-a înșelat, treci peste divorț
Am spus-o de mai multe ori, dar se pare că lumea nu înțelege, așa că o scriu mare să vadă tot poporul: NU E VINA TA CĂ TE-A ÎNȘELAT!
Și de ce e important de știut asta? Pentru că, atunci când află că a fost înșelat, prima reacție a bărbatului de rând e să o întrebe pe ea de ce a făcut-o. Și ghici ce? Primește tot felul de scuze, de la faptul că a neglijat-o, că nu mai petrece timp cu ea, că nu o înțelege, că a făcut tot felul de mizerii la viața lui. În general, primește scuze. 
Și cu scuzele am o problemă. Pentru că pot fi valabile, sau pot fi închipuite, dar știi ceva? Chiar dacă ar fi valabile, tot nu-i scuză infidelitatea. Toate mizeriile pe care le-ai făcut într-o relație îi dau ei dreptul să te părăsească, dar nu îi dau dreptul să te înșele.
Și asta o spun pentru că sunt prea mulți bărbați dispuși să ierte o infidelitate pentru că au impresia că au o parte din vină în acea infidelitate. Nu, nu au. Au o vină că relația s-a încheiat, nu pentru modul în care femeia din viața lor a ales să o încheie.
Dacă ești în situația asta, e timpul să te trezești la realitate. Așa că ține capul sus, pleacă din acea relație cât poți de repede, și caută-ți o femeie care știe să se despartă de cineva fără să înșele, și fără să dea vina pe tine pentru infidelitatea ei.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

3 comentarii la „Nu e vina ta că te-a înșelat!

  1. Salut ma numesc Alex am o relatie de 12 ani dintre care 7 legitim sotia mea momentan e cu altul pe motiv ca si eu am inselato avem un copil si un proces de divort pe rol problema este ca eu sunt plecat la munca si nu pot sa imi vad si sa vb cu copilul ce ma sfatuiti sa fac ??

  2. Sunt exact în această situație și mie foarte greu să renunț dar în același timp sunt constient ca dacă cedez o să se întîmplă iar și iar,trec printr-o criză de identitate și nu știu ce să fac, sper sa iau decizia corecta.

  3. Tocmai ce trec prin asa ceva…și ghici ce?
    Exact răspunsul asta l-am primit. Ca eu am impins-o sa facă asta.

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!