Ce ai de făcutFii bărbat!Împăcare

Vrea să vă despărțiți? Nu-i spune că o vei aștepta să se răzgândească!

vrea să vă despărțiți, nu-i spune că o vei aștepta să se răzgândească, treci peste divorț Și chiar nu trebuie să o aștepți să se răzgândească, deoarece te respecți prea mult încât să aștepți cu brațele deschise pe cineva care te-a gonit din viața ei.
Dacă tocmai te-a anunțat că vrea să vă despărțiți, atunci va trebui să vă despărțiți. Pentru că o relație e formată din două persoane. Așa cum am mai spus și în alte rânduri, tu poți lăsa o portiță deschisă spunându-i că nu e ceea ce îți dorești și să te caute dacă se răzgândește.
Dar va trebui să ai mare grijă cum formulezi expresia asta pentru că e posibil să se înțeleagă rău. Care e problema? Problema e ce fel de portiță deschisă lași tu.
Practic, ea trebuie să înțeleagă că dacă se va răzgândi și va dori o împăcare, tu ești dispus să vorbești cu ea despre o eventuală împăcare. Ești dispus să vezi dacă are rost să vă împăcați sau nu.
Sub nici o formă nu va trebui să înțeleagă că dacă va dori să se întoarcă la tine, tu o vei primi cu brațele deschise. Că nu merită. Până la urmă, ea e o femeie care a decis că nu ești atât de important pentru ea. Cum adică să o aștepți cu brațele deschise?
Va trebui să vadă că te respecți în primul rând pe tine. Știu că probabil vrei atât de mult o împăcare încât nu ai face nimic să o superi, dar știi ceva? Dacă se întoarce la tine, nu ar trebui să o facă cu capul sus. Ba chiar ar fi bine să fie cu capul în pământ și să recunoască faptul că a greșit când a vrut divorțul.
Iar dacă nu a greșit, ci doar se săturase de felul tău de a fi și de greșelile tale, iar acum s-a întors la tine, tot e bine să fiți pe picior de egalitate. Cum faci asta? Simplu. Când se va întoarce, va trebui să ai grijă să nu stai cu capul plecat. Da, ai și tu parte de vină și ești dispus să te schimbi, dar nu ești dispus la orice compromis.
Sunt bărbați care vorbesc fără să gândească și spun lucruri de genul ”dă-mi un singur telefon și în 10 minute sunt la ușa ta”, sau ”dacă voi fi cu cineva, e de ajuns să spui și o voi părăsi pentru tine”. Astfel de comportament nu e niciodată atractiv pentru o femeie. Astfel de comportament nu va demonstra niciodată valoare din partea unui bărbat.
Și mai e o problemă. Dacă ea spune că te părăsește, iar tu îi spui că o aștepți să se răzgândească, tocmai îi transmiți că nu crezi că decizia ei e definitivă. Că ea nu știe ce face, și cel mai probabil, se va întoarce la tine.
Nu mă înțelege greșit. E foarte posibil să fie așa. E posibil ca decizia ei să nu fie definitivă. Probabil că ea nu știe exact ce face și sunt șanse să se întoarcă la tine. Dar nu trebuie să îi spui ei asta pentru că o vei enerva. E ca și cum tu nu iei în serios decizia ei. E ca și cum nu accepți realitatea.
E posibil să se răzgândească și să vrea o împăcare? Da, bineînțeles. Dar tu nu o vei aștepta până se va răzgândi. Tu îți vei vedea de viața ta. Pentru că dacă nu se va răzgândi, atunci vei realiza că ai așteptat degeaba.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!