Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

De ce încearcă o femeie să te înjosească?

 

de ce încearcă femeile să te înjosească, treci peste divorțBântuiam internetul zilele trecute și am dat peste postarea unui puști care se plângea că prietena lui insistă ca el să-i lege ei șireturile. Ea fiind o ființă perfect capabilă să și le lege singură.
Soluția lui, pentru care aștepta validarea străinilor de pe internet, era să i le lege o singură dată, dar să facă o glumă pe seama asta, glumă din care ea va înțelege că nu e în regulă să îi ceară asta. Probabil puștiul se gândea că e sarcastic. Și glumeț rău. 
Articolul meu nu e pentru el. Din păcate, din comentarii am văzut că e o persoană ce se ofensează prea ușor și nu îi pasă că ce îi spui e real, important pentru el e să nu-i rănești orgoliul fragil. Iar eu nu am timp pentru persoane cu orgolii fragile.
Dar dacă vreun bărbat se trezește vreodată într-o astfel de relație, în care ea încearcă mereu să îl umilească, atunci cu siguranță nu și-a creat relația care trebuie. 
Îl înjosește pentru că nu îl mai respectă. Sau vrea să se decidă dacă mai merită respect din partea ei. Nu e nimic altceva decât un test. Dar e o nuanță destul de subtilă aici, și vreau să fii atent la ea. 
De vină nu e femeia aici. Acea femeie va scăpa de el și va intra într-o relație cu un tip pe care chiar îl respectă. Și nu îi va cere niciodată acelui tip să se pună în genunchi în fața ei și să-i lege șireturile.
Și de ce zic că nu e vina femeii aici? Pentru că orice femeie e capabilă să te calce în picioare. Să te trateze cu lipsă de respect. Și e doar vina ta că o lași. De fapt, partea cea mai importantă e că femeia aceea nu vrea să te calce în picioare. Sau, mai bine spus, femeia aceea nu vrea să te lași călcat în picioare.
Pentru că ea nu o face din răutate. Cât timp încă e într-o relație cu tine, nu o face din răutate. O face să vadă ce fel de bărbat ești. O face să vadă dacă te respecți pe tine însuți ca bărbat. O face să vadă dacă demnitatea ta e mai importantă decât a-i face ei pe plac. O face să vadă cine ești. O face să vadă dacă bărbatul de lângă ea are curajul să ia atitudine în fața ei.
Și nu numai că nu o face din răutate, dar chiar ține cu tine. Pentru că ea nu vrea să te înjosească, ea vrea să vadă că reacționezi la testele ei și te comporți ca un bărbat. Ea vrea să o refuzi, vrea să te vadă că iei atitudine. Vrea să te vadă că îi ții piept, chiar și cu riscul de a o supăra. De fapt, ea e cea mai mare susținătoare a ta.
Personal, nu știu nici o femeie care își dorește o relație cu un bărbat pe care să-l poată călca în picioare. Nici una. Iar din femeile pe care le văd în astfel de relații, nu o văd pe nici una să fie fericită.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!