Ce ai de făcutFii bărbat!GreșeliÎmpăcare

De ce crezi că o vei recuceri cu un buchet de flori?

de ce crezi că o vei recuceri cu un buchet de flori, treci peste divorțZilele trecute am primit un mesaj de la un cititor care se plângea că la mai puțin de o lună de la căsătorie s-a separat de soție. Soție care nu a spus clar că vrea divorț, a spus că vrea să lase timpul să decidă.
A ținut chiar să-mi spună că a cumpărat un buchet de flori și i l-a dat ei, după care a primit replica celebră deja „cu o floare nu se face primăvară”.
Băi ce tupeu murdar pe femeile astea că nu vor să te primească înapoi chiar dacă ai dat 50 de lei pe un buchet trist de flori. Adică tu îi arăți ce băiat sensibil ești, și ea o ține în continuare pe-a ei, că nu te place. 
Măcar din bun simț putea să te primească înapoi. Tu ți-ai cheltuit din banii tăi munciți cu greu și ea tot nu te lasă să revii în patul ei? Câtă nesimțire! Dacă nu te-ai prins de sarcasm până acum, dă-ți două palme!
Deci te-a părăsit, ceea ce inseamnă că nu vrea să mai aibă de a face cu tine, iar tu crezi că un buchet de flori va schimba asta. Ce e în capul tău? De ce ar trebui o floare să-i schimbe ei decizia de a te părăsi?
Ce ar trebui să-i transmită ei floarea aia? Că ești un sensibil? Că ești un băiat bun care știe să facă un gest frumos? Că o vei trata ca pe o prințesă, de parcă ăsta e un lucru bun?
De fapt, tu te duci la ea ca un milog și încerci să te rogi de ea cu toate tertipurile posibile. Unei femei îi dai flori ca să-i răsplătești un comportament bun. Niciodată nu răsplătești pe cineva care te-a părăsit. 
Dar hai să nu ne mințim singuri, că tu nu le-ai luat ca să răsplătești ceva. Tu le-ai luat ca să o manipulezi atunci când te milogești de ea să te primească înapoi. Că asta ești, un milog. Te-ai dus să te rogi de ea. Te-ai dus să renunți la mândrie și să ceri îndurare din partea ei.
Tu când vezi câte un cerșetor pe la semafor te uiți la el cu superioritate și îl desconsideri. Dar acum ai impresia că dacă-i  vei cerși împăcarea, o vei face pe ea să se reîndrăgostească de tine. Nu realizezi că se va uita la tine ca la un cerșetor.
De ce ai impresia că ducându-te la ea din rolul persoanei care cere milă va ieși ceva bun? De ce crezi că lăsând-o pe ea să domine relația dintre voi, tu vei avea de câștigat?
E atât de greu să înțelegi că ducând flori unei femeie care te-a părăsit e un gest de slăbiciune, iar când ești slab în fața unei femei nu vei avea nimic de câștigat? Tocmai i-ai arătat că nu te respecți deloc. Cum să-i duci flori unei femei care a spus că preferă să plece decât să fie cu tine? Cum?
Și știi ce nu înțeleg? Dacă, prin minune, ar funcționa, și ai reuși să o aduci înapoi cerșindu-i mila, ai fi fericit? Asta vrei tu? Să știi că soția ta stă lângă tine din milă? Te simți bine, te simți bărbat? Sau îți place să stai cu frica faptului că poate să-și schimbe iar părerea și mâine pleacă din nou?
Dacă nu te-ai dus încă la ea să cerșești milă, găsești în articolul ăsta ce trebuie să faci.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

3 comentarii la „De ce crezi că o vei recuceri cu un buchet de flori?

  1. Eu cred ca soția respectiva are pe altcineva. Exista o a treia persoana de care doamna respectiva nu este sigura. Deocamdată.

    1. Cat timp nu-l insala, nu e o problema, iar ei sunt despartiti, deci nu e cazul de inselat.
      Daca ea s-a despartit de sot ca sa poata fi cu altcineva, nu e neaparat un lucru rau. E normal sa faca asta. Si nu e foarte hotarata daca divorteaza pentru ca nu stie pe cine sa aleaga.
      Tot ce conteaza e cum te comporti cu ea. Daca te comporti slab, nu te va alege pe tine.

  2. Intradevar! O femeie cu cat esti mai atent cu ea cu atat devine mai rece.Ma combat si eu cu aceste probleme si cand ma gandeam ca in tinerete le tratam cu indiferenta si erau innebunite dupa mine…Am adoptat o psihologie gresita si am ajuns sa am si eu probleme cu sotia pentru ca ii dau prea multa importanta! Va multumesc ca mi-ati amintit de cum tratam femeile in trecut si am sa pun in practica!Sunt lectii bune de viata!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!