Ce ai de făcutFii bărbat!Împăcare

Vrei să-ți reatragi fosta soție? Hai să-ți spun cum!

vrei să-ți reatragi fosta soție, hai să-ți spun cum, treci peste divorțM-am ferit să scriu articolul ăsta. Știu că subiectul e important. Știu că vrei să-ți faci soția sau prietena să se întoarcă la tine. Și totuși, m-am ferit să-l scriu pentru că știu că nu-ți va plăcea ce am să-ți spun. Și nu o să îți placă pentru că e greu. E al dracului de greu.
Ce trebuie să faci să-ți reatragi fosta prietenă sau soție? Nimic. Absolut nimic. Nu te rogi de ea în genunchi, nu o suni, nu îi dai mesaje, nu îi dai like pe facebook la toate prostiile, nu accepți să fii amicul ei în speranța că vă veți împăca. Nu faci nimic din ce vezi la filmele de Hollywood. Pur și simplu, o lași pe ea să te caute. Dacă te va căuta.
Pentru că, vezi tu, e posibil să se întoarcă, sau e posibil să nu. Oricum ar fi, viața ta trebuie să continue și va trebui să fii pregătit să trăiești fără ea. Și e bine să începi de astăzi.
Iar dacă ai noroc, și nu v-ați despărțit urât, sau din cauze peste care nu va putea să treacă, atunci e posibil să fii norocos și să primești un telefon de la ea.
De ce funcționează? Aici e simplu. Singurul mod de a o aduce pe ea înapoi este ca ei să i se facă dor de tine. Nu contează câte argumente logice îi aduci pentru o împăcare. Nu contează cât de mult îți arăți tu dragostea pentru ea. Nu contează câte cadouri îi faci. Nu va vrea să vină înapoi decât atunci când i se va face dor de tine.
Și cum i se face dor de tine? Păstrând distanța față de ea. Făcând-o pe ea să fie curioasă de tine. Făcând-o pe ea să se gândească la tine. Ție nu ți se face dor de cineva cu care te vezi zilnic sau vorbești zilnic. Ți se face dor de cineva cu care nu te-ai mai văzut de mult și nu ai mai vorbit de mult. Și când ți se face dor, suni acea persoană.
În plus, noi oamenii, avem tendința să uităm momentele neplăcute. În timp, avem tendința să ne aducem aminte doar momentele plăcute din relația ce tocmai s-a încheiat. Așa va face și fosta ta soție. Tot ce trebuie să faci e să îi acorzi destul spațiu și timp ca ea să uite momentele mai puțin plăcute. Așa cum am mai spus, femeile sunt atrase de bărbați indiferenți.
Știu că e greu de pus în practică. Sunt șanse foarte mari ca nici tu să nu poți să te abții de la a-i scrie. Pentru că ai nevoie de forță emoțională, de stăpânire de sine. Ai nevoie de respect de sine să nu continui să cauți o femeie care nu vrea să fie cu tine.
Așa că, la despărțire, faci ce ți-am scris în articolul ăsta și nu te înjosești. Nu o rogi să se răzgândească, nu cerșești a doua șansă, nu negociezi nimic. Accepți realitatea și spui atât: ”Nu e ceea ce îmi doresc. Eu vreau o relație cu tine. Dacă te răzgândești, dă-mi un telefon.”
Iar din secunda aceea, persoana respectivă nu mai există pentru tine. Trebuie să pleci la drum cu ideea că dacă ea nu te caută, atunci voi doi nu vă veți mai vorbi niciodată. Trebuie să îți faci planuri pentru o viață fără ea lângă tine.
Vreau să fiu foarte clar. Nu există limită de timp la regula asta. Nu o suni peste 30 de zile, nu o suni peste 45 de zile, nu îi trimiți scrisori de mână. Până ei nu îi este atât de dor de tine încât să te caute, nu trebuie să existe contact.
Vei găsi multe site-uri care te învață să trimiți tot felul de mesaje după un anumit număr de zile, mesaje făcute să îi stârnească ei amintiri și să o facă să îi fie dor de tine. Dar sunt două probleme. E posibil ca fosta ta soție sau prietenă să nu fie pregătită să comunice cu tine după cele fix 30 de zile sau 45 de zile, după cum decide un necunoscut pe internet. E posibil încă să fie supărată pe tine.
În al doilea rând, fosta ta nu e proastă. Ea își dă seama că motivul pentru care inițiezi contactul este ca să o reatragi. Știe ce încerci să faci. Iar dacă nu știe, poate e cazul să interacționezi cu persoane mai inteligente.
În fine. Până te caută ea, tu nu stai cu ochii pe telefon, așteptând să sune. Că ai treabă. În primul rând, ea nu a plecat degeaba de lângă tine. E ceva la tine ce ei nu îi place. De acolo va trebui să începi. Va trebui să te schimbi, să lucrezi mai mult la tine, să elimini din defecte.
În același timp, trebuie să faci tot ce ți-am spus prin diferite articole că trebuie să faci după o despărțire. Acceptă suferința și dă-ți voie să suferi, fă mult sport, ocupă-ți timpul complet. Învață despre cum să fii bărbatul într-o relație, și despre relații în general. Citește cărți de dezvoltare personală. Pune și în practică ce citești acolo. Pune-ți în ordine situația financiară. Mai simplu spus, pregătește-te să trăiești fără ea.
Și dacă ai noroc, telefonul va suna. Ce faci atunci? Vorbești cu ea ca și cum relația voastră e la început. Nu vorbești despre problemele din trecut, nu vorbești despre lucruri negative. În momentul acela, relația voastră o ia de la capăt, deci nu aștepta ca ea să sară în brațele tale și totul să revină la normal.
Și, de fapt, nici nu vorbești mult la telefon, ci o inviți să vă vedeți undeva. Ea nu se va reîndrăgosti de tine prin telefon, ci față în față, așa că va trebui să găsești o soluție să ieșiți la o întâlnire. Scopul tău final e să ajungi la ea în pat, pentru că acolo se încheagă legături.
Nu uita totuși că relația e din nou la început, deci practic, ieșiți la o primă întâlnire. Deși trebuie să faci tot posibilul să ajungi în patul ei, du-te fără prea multe așteptări.
De ce zic asta? Pentru că scopul acelei întâlniri e să vă distrați. Să vă simțiți bine. Nu să vorbiți lucruri serioase. Sub nici o formă nu trebuie să fii tu cel care deschide subiectul unei relații. Sub nici o formă nu trebuie să pui presiune pe ea ca lucrurile să revină la normal.
Nu e treaba ta cu cine a umblat ea cât ați fost despărțiți, cum nu e nici treaba ei cu cine ai umblat tu. Dacă te deranjează ce a făcut după despărțire, poate o împăcare nu e cea mai bună soluție pentru tine.
Și va mai trebui să te uiți la un lucru, la atitudinea ei. Dacă se comportă ca și cum ți-ar face o favoare că îți vorbește și iese la o întâlnire cu tine, atunci viitorul e sumbru. Chiar dacă vă împăcați, nu va fi o relație funcțională.
Trebuie să o simți că regretă faptul că te-a părăsit. Trebuie să știe că a greșit. Trebuie să aibă acea atitudine de persoană care ține capul în pământ pentru că a făcut o greșeală și așteaptă să fie iertată. Știu că ești bucuros că te-a sunat, dar dacă ea nu simte că a greșit, îți va fi greu să fii bărbatul în acea relație. Și știm deja unde duce asta.
Pe final, vreau să-ți zic doar atât: fiecare relație e diferită și fiecare persoană e diferită. Dar există niște lucruri general valabile. Să te rogi de ea să se întoarcă e semn de slăbiciune. Să rămâi prieten cu ea și să vorbiți zilnic, deși tu vrei o relație cu ea, e semn de slăbiciune. Să o aștepți pe ea până se hotărăște dacă vrea să fie cu tine sau nu, e semn de slăbiciune.
Să îi scrii mesaje aleatoare în speranța că i se face dor de tine, e semn de slăbiciune. Să îi arăți cât suferi în speranța că i se face dor de tine, e semn de slăbiciune. Să îi arăți că tu nu poți duce o viață normală fără ea, e semn de slăbiciune. Și slăbiciunea unui bărbat nu va atrage nici o femeie. Niciodată.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

2 comentarii la „Vrei să-ți reatragi fosta soție? Hai să-ți spun cum!

  1. „Trebuie să aibă acea atitudine de persoană care ține capul în pământ pentru că a făcut o greșeală și așteaptă să fie iertată. ” Asta a fost amuzant! :))

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!