Fii bărbat!InfidelitateStatus quo

De ce crezi că și-a șters mesajele din telefon?

de ce crezi că și-a șters mesajele din telefon, treci peste divorț
Articolul de azi este despre a accepta realitatea. Tu știi răspunsul la întrebarea asta, dar ți-e greu să crezi că se aplică și relației tale. Nu ar fi prima oară în viață când îți spui singur că nu ți se va întâmpla chiar ție.
Și știi ceva? E o strategie destul de bună. Nu-ți bați capul cu toate tâmpeniile din lume și nu trăiești cu griji mereu. Asta până ți se întâmplă chiar ție. Abia atunci îți dai seama că unele lucruri nu trebuie trecute cu vederea.
Astăzi voi fi scurt, pentru că nu e nevoie să explic foarte mult, și nici nu mă poți contrazice. Ți-ai făcut curaj și ai decis să afli ce se întâmplă? Ai luat telefonul ei și vezi că lipsesc anumite conversații? Știi sigur că vorbește pe whatsapp sau facebook messenger cu un coleg de serviciu și totuși vezi că din telefonul ei lipsește orice urmă de conversație?
Singurul motiv pentru care o femeie (valabil și pentru un bărbat) își șterge mesajele e pentru că are ceva de ascuns. Ce crezi că are de ascuns? 
Ce subiecte de discuție a avut soția ta cu acea persoană de a considerat că trebuie să șteargă conversația? Crezi că au schimbat rețete de tiramisu? Crezi că au vorbit despre vreme? Crezi că au vorbit de serviciu? Hai să fim serioși, tu știi ce au vorbit. 
Pune-te în locul ei. Dacă i-ai fi fidelă soției tale și nu ai flirta cu alte femei, ai avea motive să ștergi conversații din telefon? Nu! Atunci încetează să-i cauți scuze și acceptă realitatea. Dacă și-a șters convorbirea din telefon, atunci te înșală. 
Că e doar înșelat emoțional sau s-a întâmplat și fizic, nu mai contează. Tot același lucru e. Chiar dacă e un flirt care nu a dus nicăieri, tot nu e ok. Dacă te respectă, nu flirtează cu alții. Și dacă tu te respecți, nu accepți ca ea să flirteze cu alții. E timpul să spui adio.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

2 comentarii la „De ce crezi că și-a șters mesajele din telefon?

  1. Laurențiu , în lumea asta sunt peste 7 mld. de locuitori și, teoretic , jumătate din ei sunt bărbați. Ei sunt bărbați doar în buletin, nu și în realitate. Ceea ce nu spunem aici este ca și “bărbații” au o parte emoțională a creierului și iau decizii cu aceasta parte de multe ori. Atunci când refuza realitatea, atunci când rămâne cu o femeie de dragul sexului, deși acea femeie nu are nicio alta calitate.
    Chiar și barbatiul autentic are un moment de slăbiciune în viata atunci când a gândit cu p… a dar este preferabil ca acel moment sa nu dureze mult.

    1. Cu timpul, dezvoltăm atât de multă stăpânire de sine încât ajungem să gandim cu creierul. Cineva spunea că asta se întâmplă după 32 de ani :))

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!