Ce ai de făcutGreșeli

Cât din timpul tău ar trebui să-l acorzi unei femei?

Vorbesc foarte des aici despre ce ai făcut tu greșit ca să o faci să-și piardă atracția pentru tine. Astăzi vreau să-ți spun cum să o și atragi. 
Și sfatul de astăzi este foarte contraintuitiv, pentru că peste tot ni se spune că trebuie să îi oferi femeii atenție, că trebuie să îi oferi timpul tău, că trebuie să îi arăți că o iubești prin prezența ta. 
Și aici intervine problema, pentru că sfaturile astea sunt corecte, dar sunt anumite subtilități pe care nu ți le spune nimeni. 
Orice femeie își dorește atenție de la bărbatul iubit. Orice femeie dorește să vadă că acel bărbat îi oferă din timpul lui. Nimeni nu-ți explică faptul că timpul pe care-l oferă el ar trebui să și valoreze ceva în ochii ei. Adică dacă nu ai nimic de făcut și ai toată ziua liberă, două ore din timpul tău nu valorează mai nimic.
Dacă ea știe că ești foarte ocupat, iar tu te oprești din ceea ce faci ca să vorbești cu ea jumătate de oră, acea jumătate de oră va valora mult mai mult decât cele două ore de care am vorbit mai devreme. 
Faptul că tu lași deoparte ceva ce e important pentru tine, chiar și pentru o perioadă scurtă, pentru a-i arăta că-ți pasă de ea, va însemna enorm pentru o femeie. Dar trebuie să fii atent să nu lași totul deoparte pentru ea.
De astăzi va trebui să înveți să nu mai fii atât de disponibil pentru ea. Adică să ai și alte lucruri de făcut în viață în afara ei.
Păi stai, nu ar trebui cumva să-i arăți mai multă atenție? Nu se va plânge că nu-i acorzi la fel de multă atenție? Oare nu se va plânge că ea pune mai mult efort în relație? Ba da, se va plânge. Dar scopul tău aici nu e să o faci fericită pe loc, scopul tău e să o faci să simtă atracție pentru tine. 
Pentru că știu că fericirea ei e importantă pentru tine, țin să te liniștesc spunându-ți că la final, ea va fi fericită atunci când îi vei arăta că o iubești. Cum? Când va simți că, deși ești foarte ocupat, îți faci timp să-i arăți că ții la ea.
Dacă ai o întâlnire de afaceri cu managerul unei companii mari, vei avea tendința să fii mai concis, să spui repede ce ai de spus. De ce? Pentru că tu știi în subconștientul tău că pentru acel manager timpul este foarte important. Știi că nu are trei ore de pierdut la o întâlnire ce se poate rezuma la o jumătate de oră.
Vei aprecia mult mai mult jumătatea aceea de oră decât dacă la întâlnire vine un angajat de-al său care își pierde trei ore din program discutând cu tine.
Ce ai tu de făcut? Păi, în primul rând, să fii ocupat. Nu vorbesc de manipulare aici, nu te apuci să aștepți două ore înainte să-i răspunzi la mesaj ca să pari ocupat. Nu, tu trebuie să fii ocupat. Efectiv, îți găsești lucruri de făcut. Constant. 
Sfatul meu e să-ți deschizi o mică afacere după program. Dar poți la fel de bine să te apuci să studiezi ceva nou, ceva ce te va ajuta în carieră. Orice crezi tu că te va ajuta să crești, să devii cineva important. Asta e extrem de atractiv pentru o femeie, dar e un alt subiect de discuție.
Crede-mă, dacă tai din timpul oferit ei ca să încerci să te dezvolți ca bărbat, orice femeie normală va accepta asta și va vedea valoare în timpul rămas pentru ea, chiar dacă acum e mai puțin.
Poți încerca și un hobby, ceva ce te face fericit, dar nu trebuie să exagerezi. Dacă vei începe acum să-ți pierzi timpul jucând fotbal cu băieții sau să pleci cu zilele la pescuit, nu se va simți mai atrasă de tine. Timpul tău nu e neapărat valoros dacă tu-ți pierzi o zi cu undița pe baltă. 
Dacă ai făcut-o dinainte să o cunoști pe ea, continuă-ți pasiunea, dar nu te apuca acum de pescuit, doar ca să pari ocupat. Asta nu se cheamă că ești ocupat.
Și ce e mai important acum urmează. Dacă ai fost toată ziua ocupat cu mica ta afacere, atunci când, într-un final, reușești să vorbești cu ea, oferă-i atenția ta completă. Arată-i că te bucuri să o vezi sau să o auzi, fii interesat de ce spune ea, de cum se simte, arată-i că ea e în continuare importantă pentru tine.
Și mai e ceva de spus. E posibil să se plângă de faptul că nu-i mai oferi atenție. Ce faci în cazul ăsta? Stai la fel de ocupat ca acum, te concentrezi pe ceea ce ai tu de făcut, dar, timpul acela puțin rămas pentru ea trebuie valorificat la maxim. 
Dacă locuiți împreună, după ce ai terminat ceea ce aveai tu de făcut, nu te duci la duș și apoi la somn, te duci la ea și o întrebi despre ziua ei. Îi vei oferi tot atât timp ca înainte, dar îi arăți că timpul acela este doar pentru ea. Nu discuții banale cât stați la televizor, ci discuții față în față unde îi arăți că o iubești.
Sper, cât de curând, să scriu un articol despre inițierea contactului, dar până atunci spun ceva aici, pe scurt. Într-un cuplu e ideal ca ea să inițieze două treimi sau mai mult din contact. Mai exact, atunci când nu sunteți împreună, dacă ea te sună de două ori, tu o suni o dată. E bine să nu încalci regula asta. 
S-a plâns de tine că nu-i mai oferi atenție? Nu te grăbi să-i oferi mai mult timp, ci crește calitatea timpului petrecut împreună. Dacă vorbești cu ea, arată-i că te-ai gândit la ea, că te bucuri să o auzi. Dar nu sta la telefon jumătate de oră pentru că tu trebuie să rămâi un om ocupat.
Și de ce e așa de atractiv să fii ocupat? Pentru că femeile nu vor să fie ele centrul universului tău. Ele caută un bărbat cu o viață extraordinară în care să-și găsească și ele un loc. Nu înseamnă că nu vor să le arăți că le iubești, înseamnă că vor un bărbat cu un drum clar în viață, determinat să urmeze acel drum, dar care, din când în când, își face timp și pentru ele.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

4 comentarii la „Cât din timpul tău ar trebui să-l acorzi unei femei?

  1. Cat timp ar trebui sa i acorzi? Răspuns simplu: Destul de puțin. Chiar când sunteți împreună acasă, încearcă sa ți faci de lucru în alta camera. Acest sfat este valabil în toate relațiile interumane. Nici pe șeful de la job sa nu l plictisești prea tare. Lasă i pe alții sa facă asta , vei vedea ca vor fi primii îndepărtați. Nici pe amicii tai nu i suna foarte des , te vor cauta ei.

    1. Si stii ce nu am spus nici eu nici tu? Cand e relatia la inceput e fooooarte important sa ii dai spatiu. Las-o pe ea sa caute prezenta ta. Altfel o sperii si fuge.

      1. Da. Atenție însă. Ea este antrenata mai bine decât tine sa facă asa ceva. Probabil explicația este… antropologica.Femeia are instinctele cobrei , ea este cel mai nemilos prădător din natura.

        1. Paul, din pacate pentru noi, ele sunt antrenate mult mai bine la orice inseamna interactiune umana. Sunt femei care iti ofera numarul lor de telefon fara sa il ceri si noi tot ne intrebam daca tipa respectiva ne place, iar ele isi dau seama ca ne place de ele din secunda in care spunem „salut”

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!