Ce ai de făcutFii bărbat!Greșeli

Ce faci când ea devine rece cu tine?

ce faci când ea devine rece cu tine, treci peste divorț
”Salut! Nu e vorba de casatorie, e vorba de o relatie la distanta…pe scurt, tipa nu mai da nici un semn, nimic…de 3 saptamani.
Ultima data, acum 3 saptamani i-am scris eu 3 zile la rand, am incercat sa fac eu sa fie bine (incepusem sa nu mai comunicam, cu toate ca eu imi doream, dar ea se racise pe parcurs).
Am fost sincer, mi-am exprimat sentimentele, ea a raspuns cu un simplu emoticon.
Dupa astea 3-4 zile de bagat in seama am renuntat complet sa o mai caut.
Nu stiu ce sa fac, sincer inca tin la ea, dar in stilul asta nu vad nici un viitor cu ea (in caz ca am incepe sa vorbim).
Intrebarea: sa o scot de la prieteni de pe facebook? Sa vada si ea?
Momentan i-am dat doar unfollow, ea imi vede prima story-urile, ea imi viziteaza cel mai mult profilul, dar fara sa reactioneze.
Sa joc pana la capat, s-o scot complet?
Sau sa o las asa, sa vada ca viata mea merge mai departe oricum?
Multumesc!”
Cu părere de rău, dar nu cred în relații la distanță. Sau cel puțin, în relații sănătoase la distanță. Așa cum am spus mereu, atracția se dezvoltă față în față, nu la telefon, nu pe messenger. E atât de simplu să spui ceva greșit printr-un mesaj, e atât de simplu ca ea să înțeleagă greșit ceva ce ai spus tu, încât parcă faci echilibristică pe o sfoară foarte subțire.
Dar ca orice relație, și a lui Marcel a trecut printr-o perioadă de răcire. E ceva normal, se întâmplă oricui, și nu doar o dată. Și nici măcar nu e un lucru rău. Dacă știi să gestionezi aceste perioade, pot fi chiar un lucru bun. 
Doar că, ce facem noi când o simțim pe ea că nu mai e atât de afectuoasă? Încercăm să îi arătăm noi afecțiune. Și asta e o strategie de doi lei pentru că nu o facem pentru că așa simțim. O facem în speranța că ea ne va întoarce gestul și ne va arăta aceeași afecțiune. Iar când faci asta, miroși a disperare, iar femeile au nasul format. 
Știi ce nu vrem noi să înțelegem? Că distanțarea asta a ei pe care o simțim, nu se datorează faptului că nu i-am arătat noi afecțiune. Din contră. Dintr-un motiv sau altul, ea, pur și simplu, are nevoie de puțin spațiu. Are nevoie ca viața ei să existe și dincolo de tine. Oricât de mult ți-ar plăcea o persoană, dacă stai cu ea 24 de ore pe zi timp de mai multe luni, la un moment dat, te saturi de ea.
Ahhh, și ca să nu uit. Sunt unele femei care fac asta intenționat, ca să te testeze. E un mod bun ca ele să-și dea seama ce fel de bărbat ești, și nu le judec deloc pentru asta.
Dar ce a făcut Marcel când a simțit că o pierde? Și-a întins sentimentele pe tavă. De ce face asta un bărbat? Cum am spus mai sus, o face în speranța că ea va face același lucru. Și ce face ea? Îi trimite emoticoane. 
Păi ce credeai Marcele? Că se va îndrăgosti de tine doar pentru că i-ai spus tu că o iubești? Am spus-o, și o mai spun. Atracția unei femei pentru tine nu ține cont de cât de mult o iubești tu pe ea. 
Vrei să-ți traduc eu ce ai făcut? Mesajul subliminal transmis de tine e ăsta: ”uite, eu te iubesc, iubește-mă și tu pe mine!”. Ce femeie nu cade instant la picioarele tale când te rogi de ea să te iubească? Răspuns, nici una.
Și totuși, ce faci când o simți că nu mai e atât de drăgăstoasă cu tine? O lași să i se facă dor de tine. Îi dai spațiu să respire. O lași să vadă că viața departe de tine nu e chiar atât de plăcută, iar dacă relația voastră chiar a fost una bună, se întoarce singură. 
Exact ca la pisici. Cu cât încerci să ții o pisică, cu atât mai mult va fugi. Când o lași în pace să facă ce vrea ea, și nu o forțezi să vină la tine, vei vedea că vine singură și se pune în poala ta.
Și ca să răspund și la întrebarea ta. Nu o ștergi de pe rețelele de socializare. Dacă ai face-o, tot ce îi transmiți e că ești supărat și nu vrei să mai ai de-a face cu ea. Nu așa se va întoarce. Dă-i unfollow, nu mai intra la ea pe pagină, și las-o să te caute. Dacă relația voastră a fost atât de minunată precum crezi tu, se va întoarce. 
Și nu vrei să-i transmiți că ești supărat, exact ca triștii care după ce sunt părăsiți încep să le jignească pe fostele prietene?  
Opusul iubirii nu este ura, este nepăsarea. Iar nepăsarea doare mult mai tare decât ura.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Un comentariu la „Ce faci când ea devine rece cu tine?

  1. Relatii la distanta??? Probabil in liceu pareau tentante ( din lipsa de relatii „normale /clasice /imaginatie etc), dar de la o varstra ar trebui sa sti ca nu exista asa ceva, indiferent de motivele indrugate eu cred cu tarie ca nu exista astfel de baliverne. Fa-ti tie o favoare si treci la urmatoarea, sti toate acestea se intampla pt ca tu nu ai variante ( nici eu la divort nu i-mi imaginam sa i-mi insel sotia) dar uite ca intre timp am dezvoltat alta conceptie si indiferent cat de mult as putea fi condamnat ( de o femeie, ori alt beta spalat pe creier, de societate si feminism), secretul este ca sa nu i-i dai atata importanta fie ca este zilnic sau la distanta, incepe sa-ti cauti alte pasiuni si daca nu esti capabil( zic asa dar nu cred asta)fa bine si cauta-ti alte femei cu care sa iesi, deacolo reiese atitudine de bad-boy cand sti ca ai variante ( femeile cam toate au doar ca tu afli ultimul sau prea tarziu si deaceia i-ti cam da cu flit, 3 saptamami de seen ar trebui sa-ti fie clar ca inseamna get lost prick). Cand incepi sa o lasi m-ai moale ai sa incepi sa vezi schimbari si daca nu la ea…la altele ;).

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!