Ce ai de făcutFii bărbat!ÎmpăcareInfidelitate

Nu pune niciodată o femeie să aleagă între doi bărbați!

„Am suspectat ca vorbeste cu cineva pe ascuns la telefon si am primit si niste detalii de la o prietena de-a ei. La un moment dat am bagat un program in telefonul ei doar pt whatsapp si am vazut toata conversatia ei cu individul. A doua zi am discutat frumos amandoi fara cearta si i-am aratat toate printurile conversatiei intre ea si el ….si am pus-o sa-si aleaga intre mine si el. Ea m-a ales pe mine si copilul nostru si in fata mea i-a trimis lui mesaj ca s-a impacat cu mine si a ales familia. Dupa o saptamana a fugit pur si simplu cu el si mi-a lasat o scrisoare unde imi zicea ca nu ma mai iubea de 3 ani si cu el era in relatie de vreo 2 ani si ca tot ce ne leaga este doar copilul nostru si atat.”
Pe bune? Ai iertat-o pentru infidelitate și ea tot te-a părăsit? Nu m-aș fi așteptat! Cine s-ar fi gândit? Bine, poate doar cine citește blogul ăsta, că doar am spus aici în mai multe rânduri că dacă ierți o femeie pentru înșelat, nu dă doi lei pe tine. 
Marcel al nostru  se crede deștept. Crede că dacă se duce la ea cu conversațiile printate, o impresionează pe Marcela. Crede că o face să simtă prost pentru ce a făcut, și va lua decizia logică de a se întoarce la el și la copil. 
Normal că Marcel a menționat și copilul, că el și-a folosit rațiunea aici. Și tot el are impresia că decizia ei ar trebui să fie una logică, dictată de rațional, o listă de pro și contra, așa cum are el în cap. De parcă logica ar avea vreodată ceva în comun cu atracția. Și iar dau peste cineva care nu știe să-mi răspundă la o întrebare simplă, ”soția ta de ce stătea cu tine”?
Mi se pare atât de trist să vezi viața cuiva dată definitiv peste cap, și te uiți la el și nici nu are habar de ce. Bărbați care judecă faptele unei femei prin prisma propriului mod de a gândi. Cine s-ar fi gândit că femeile sunt diferite de noi, bărbații? Marcel al nostru sigur nu s-a gândit la asta.
Dar nu-mi bat capul să-i explic de ce sunt diferite, că nici Marcel nu cred că a citit articolele mele despre asta, așa că îi zic doar atât: Marcele, meriți ce ai pățit! Pentru că te-ai comportat ca o cârpă în fața ei. 
Pentru că în momentul în care ai văzut ce vorbește ea cu amantul, nu ai rupt totul în secunda doi. O meriți pentru că te-ai înjosit atât de mult încât nu numai că ai iertat-o, dar ai pus-o să aleagă între tine și el. Adică i-ai dat ei puterea de decizie aici. Adică tot tu ai stat cu capul plecat în fața ei, deși ea e cea care a greșit iremediabil. Și știu că e o diferență între a cere o împăcare, și a o pune să aleagă între tine și el, dar tot cu capul plecat ai stat cât timp decizia era la ea.
O meriți pentru că ai impresia că o confruntare de genul ăsta va duce vreodată undeva. De parcă femeia aceea vrea să vadă pe propria piele cum reacționezi tu când îți dă ea papucii. Dacă nu te duce capul, te luminez acum: soția ta a luat decizia de a pleca de acasă din ziua în care ai confruntat-o. Doar că i-a luat o săptămână până a pregătit plecarea. Știi tu, îți trebuie timp să te gândești unde te duci, ce iei cu tine, ce ai nevoie, și cum îi dai vestea tipului astfel încât să nu se termine cu scandal.
Ai pierdut o șansă bună de a-ți redobândi respectul de sine și a pleca cu capul sus din acea relație, și te-ai transformat în acel bărbat care vine acasă și vede casa goală și o scrisoare pe masă. Și nici nu știi de ce, nici măcar nu te așteptai la asta.
Habar n-ai că femeile se feresc de confruntare ca de dracu. Habar n-ai că nu-i pasă nimănui că ați „discutat frumos amândoi, fără ceartă”. Crezi că o femeie vrea să-ți spună față în față ce ți-a scris în scrisoare?
Am spus aici de mai multe ori. Pusă să aleagă între doi bărbați, o femeie îl va alege mereu pe cel mai masculin dintre cei doi. Crezi că erai tu acela? Tu, cel cu conversațiile printate și care, totuși, o iartă pentru ce a făcut? Și, ca să explic titlul, nu pui niciodată o femeie să aleagă între doi bărbați, pentru că dacă faci asta, în majoritatea cazurilor, tu ești cel mai slab dintre cei doi.
Așa că, da, Marcele, știu că ce a făcut ea nu are nici un sens pentru tine, dar aici e vina ta. Tu trebuia să te întrebi mereu de ce stă soția ta cu tine. Și dacă ai impresia că pentru copil, pentru că sunteți o familie sau aveți o casă împreună e un răspuns bun, atunci trebuie să-ți dai două palme să te trezești.
Iar tu trebuia să te gândești bine înainte să faci acea confruntare, iar faptul că nu ai realizat că-i arăți slăbiciune unei femei, nu te absolvă de vină. 
Norocul tău e că prin ceea ce ai făcut tu, ai scăpat de o femeie pe care sub nici o formă nu ar trebui să o ții aproape. Doar că puteai să pleci și tu cu capul sus din toată treaba asta. Și apropo, acele programe de monitorizat telefoanele sunt ilegale.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

2 comentarii la „Nu pune niciodată o femeie să aleagă între doi bărbați!

 1. Infidelitaea nu se admite, odata facut acest compromis TE VA URMARI TOATA VIATA ! Si nu vei mai avea liniste sau legatura cu acea persoana, va fi mereu ca o rana deschisa in sufletul tau.

  1. Doare despartirea , dar ca sa nu doara , punete in locul sotiei tale , daca ai fi fost tu sa pleci si ea sa plinga ? Ce era sa faci ? Erai sa pleci , de ce ? Pentru cq erai indragostit de alta si aveai parte de sex acolo . Simplu .
   E foarte greu pina gasesti alta , te indragostesti si uiti de ex sotia ta ,
   E dureros pentru ca , de ex , ai trait 10 ani cu ea ai impartit viata ta , ai crezut in ea , apoi ea tea vindut …
   Iuda la vindut pe Hristos , la iertat si el este in Rai …
   Se poate de iertat infedelitatea . Dar cum ?
   Iuda sa spinzurat , asta inseamna a recunoscut gresala … daca sotia ta nu recunoqste , atunci drumul tau e liber sati gasesti alta Sotie mai frumoasa mai desteapta , mai a ta , sunt multe care qsteaota , ele sunt rusinoase , dar odata sarutate deja ele te cauta ….. succese mari ….. stiu ca tie greu pe suflet . Uita si capul sus . Primul pas e greu !

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!