Ce ai de făcutFii bărbat!Împăcare

Nu încerca să o faci geloasă!

nu incerca sa o faci geloasa, treci peste divort
”A fost ceva foarte intens, poveste de 2 luni. Ea, fosta dependenta de etnobotanice, amandoi firi foarte puternice, s-a lasat dominata 2 luni pana n-a mai putut sa reziste si a vrut despartire. Eu am fost foarte autoritar si-i interziceam anumite lucruri pe care le facea inainte cu care nu eram de acord, de exemplu, sa mearga  la tarot. Intr-o zi ne-am certat tare si ne-am despartit.
Dupa 3 saptamani, m-am dus sa iau cheile de la o amica comuna dar nu m-am dus singur, ci cu o prietena. Apoi a fost si ziua ei de nastere, nu i-am spus la multi ani. Dupa ziua ei mi-a trimis mesaje jignitoare ca umblu deja cu alta si mi-am batut joc de ea si totul a fost o mare minciuna. Un singur mesaj i-am trimis, ca totul a fost real intre mine si ea, si a primit ce si-a dorit, sa se maturizeze. 
Considera ca n-a fost real ce am simtit pt ea din moment ce eram cu amica aia si ca am jucat teatru, si ca nu mai exist pentru ea. De atunci, de la ultimul ei mesaj, au trecut aproape 2 luni. 
Avand in vedere ca ea si-a dorit despartirea si ce istoric are, diferenta de varsta, faptul ca a fost o foarte mare chimie intre mine si ea, si-si facuse foarte multe planuri cu mine, ce e de facut? 
S-a rugat de mine sa pun ca sunt cu ea intr-o relatie pe facebook, si am facut asta, dar dupa cearta eu am fost cel care am schimbat statusul la facebook. Am facut ce am citit pe site, nu i-am scris la multi ani, si nu m-am rugat sa ma impac cu ea. Nu inteleg de ce a vrut despartire si apoi imi reproseaza de ce ma duc cu alta, am vrut sa vad daca e geloasa sau nu. Eu n-am spus nici ca sunt, nici ca nu sunt cu cineva, dar reprosurile ei, nu le inteleg. Ce sa fac? Sa-i scriu? Imi lipseste mult.”
Deși mi-am promis că nu mai răspund la mesaje scrise cu picioarele, am zis să corectez mesajul lui Marcel (nu e numele real) pentru că în textul de mai sus am găsit o greșeală pe care o fac mulți bărbați după despărțire.
Bine, el a făcut multe greșeli, precum faptul că se gândea să transforme o dependentă de etnobotanice într-o fată de casă. Și nu, nu-mi pasă că a scris el că e fostă dependentă. Dar ce mă interesează astăzi e că el a încercat să o facă geloasă.
A auzit ceva Marcel pe undeva, dar nu a auzit tot ce trebuie. O va face gelozia pe fosta ta să se întoarcă la tine? De multe ori, da. Ar trebui să o faci pe fosta ta geloasă ca să o aduci înapoi? Nu, sub nici o formă! De ce? Pentru că ești prost și nu știi cum să o faci. 
Și nici nu-ți voi spune cum se face corect asta pentru că o vei face doar ca o manipulare proastă care nu dă niciodată rezultate. Fiindcă tu nu înțelegi că femeile îți citesc intențiile. 
Dar hai să detaliem. V-ați despărțit și ți-au rămas niște chei la ea. Ce faci? Păi, cumperi naibii un butuc nou la ușă și nu mai ai nevoie de cheile acelea. Simplu, nu?
Dar să zicem că te-ai atașat emoțional de acele chei și simți că viața ta nu ar fi la fel fără ele. În cazul ăsta, o rogi să ți le trimită pe curier. Poți trimite tu un curier la ușa ei, iar pentru 20 de lei, a doua zi, sunt în posesia ta. Până și Glovo îți poate aduce cheile acasă în jumătate de oră. Deci dacă vrei, se poate. 
Dar ce face Marcel al nostru? Stabilește să ia cheile prin intermediul unei prietene. Să fim serioși, el ar fi vrut să le ia direct de la ea, dar sunt sigur că ideea intermediarului a fost a ei, pentru că ea e cea care nu vrea să-l vadă. Și ce face Marcel când se vede cu prietena fostei, știind prea bine că absolut totul va ajunge la urechea ei? Își ia o amică cu el. 
Marcel crede că ea e proastă. Nu spun că nu e, spun că e foarte posibil ca ea să-și dea seama că amica se află acolo intenționat ca ea să afle că Marcel este acest Don Juan după care toate femeile suspină, iar ea ar trebui să se grăbească să se împace cu el dacă nu vrea să-l piardă de tot.
Și ce fac femeile în situația asta? Unele râd de tine și își dau seama că ești pueril și prost, altele se enervează pentru că încerci să le manipulezi.
În cazul lui Marcel, fosta lui s-a folosit de moment să dea vina pe el pentru despărțire. Pentru că, de ce nu? Cât timp te vede că ai trecut peste relație atât de ușor, nu e logic să spună că nu ți-ai dat interesul în acea relație? De ce să fie ea vinovată pentru tot ce s-a întâmplat cât timp tu arăți că ai trecut atât de ușor peste relație?
Dar, Marcele, am folosit termenul de relație foarte ușor. Ce ai avut tu nu se cheamă relație. În două luni nu știi nici măcar cum o cheamă. ”Chimia foarte mare” dintre voi se cheamă sex ca lumea, se cheamă atracție fizică. 
Ție nici măcar nu-ți plăcea de ea ca om, de asta după un timp atât de scurt te-ai apucat să-i interzici lucruri și te purtai autoritar cu ea. Iar ea nu a avut timp să stabilească o conexiune cu tine, conexiunea aia care face o relație să reziste și după ce problemele încep să apară.
Spui că ai făcut ce scriu pe site și ea tot nu a venit înapoi în genunchi, rugându-te pentru o împăcare. Ai citit și partea în care spun că tot ce te învăț să faci este ca să ajungi să te respecți, și să devii un bărbat de care femeile să fie atrase? Sau ai văzut doar metode cum să o manipulezi pe fosta ta? 
Nu i-ai scris mesaj de ziua ei? De ce i-ai scrie mesaj de ziua ei? În calitate de ce i-ai trimite mesaj? Ai șters statusul cu relația de pe Facebook? Ce era să faci după ce ți-a dat papucii, să treci că v-ați căsătorit? Nu mai încerca să înțelegi deciziile ei și reproșurile ei și caută-ți pe cineva pe care nu trebuie să o schimbi interzicându-i lucruri din primele 2 luni.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!