Greșeli

Cea mai mare greșeală pe care o poți face cu o femeie

cea mai mare greșeală pe care o poți face cu o femeie, treci peste divorț
Nu am cuvinte să descriu cât de important e ce voi spune acum. Sunt sigur că, dacă te întreb acum care e cea mai mare greșeală pe care o poți face cu o femeie, vei răspunde ceva cu totul diferit. Dar dacă nu iei în serios ce îți voi spune acum, atunci nu are rost să citești și alte articole de pe site-ul ăsta. Tot ce faci este să-ți irosești timpul. Și oricum, e clar că nu înțelegi faptul că femeile sunt diferite de noi, bărbații.
Pentru că poți face multe greșeli cu o femeie, dar de multe ori te aștepți ca ce faci tu să aibă un rezultat. Ba se supără pe tine, ba te părăsește. Dar există o greșeală care are rezultate grave, și totuși, urmările ei te iau total pe nepregătite. Iar dacă ai fost vreodată părăsit, și pe moment, nu înțelegeai de ce, atunci citește cu atenție.
Cea mai mare greșeală pe care o poți face cu o femeie este să o plictisești, să nu-i hrănești niciodată nevoia de emoții, să nu o treci niciodată prin toate stările. Să nu-i oferi niciodată posibilitatea de a fi nervoasă pe tine, de a se întreba ce faci în momentul acesta, ce vei face în continuare, de a se întreba, cu puțină îngrijorare, cum va fi viața ei alături de tine. Să nu-i oferi niciodată șansa să fie geloasă. 
Adică să o și superi uneori? Da, să o și superi uneori. Nu voi explica lucrurile astea acum pentru că trebuie detaliate și ar merita fiecare câte un articol, dar da, știu cum sună pentru tine acum tot ce am scris mai sus, și știu de ce nu crezi că e adevărat. Doar că tu uiți că seducția e un joc ce nu se termină niciodată. E foarte posibil ca tu să fi făcut chestiile astea la început, după care, în momentul în care te-ai văzut într-o relație cu ea, te-ai gândit că gata, de acum trebuie să-i oferi siguranță.
Și te-ai transformat în acel bărbat previzibil lângă care femeile se plictisesc. Ai atras-o cu o poveste incitantă, cu emoții, cu entuziasmul de a cunoaște pe cineva nou în viața ei, și acum ce faci? Îi arăți o casă luată cu un credit pe 30 de ani, o mașină ce o vei termina de plătit peste 5, copii, un job sigur, o canapea pe care să leneviți ca introvertiții în fiecare seară și o ieșire la bulgari, la all inclusive, o dată pe an. Și, să nu uit, sâmbăta e zi de făcut curat în casă, iar duminica e zi de lins rănile după o săptămână grea, asta așa, ca să fie cu adevărat incitant.
Ai atras-o cu o poveste incitantă și acum te aștepți să se comporte de parcă sunteți niște pensionari. Și uite așa, te trezești într-o zi cu celebra frază ”știi, am cunoscut pe cineva la serviciu”, și nu înțelegi cum a putut să dea cu piciorul la tot ce ați clădit împreună pentru cineva care nu-i dă nimic din ce i-ai oferit tu.
Te-ai gândit poate că acea persoană îi dă ceva ce tu nu îi mai dai de mult, emoții? Că acea persoană o face să se gândească mereu la el? Că acea persoană nu e plictisitoare, așa, ca tine? Ai idee cât de important e pentru o ființă condusă de emoții să îi oferi șansa de a trece prin mai multe stări? Nu, nu ai idee, altfel nu ai fi intrat pe site-ul meu.
Și apropo, am scris acum un an pe site-ul ăsta o serie de articole despre cum să nu o plictisești până la moarte. Începe de acolo. Nu pun link aici pentru că dacă vrei cu adevărat să le citești, le găsești tu.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

4 comentarii la „Cea mai mare greșeală pe care o poți face cu o femeie

 1. Cred ca e o greseala pe care o fac toti.
  Cred ca exista „relationship equity”, ca femeia tine un raboj cu tot ce ai facut pentru ea. Fals! Ea gandeste in emotii, nu in adevaruri faptuale reci, nu are memorie, trebuie sa o starnesti in fiecare zi.
  Cum faci cu o pisica ce alearga jucaria legata cu ata, trebuie sa misti mereu jucaria, sa creada ca o pierde.

  1. Si oricum, femeia nu va sta cu tine pentru ca ai ajutat-o sa termine facultatea. Va sta cu tine daca e atrasa de tine sau nu. Reciproca e valabila.

   1. Va Multumesc pentru sfaturi. Aveti perfecta dreptate!!! Noi inca nu ne-am despartit, dar suntem pe cale. cred ca pot sa o intorc din calea cea rea cu sfaturile voastre.

    1. Am întors-o din drumul cel rău, ba am și făcut ceva frumos. Am fost lăudat pentru performante. Meriți vreo 10 lăzi de bere. Mi-a spus ca nu pleacă de langa mine, după ce de vreo 4 luni tot asta auzeam, ca se muta singura, își cauta apartament sa se mute, etc. Încă mai am de lucru, dar lucrurile merg spre bine.

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!