Ce ai de făcutFii bărbat!Status quo

Întotdeauna va fi un bărbat mai bun ca tine

întotdeauna va fi un bărbat mai bun ca tine, treci peste divorț
Știu că nu sunt bun ca speaker motivațional. Norocul meu e că nici nu vreau să fiu unul. Pentru că astăzi te voi deprima puțin.
Așa cum ai citit și în titlu, întotdeauna va fi un bărbat mai bun ca tine. Dacă ești bogat, va fi cineva mai bogat ca tine, dacă ai un job bun, va fi un bărbat cu un job mai bun ca tine. Dacă ai succes în afacerea ta, va fi mereu cineva care are o afacere mai mare, care se dezvoltă mai repede. Nu vei fi niciodată cel mai bun într-un domeniu, sau dacă ești, nu va dura la nesfârșit.
Și ce? Nu contează că nu ești pe primul loc atât timp cât te străduiești din răsputeri să fii pe primul loc. Sau pe primele locuri. 
De fapt discuția asta apare atunci când îi spui unui bărbat că trebuie să fie cea mai bună opțiune a femeii de lângă el. Pentru că, ghici ce? Va trebui să facă asta toată viața. Va trebui să se zbată toată viața ca femeia de lângă el să se uite cu admirație la ce reprezintă el ca bărbat. Și aici e vorba și despre tine.
Am o soluție pentru tine? Nu. Îți voi plânge de milă că ai o asemenea povară pe umeri? Nu. Și ce e de făcut? Că nu poți să stai toată viața cu frica faptului că femeia de lângă tine va pleca cu altul. Sincer, va trebui să înțelegi că noi, bărbații, suntem într-o competiție pentru succes, așa cum femeile sunt într-o competiție pentru cea mai frumoasă femeie din viața ta.
Asta e, viața e grea și complexă, nu cum credeai tu în copilărie. Jocul e dur, dar unii îl câștigă, alții îl pierd dar măcar încearcă, iar alții îl pierd prin neprezentare.
E posibil ca femeia de lângă tine să te lase pentru altul? Da, bineînțeles. Are rost să te gândești la asta? Nu, nu are. Cât timp faci tot posibilul să devii cea mai bună versiune a ta, nu trebuie să te gândești la asta. Pentru că nu te va ajuta să câștigi încredere în tine. Pentru că vei deveni suspicios și gelos. Pentru că asta e doar frică și nu asta trebuie să vadă o femeie la tine.
Așa că, da, e greu să fii bărbat, dar nu-mi pasă. Pune mâna și dezvoltă-te!

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

4 comentarii la „Întotdeauna va fi un bărbat mai bun ca tine

  1. Salutare Laurențiu ! Niște americani mai deștepți ca noi au făcut un studiu conform căruia dragostea funcționează ca piețele economice. Cerere și oferta. 15% dintre femeile de 25 ani sunt dispuse la sex de la prima întâlnire. 10 ani mai târziu procentul se dublează. Peste încă 10 ani procentul se mai dublează odată. Femeia de 55 de ani este dispusa în proporție de aproape 100 % la o partida…. dar nu mai găsește bărbat disponibil pentru asa ceva…)))))

        1. Este extraordinar individul, atat el cat si Matt, Cross cu „The33secrets”, oamenii astia m-au invatat sa „umblu” si TU in primul rand, i-ti multumesc!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!