Ce ai de făcutFii bărbat!Împăcare

Ce faci când te-a deblocat pe rețelele sociale?

ce faci când te deblochează pe rețelele sociale, treci peste divorț
După divorț, te-ai trezit că te-a blocat pe rețelele sociale. Mulți spun că ăsta e un semn de imaturitate. Pentru mine, e un semn de ”hai sictir, că nu vreau să mai știu nimic de tine”. Gest perfect normal dacă nu cauți o împăcare și vrei doar să treci mai repede peste despărțire. Nu ține de maturitate.
Îți spun asta ca să nu te mai superi atât de mult că te-a blocat pe rețelele sociale. Ce te așteptai? Să rămâneți prieteni? Să-ți prezinte noul prieten? Să ieșiți în 4? Hai să fim serioși.
Dar cum ceva mai bun nu ai de făcut, tu o tot urmărești pe net și vezi că tocmai te-a deblocat. Vezi că îi poți trimite din nou mesaje. Ce faci acum? Îți vezi de treaba ta, asta faci!
Știu că te mănâncă degetul să îi scrii mesaj, că ai atât de multe lucruri să-i transmiți de ultima oară de când ați vorbit. Dar aici se face diferența între un bărbat care se respectă și unul care cerșește afecțiunea altcuiva.
Și hai să-ți răspund la întrebarea care te frământă. Ce înseamnă dacă te-a scos de la block? Nimic. Absolut nimic. Nu înseamnă că vrea să vorbească cu tine, nu înseamnă că vrea să îi scrii. Înseamnă doar că te-a scos de pe lista de persoane blocate.
De ce? Sunt multe motive, nici unul extrem de important. Poate s-a gândit că nu e frumos din partea ei să te blocheze. Asta nu înseamnă că vrea să o cauți. Poate o prietenă a certat-o că te-a blocat. Ea tot vrea să te blocheze, dar ca să scape de gura prietenei ei, tocmai ai fost deblocat. Cred că se subînțelege că nu vrea să o cauți.
Poate a fost văzută de prietenii comuni ca ”lupul cel rău” din relație, cea care a destrămat relația și care s-a purtat rece cu tine. Nu vrea să fie văzută astfel, așa că te deblochează. Dar tot nu vrea să vorbească cu tine.
Și da, e posibil să i se fi făcut dor de tine. Ceea ce e foarte bine. Dar tot nu e destul, dacă vrei o împăcare. Așa cum am scris aici, va trebui să o lași pe ea să te caute.
Iar aici mă refer să o lași să-ți scrie. Faptul că te-a deblocat nu înseamna nimic. Faptul că poate ți-a cerut din nou prietenia nu înseamnă nimic. Dacă îți apreciază pozele sau comentează la postări, nu înseamnă nimic.
Tot ce contează este dacă îți trimite mesaj sau nu. Tot ce contează este dacă inițiază sau nu o conversație.
Este esențial ca ea să facă pasul spre o împăcare. Este esențial ca ei să i se facă atât de dor de tine încât să simtă că trebuie să vorbească cu tine ca să îi treacă dorul.
Știi cum îți dai seama că vrea să vorbească cu tine? Atunci când te caută ea. Da, femeile au o calitate de care noi, bărbații, nu suntem conștienți.
Atunci când vor să vorbească cu tine, femeile, pur și simplu, vorbesc cu tine. Nu e nevoie ca tu să ghicești în stele sau să bănuiești dacă vor sau nu să vorbească cu tine. E destul să le analizezi comportamentul. Dacă femeile vorbesc cu tine, atunci ele chiar vor să vorbească cu tine. Dacă nu, nu.
Și e posibil să i se facă dor de tine, să te deblocheze, să-ți scrie, dar tot să nu vrea nimic romantic de la tine. E posibil să te vrea doar pe post de amic. Adică tot nu vrea o relație de la tine, dar îi e dor de discuțiile voastre din miez de noapte. Îi e dor de unele activități împreună. Îi e dor de atenția pe care i-o acordai.
Tu nu vrei activități împreună sau discuții în miez de noapte. Tu o vrei pe ea. O vrei să fie din nou soția ta, sau iubita ta. De asta e important ca atunci când te caută să o inviți la o întâlnire. Dacă te refuză, atunci măcar știi ce vrea de la tine.
Și, de ce nu, poate te-a deblocat pentru că vrea puțină validare. Nu îi e dor de tine, dar s-ar simți mai bine să știe că suferi după ea. S-ar simți bine să știe că e o femeie atât de dorită de cineva. Sună groaznic, dar lucrurile ăstea se întâmplă. Nu fi tu sursa de validare a unei persoane narcisiste.
Și sper că nu e nevoie să-ți explic că dacă astăzi deblochezi pe cineva și câteva ore mai târziu, persoana respectivă îți scrie, e clar că acea persoană stătea și verifica mereu dacă mai era blocată sau nu. Sub nici o formă nu e mesajul pe care vrei să-l transmiți unei femei. Nu, tu nu știi dacă ai fost deblocat sau nu pentru că ești prea ocupat să-ți trăiești viața.
Iar dacă te respecți, știi diferența între a lăsa ușa descuiată și a invita pe cineva înăuntru. Ea nu te-a invitat în viața ei din nou. Ea doar a lăsat ușa descuiată. Dacă te respecți, nu intri undeva unde nu ai fost invitat.  

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

2 comentarii la „Ce faci când te-a deblocat pe rețelele sociale?

  1. M a parasit si m a blocat pe rețelele de socializare ,brusc nu ma m ai vrea …dar păstrează pe rețele ca este „logodit cu mine”cum eram o data!nu pot sa cred cum asa dintr o data?!

    1. Când iubesti nu părăsești, nu dai block, nu aduci suferinta in sufletul celui pe care îl iubești.

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!