Fii bărbat!Status quo

De ce o doare capul pe soția ta atunci când tu ai chef de sex?

de ce o doare capul pe sotia ta atunci cand tu ai chef de sex, treci peste divort
Am spus de mai multe ori aici că o relație este un joc de putere. Ei bine, și sexul este tot un joc de putere. Gândește-te bine la actul sexual, în sine. În principal, bărbatul o domină pe femeie, iar femeia se lasă dominată de el. 
Ca ea să vrea să-și desfacă picioarele și să te primească înăuntru, trebuie ca să accepte masculinitatea ta, forța ta. Nu e nimic altceva decât un act de supunere în fața bărbatului. Și aici încep problemele tale, pentru că unei femei îi va fi greu să se supună unui bărbat slab.
După ce toată ziua te-ai purtat cu ea ca un sclav, i-ai făcut pe plac, i-ai cântat în strună și ai mers pe vârfuri ca să nu o deranjezi, crezi că ei îi e ușor să ți se supună? Cui să i se supună? Unui speriat ce nu știe să se impună în fața ei? Nu merge așa.
Nu mai spun de ”maciomenii” care dau cu aspiratorul și fac treburile prin casă în speranța unei partide de sex. Păi cui ar trebui acele femei să se supună? Unei gospodine?  Ce e așa de sexy la un bărbat ce dă cu aspiratorul? De ce ai crede că femeia ta se va umezi că faci tu curat prin casă? Am scris în alt articol cum să o ajuți la treburile casnice, dar să nu devii un bărbat plictisitor, domesticat.
Nu poți să te porți toată ziua ca un trist, să faci lucruri ca să-i faci ei pe plac, să strângi cupoane de ”băiat bun”, iar la sfârșitul zilei să încerci să schimbi 5 cupoane din alea pe una bucată sex. Și să te mai aștepți să fie și sex de calitate.
Deci ca să răspund la întrebarea din titlu, pe soția ta o doare capul când tu ai chef de sex pentru că, cel puțin în acel moment, nu e atrasă de tine. Pentru că are chestii mai importante de făcut decât să facă sex cu tine, precum să se uite la televizor sau să facă altceva, orice.
Și da, soția ta are și ea hormoni și are nevoie de sex. Poate cu toate greșelile tale, partida de sex se întâmplă. Poate ea face sex cu tine chiar dacă nu mai e atrasă de tine, dar ăla nu e sex de calitate, aia nu e pasiune. Aia e doar reglare de hormoni. Că ești tu acolo sau e altul, pentru ea, e același lucru. Din contră, de altul s-ar putea să fie atrasă.
Și hai să-ți spun ceva. Ai încercat să inițiezi o partidă de sex și te-a refuzat. Crezi că dacă în cameră ar fi actorul ei preferat de la Hollywood, ar mai durea-o capul? Crezi că pe el l-ar refuza? Crezi că ar sta să-i explice lui Keanu Reeves că a avut o zi grea și să o lase pe mâine? Crezi că pe Jason Momoa l-ar refuza pe motiv că nu a făcut duș în seara asta sau ar sări în secunda doi în duș? Prietene, tu ești durerea ei de cap!
Iar lucrul cel mai important e următorul. E posibil să mai existe ceva atracție în acea relație, dar în momentul în care vrei tu, ea să nu fie în dispoziția necesară. În cazul acesta, ține minte că sexul nu se inițiază seara, la culcare. 
Dacă vii după o zi lungă acasă, mănânci, faci un duș, te bagi în pat și apoi încerci să inițiezi o partidă de sex, atunci nu te aștepta să ai și succes. Sexul se inițiază de dimineață, de când te trezești. Prin comportamentul tău, prin glume cu tentă sexuală, prin preludiu, prin tot ceea ce știi tu că o stârnește pe ea. Seara doar culegi rezultatele, dar munca începe de dimineață. 

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

4 comentarii la „De ce o doare capul pe soția ta atunci când tu ai chef de sex?

 1. Si atunci nu ar trebui sa ajutam femeia la nimic? Explica-mi te rog echilibrul, un exemplu macar cand da si cand te dai „lovit”?

  1. Foarte buna intrebarea. Voi pune in articol un link catre un alt articol unde explic cum sa o ajuti fara sa devii barbat de casa (https://trecipestedivort.ro/2019/09/02/barbatul-de-casa-e-plictisitor-si-femeilor-nu-le-place-plictiseala/).
   In cazul de fata, problema mea e ca sunt barbati care fac curat prin casa cu scopul (nici macar voalat) de a intra in gratiile ei.
   Tinand cont ca am fost genul acela de barbat, cred ca o faceam pentru ca seara, cand imi incercam norocul, nu vream sa fie suparata pe mine ca nu facusem curat prin casa. Aveam impresia ca pentru a face sex cu mine ea trebuie sa nu fie suparata pe mine. Nu imi puneam intrebarea daca ea e si atrasa de mine. In capul meu, daca era nevasta mea, normal ca era atrasa de mine. Am descoperit mai tarziu ca nu e atat de simplu.

   1. Atunci sa inteleg ca secretul este in mintea mea. Cand ajut o fac cu scopul ca trebuie facut, din altruism si necesitate, iar cand defapt maschezi scopul unei partide sub pretextul „da-mi voie sa te ajut”, iar tu ai avea cu totul alte treburi, aici apare greseala. Intentia/scopul ajutorului poate fi punctul slab

    1. Exact. Pentru ca doar tu ai impresia ca maschezi. Femeile te simt imediat daca ai motive ascunse.

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!