Ce ai de făcutFii bărbat!Status quo

Ce vrei? Să-ți spună ea să o tragi de păr în timpul sexului?

ce vrei, sa iti spuna ea sa o tragi de par in timpul sexului, treci peste divort
Dacă trebuie ca femeia să îți spună ție ce ai de făcut ca bărbat, nu ești destul de bărbat pentru ea. Deci din start, începi cu stângul.
Dar nu ăsta e adevăratul motiv pentru care femeia nu te învață ce să faci în pat. Adevăratul motiv e simplul fapt că noi, ca bărbați, suntem proști. Dar proști rău.
Pentru că doar curvele vor sex intens, nu? Doar curvele vor să fie dominate în pat, doar curvele au nevoie ca în timpul sexului să le fie stimulat și creierul, nu doar organele genitale, nu? Dacă nu se comportă ca o măicuță la mănăstire, atunci e o femeie de joasă speță, nu? Dacă ai răspuns cu da la oricare din întrebările de mai sus, dă-ți două palme!
Și dă tare, poate așa înțelegi că femeile sunt ființe sexuale, așa, ca tine. Și cum tu ai fantezii sexuale mult mai ciudate decât ești dispus să-i spui ei, ghici ce? Și ea are fantezii sexuale mult mai picante decât ar dori să-ți admită ție. Am scris și aici despre natura sexuală a femeii.
Și de ce se ferește să-ți arate natura ei sexuală? Pentru că o vei judeca pentru asta. Pentru că o vei cataloga, pentru că o vei desconsidera, pentru că nu-ți vei mai dori o relație cu ea. Pentru că ești prost.
Și totuși, ce faci? În primul rând accepți faptul că și ea e o ființă sexuală, nu doar tu. În al doilea rând, încetezi să mai consideri stimularea organelor ei sexuale ca preludiu. Pentru că nu, ăla nu e preludiu, tu doar îi activezi un reflex al corpului ei făcut să protejeze vaginul de un viitor act sexual. Asta nu înseamnă că ea este neapărat excitată.
Iar în al treilea rând, o domini în pat. Te comporți ca un bărbat și o lași pe ea să fie femeie. Și cum orice femeie are dreptul să spună nu, dacă o va deranja ceva din ce faci tu, îți va spune asta. Dar tu trebuie să încerci. 
Dacă vrei să faci ceva și nu știi dacă ea e de acord cu asta, faci acel ceva și o lași pe ea să spună nu. Nu presupui tu că ei nu i-ar plăcea niciodată așa ceva, sau doar anumite femei acceptă acel lucru, ea nefiind în acea categorie, normal. Nu! Tu încerci, și cât timp ea nu te refuză, înseamnă că faci bine ceea ce faci.
Și în al patrulea rând, dacă faci asta și descoperi lucruri noi despre natura ei sexuală, nu o judeci și nu o desconsideri pentru dorințele ei. Asta dacă nu vrei să fie ultima dată când vezi această parte a naturii umane.

 


Ai nevoie de mine? Mă găsești aici!

Sunt curios care este părerea ta despre ce am scris în articol. Lasă un comentariu și interacționează cu ceilalți cititori!